reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzięki dziewczyny... Na razie wszystko na spokojnie. Jestem w dobrym szpitalu, więc nawet jakby coś co mają tu odpowiedni sprzęt dla maluchów...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

reklama
Trzymamy mocno & :) Masz fachową opiekę i to jest najważniejsze ;)

A nam się wczoraj zebrało na wspomnienia poprzednich porodów. I z ręką na sercu Wam powiem,że tego czerwcowego boję się chyba najbardziej.Niby wiem co mnie czeka itp.no ale jakoś tak stresa mam jak cholera.

Trzymamy mocno & :) Masz fachową opiekę i to jest najważniejsze ;)

A nam się wczoraj zebrało na wspomnienia poprzednich porodów. I z ręką na sercu Wam powiem,że tego czerwcowego boję się chyba najbardziej.Niby wiem co mnie czeka itp.no ale jakoś tak stresa mam jak cholera.
W pełni Cię rozumiem [emoji6] ze niby trzeci to takie proste i liczysz na to że kichniesz i samo wyjdzie a tu może być inaczej Gaya musimy być dobrej myśli [emoji6] ten będzie najłatwiejszy [emoji1]

16udskjopmtfyunf.png

Heda jestem w szoku! Wiedziałam że bliźniaki będą szły pierwsze ale i tak jestem w szoku! A wody odeszły Ci całkiem czy zaczęły się sączyć? Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia. Jak dobrze ze jesteście w pl.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Najpierw poleciało nie wiele więc na spokojnie obudziłam ferajne w domu, ale zanim się zebraliśmy to już sporo, w samochodzie kolejna porcja, a w szpitalu to już się po nogach lało. Więc myślę że większość wód odeszła. Dobrze że na razie nie ma skurczy to może sterydy zdążą zadziałać.

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

Najpierw poleciało nie wiele więc na spokojnie obudziłam ferajne w domu, ale zanim się zebraliśmy to już sporo, w samochodzie kolejna porcja, a w szpitalu to już się po nogach lało. Więc myślę że większość wód odeszła. Dobrze że na razie nie ma skurczy to może sterydy zdążą zadziałać.

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
O jeny kumam. No to faktycznie niech sterydy zadziałają i powstały pierwsze maluszki na świecie [emoji7]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ello dziewczyny...Wygląda na to że będę z was pierwsza, właśnie wylądowałam na patologii, wody odeszły, dostałam sterydy zobaczymy co będzie dalej. Obstawiam że do środy będziemy po...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
Trzymamy kciuki by maluchy urodziły się silne i zdrowe. Informuj!

reklama

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
Heda trzymaj sie kochana, jeszcze wytrzymajcie. Dziewczynki silne sa i musza na imiona poczekac.

Do góry