reklama
gaya11
Fanka BB :)
Trzymamy mocno & Masz fachową opiekę i to jest najważniejsze
A nam się wczoraj zebrało na wspomnienia poprzednich porodów. I z ręką na sercu Wam powiem,że tego czerwcowego boję się chyba najbardziej.Niby wiem co mnie czeka itp.no ale jakoś tak stresa mam jak cholera.
A nam się wczoraj zebrało na wspomnienia poprzednich porodów. I z ręką na sercu Wam powiem,że tego czerwcowego boję się chyba najbardziej.Niby wiem co mnie czeka itp.no ale jakoś tak stresa mam jak cholera.
Anulka.
W pełni Cię rozumiem [emoji6] ze niby trzeci to takie proste i liczysz na to że kichniesz i samo wyjdzie a tu może być inaczej Gaya musimy być dobrej myśli [emoji6] ten będzie najłatwiejszy [emoji1]Trzymamy mocno & Masz fachową opiekę i to jest najważniejsze
Heda
Najpierw poleciało nie wiele więc na spokojnie obudziłam ferajne w domu, ale zanim się zebraliśmy to już sporo, w samochodzie kolejna porcja, a w szpitalu to już się po nogach lało. Więc myślę że większość wód odeszła. Dobrze że na razie nie ma skurczy to może sterydy zdążą zadziałać.Heda jestem w szoku! Wiedziałam że bliźniaki będą szły pierwsze ale i tak jestem w szoku! A wody odeszły Ci całkiem czy zaczęły się sączyć? Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia. Jak dobrze ze jesteście w pl.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE]Najpierw poleciało nie wiele więc na spokojnie obudziłam ferajne w domu, ale zanim się zebraliśmy to już sporo, w samochodzie kolejna porcja, a w szpitalu to już się po nogach lało. Więc myślę że większość wód odeszła. Dobrze że na razie nie ma skurczy to może sterydy zdążą zadziałać.
O jeny kumam. No to faktycznie niech sterydy zadziałają i powstały pierwsze maluszki na świecie [emoji7]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandrax
Heda trzymam kciuki
reklama
[/QUOTE]Najpierw poleciało nie wiele więc na spokojnie obudziłam ferajne w domu, ale zanim się zebraliśmy to już sporo, w samochodzie kolejna porcja, a w szpitalu to już się po nogach lało. Więc myślę że większość wód odeszła. Dobrze że na razie nie ma skurczy to może sterydy zdążą zadziałać.
Heda trzymaj sie kochana, jeszcze wytrzymajcie. Dziewczynki silne sa i musza na imiona poczekac.