reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Niestety :-( maszr acje
Musi się to wkoncu skończyć!!
Dzieci są dzielney i silne ale rodzic jest bardziej świadomy i dlatego tak przeżywamy. Dziś u Nas zaczyna się 4 dzień.
U Ciebie będzie wszystko dobrze!! Zobaczysz.
Ta

reklama
Trzymam kciuki Arya za dzisiejszą wizytę i czekamy na wiadomości [emoji9] Madireiro gratuluję wizyty kawał już Jaska jest [emoji4] dobrze ze lekarze trzymają rękę na pulsie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji5]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Witajcie dziewczyny, ja to bym chciała się wyspać, ale w szpitalu to chyba nie możliwe, napewno nie w tym. Ciągle jakieś kontrolę, badania, co 3 godziny jak dzień tak noc sprawdzają tętno dzieci, międzyczasie KTG, ciśnienie, tabletki, cukier...A jak chce spać [emoji20]

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

Witajcie dziewczyny, ja to bym chciała się wyspać, ale w szpitalu to chyba nie możliwe, napewno nie w tym. Ciągle jakieś kontrolę, badania, co 3 godziny jak dzień tak noc sprawdzają tętno dzieci, międzyczasie KTG, ciśnienie, tabletki, cukier...A jak chce spać [emoji20]

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
Z jednej strony to dobrze, ze tak czesto sprawdzaja ale z drugiej ... gdzue ten komfort matki ?

p19u9jcg81ehxczt.png

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
łączę się w bólu [emoji23]5 rano słuchają tętna. 6 temperatura. 6.30 podłączyli magnez. o 8 go odłączą i podadzą antybiotyk. 9 obchód. 9.30 śniadanie. koło 10 ktg na godzinę. 12 magnez znów na ok.1.5h. potem obiad, tętno, ktg, badania, słuchanie Tętna, masakra...

w57vyx8dubspq12k.png

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
Biedna pamiętam jak sama leżałam a miałam tylko ciśnienie co 3 godziny współczuję a jak dziewczynki??

f2w3qqmz0qjoloi2.png

reklama
łączę się w bólu [emoji23]5 rano słuchają tętna. 6 temperatura. 6.30 podłączyli magnez. o 8 go odłączą i podadzą antybiotyk. 9 obchód. 9.30 śniadanie. koło 10 ktg na godzinę. 12 magnez znów na ok.1.5h. potem obiad, tętno, ktg, badania, słuchanie Tętna, masakra...

w57vyx8dubspq12k.png
[/QUOTE]
Bellax to dorzucić jeszcze 22, 24, 3 w nocy, a od 6 to już się zaczyna życie pełna parą, KTG leki i cała reszta....

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

Do góry