reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja własnie po dzisiejszej wizycie. Jasiek w 31 tc 4d ma już 2100 gr!!!

Od poniedziałku dołączam do szpitalnych dziewczynek... kladą mnie na oddział aby podać sterydy. Ciśnienie wysokie i grozi przedwczesnym porodem :(

Niedługo będziecie w scruble sobie online grać [emoji6]

A tak na poważnie , dobrze że czuwają. Widocznie tak miało być.

A ja się boję jutrzejszej wizyty. Czuję już mega napieranie na szyjkę. Nawet jak leżę. Ciekawe co lekarz zobaczy i powie.

Ok, jest wątek wicia gniazda :) na zamkniętym

74703e3kkwoaumma.png

Mozna dostac wejscie na zamkniety?:D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Od poniedziałku dołączam do szpitalnych dziewczynek... kladą mnie na oddział aby podać sterydy. Ciśnienie wysokie i grozi przedwczesnym porodem :(

Ojoj Madireiro ,kolejna do zamarwiania nas ,dobrze ze to juz duzy chlopak ,A jakie cisnienie mialas?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ty przyjdziesz a ja może wyjdę;) ciesz się że duży chłopiec bo to działa na jego korzyść;)

w57vyx8dubspq12k.png

Kur**, co mnie podkusilo, żeby wziąć do ręki miarkę krawiecką....? Zmierzyłam obwód brzucha i bioder. szok szok szok!!!! :-o ło Jezu, a myślałam, że tylko brzuszek rośnie :p :p :p

Również poproszę o wejście na zamknięty wątek

reklama
Do góry