reklama
Emkaa
Fanka BB :)
GratkiAaaaa dziewczyny podjarałam się haha
Wchodzę na e-mail a tam gratulacje za wygraną w konkursie mamaklub. Trzeba było wstawić fotkę swojego maluszka od 0-3 m. Wstawiłam moją śpiącą córcię jak była malutka, i wygrałam zestaw "Katarek" do odkurzacza. Rewelacja bo właśnie miałam się rozglądać i kupować
Kurcze jak niewiele trzeba człowiekowi do poprawy humoru
Zobacz załącznik 803337
Mierzyłam się w tamtym tyg i miałam 105 ale za to dziś w Rossmannie wrąbałam się śmiało w kolejkę bez pytania ,no chyba widać brzucha [emoji14]
Mam to samo... Czuję się jak jakaś kaleka i nie ukrywam że brzuch ciąży i przeszkadza prawie we wszystkich normalnych czynnościach. A chyba najgorsze jest schylanie się
Ja jestem akrywna fizycznie ,dużo tez robie na podwórku a teraz wszytsko na raty trzeba rozkładać.
Ale już bliżej niż dalej
Na pewno ta farba nie jest 'zdrowa' ale ja malowałam 3 duże okna olejną i to po 2-3 warsty w ciąży... Jeszcze moja praca poszła na marne bo szybko na nowe zostały wymienione.
Mnie się podobają różne rodzaju tapety albo naklejki a najbardziej te welurowe.
Ja też nie czekałam, ale nie obyło się bez komentarza.
Fajne są tapety, ale nie będę robiła remontu. Poszukam jakiś naklejek
Arya88
Ale macie duże dzidziole. Ja jestem ciekawa jak mój misiu wyglądał. Na ten moment ma główkę jak na 33 tydzień a brzuszczek na 27. Chucherko z dużo głową? I moje maleństwo ma 1450 to i tak przy tak malym brzuszku to nie uważam żeby było mało więc gdzie on to ma?
Zając Czerwcowy
Wiecie co muszę wam zdradzić swoją tajemnice.. Uzależniłam sie od lodów! jem je przynajmniej raz dziennie a mogę i wiecej jak sie da. Ja ogólnie nic nie muszę jeść mogą mi tylko lody serwować tonami.. Nie umiem sie wyleczyć ze swojego nałogu i właśnie na kolacje zjadłam rożka truskawkowe i coś czuję że na porodowke będą musieli mnie doturlać przy mojej diecie. I mam wyrzuty sumienia że aż musiałam się wygadać. Ale moj dzień nie miałby sensu bez takiego łakocia.. Chyba na odwyk musze isc
Monya81
Wiecie co muszę wam zdradzić swoją tajemnice.. Uzależniłam sie od lodów! jem je przynajmniej raz dziennie a mogę i wiecej jak sie da. Ja ogólnie nic nie muszę jeść mogą mi tylko lody serwować tonami.. Nie umiem sie wyleczyć ze swojego nałogu i właśnie na kolacje zjadłam rożka truskawkowe i coś czuję że na porodowke będą musieli mnie doturlać przy mojej diecie. I mam wyrzuty sumienia że aż musiałam się wygadać. Ale moj dzień nie miałby sensu bez takiego łakocia.. Chyba na odwyk musze isc
Ja byłam uzależniona jakiś czas temu jak intensywnie ćwiczyłam. 5x w tygodniu. 0,5l lodów dziennie [emoji38]
Na szczęście udało mi się wyjść z nałogu.
reklama
Ja byłam uzależniona jakiś czas temu jak intensywnie ćwiczyłam. 5x w tygodniu. 0,5l lodów dziennie [emoji38]
Na szczęście udało mi się wyjść z nałogu.
Jak Ci sie to udało? Gratuluję!