reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja własnie po dzisiejszej wizycie. Jasiek w 31 tc 4d ma już 2100 gr!!!

Od poniedziałku dołączam do szpitalnych dziewczynek... kladą mnie na oddział aby podać sterydy. Ciśnienie wysokie i grozi przedwczesnym porodem :(

Niedługo będziecie w scruble sobie online grać [emoji6]

A tak na poważnie , dobrze że czuwają. Widocznie tak miało być.

A ja się boję jutrzejszej wizyty. Czuję już mega napieranie na szyjkę. Nawet jak leżę. Ciekawe co lekarz zobaczy i powie.

Ok, jest wątek wicia gniazda :) na zamkniętym

74703e3kkwoaumma.png

Mozna dostac wejscie na zamkniety?:D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Od poniedziałku dołączam do szpitalnych dziewczynek... kladą mnie na oddział aby podać sterydy. Ciśnienie wysokie i grozi przedwczesnym porodem :(

Ojoj Madireiro ,kolejna do zamarwiania nas ,dobrze ze to juz duzy chlopak ,A jakie cisnienie mialas?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ty przyjdziesz a ja może wyjdę;) ciesz się że duży chłopiec bo to działa na jego korzyść;)

w57vyx8dubspq12k.png

Kur**, co mnie podkusilo, żeby wziąć do ręki miarkę krawiecką....? Zmierzyłam obwód brzucha i bioder. szok szok szok!!!! :-o ło Jezu, a myślałam, że tylko brzuszek rośnie :p :p :p

Również poproszę o wejście na zamknięty wątek

reklama
Do góry