reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie też robota idzie [emoji38]Sernik w piekarniku, mięso na galaretkę się gotuje, zupa na obiad zrobiona. Zaraz będę rozbijać mięso na kotlety i kręcić krem do następnego ciasta [emoji38] no normalnie master chef [emoji48]

Sporo tego :)
Ja właśnie wracam z zakupów i zabieram się za obiad. A pogoda prześliczna, nareszcie jesienne słońce!

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
A u nas dziś ryba z pieca w sosie pomidorowo bazyliowo czosnkowym i to na tyle bo od godziny 11 próbowałam uśpić synka i dopiero co mi się udało ehhh :)

svchs65gg8talrm7.png

Kasia mówisz ze jak smaki na kapuchę i ogóry to na dziewczynkę ? :)
Mam nadzieję że już na 1 prenatalnych lekarz powie co tam widzi. W pierwszej ciąży w 13 tygodniu wiedzieliśmy.

Madziara Twoj barszcz z uszkami sprawił ze dostałam ślinotoku !! :D

A co suwaczka to faktycznie przez 1 tydzień opóźniał a teraz działa idealnie u nas dziś 7t6d.

svchs65gg8talrm7.png

A ja widzę 7,2 [emoji23]

oar8pg4njr6t44vs.png

Przeglądam te chińskie kalendarze płci i faktycznie są różne... w jednych pokazuje dziewczynkę a w innych chłopca ehhh tak to ja też umiem przepowiadać :D

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Do góry