reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dopiero teraz widać jak dzieciaczki na tym etapie różnie rosną. Ja dzisiaj 33+3 tc a Mila waży 1850 g [emoji2]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Aaaaa dziewczyny podjarałam się haha:-D

Wchodzę na e-mail a tam gratulacje za wygraną w konkursie mamaklub. Trzeba było wstawić fotkę swojego maluszka od 0-3 m. Wstawiłam moją śpiącą córcię jak była malutka, i wygrałam zestaw "Katarek" do odkurzacza. Rewelacja bo właśnie miałam się rozglądać i kupować:biggrin2::biggrin2:

Kurcze jak niewiele trzeba człowiekowi do poprawy humoru

Zobacz załącznik 803337
Gratki :)

Mierzyłam się w tamtym tyg i miałam 105 :D ale za to dziś w Rossmannie wrąbałam się śmiało w kolejkę bez pytania ,no chyba widać brzucha [emoji14]

Mam to samo... Czuję się jak jakaś kaleka i nie ukrywam że brzuch ciąży i przeszkadza prawie we wszystkich normalnych czynnościach. A chyba najgorsze jest schylanie się
Ja jestem akrywna fizycznie ,dużo tez robie na podwórku a teraz wszytsko na raty trzeba rozkładać.
Ale już bliżej niż dalej :)

Na pewno ta farba nie jest 'zdrowa' ale ja malowałam 3 duże okna olejną i to po 2-3 warsty w ciąży... Jeszcze moja praca poszła na marne bo szybko na nowe zostały wymienione.

Mnie się podobają różne rodzaju tapety albo naklejki a najbardziej te welurowe. :)

Ja też nie czekałam, ale nie obyło się bez komentarza.

Fajne są tapety, ale nie będę robiła remontu. Poszukam jakiś naklejek :)

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ale macie duże dzidziole. Ja jestem ciekawa jak mój misiu wyglądał. Na ten moment ma główkę jak na 33 tydzień a brzuszczek na 27. Chucherko z dużo głową? I moje maleństwo ma 1450 to i tak przy tak malym brzuszku to nie uważam żeby było mało więc gdzie on to ma? :D

Wiecie co muszę wam zdradzić swoją tajemnice.. Uzależniłam sie od lodów! jem je przynajmniej raz dziennie a mogę i wiecej jak sie da. Ja ogólnie nic nie muszę jeść mogą mi tylko lody serwować tonami.. Nie umiem sie wyleczyć ze swojego nałogu i właśnie na kolacje zjadłam rożka truskawkowe i coś czuję że na porodowke będą musieli mnie doturlać przy mojej diecie. I mam wyrzuty sumienia że aż musiałam się wygadać. Ale moj dzień nie miałby sensu bez takiego łakocia.. Chyba na odwyk musze isc :D

Wiecie co muszę wam zdradzić swoją tajemnice.. Uzależniłam sie od lodów! jem je przynajmniej raz dziennie a mogę i wiecej jak sie da. Ja ogólnie nic nie muszę jeść mogą mi tylko lody serwować tonami.. Nie umiem sie wyleczyć ze swojego nałogu i właśnie na kolacje zjadłam rożka truskawkowe i coś czuję że na porodowke będą musieli mnie doturlać przy mojej diecie. I mam wyrzuty sumienia że aż musiałam się wygadać. Ale moj dzień nie miałby sensu bez takiego łakocia.. Chyba na odwyk musze isc :D

Ja byłam uzależniona jakiś czas temu jak intensywnie ćwiczyłam. 5x w tygodniu. 0,5l lodów dziennie [emoji38]
Na szczęście udało mi się wyjść z nałogu.

reklama
Do góry