reklama
Sasankaa
Fanka BB :)
Spokojnie,ja mialm dużo wód, moja mama też we wszystkich 3 ciążach miała i poród przebiegał normalnie a dzidzie zdrowe. Teraz też mam duży brzuch i mega ruchliwą dzidzie więc podejrzewam że jest podobnie, dopytam gina na wizycie. Jak lekarz nic Ci na to nie powiedzial, to widać nie jest ich aż tak dużo żeby zagrażały ciąży.Czyli tylko ja mam tych wód sporo.
Gratuluję Zając.
Saulen przytulam.
Kacprysiowo
Moderatorka
Sassanka dziękuję ze mi to napisałaś, tłumacze sobie ze w tamtej ciąży też tak miałam i chyba taki mój urok. Tym bardziej że mieszcze się w normie.
Zastanawiam się czy nie polecieć jeszcze do kogoś na badanie prenatalne 3 trymestru.
Najgorzej sobie coś wbić w łeb i się zadreczac.....
Młody wygląda zupełnie ok, wszystko na miejscu zresztą jak w poprzedniej ciąży tylko te wody :-(
Zastanawiam się czy nie polecieć jeszcze do kogoś na badanie prenatalne 3 trymestru.
Młody wygląda zupełnie ok, wszystko na miejscu zresztą jak w poprzedniej ciąży tylko te wody :-(
Świetne wiadomościRozalka dalej jest Rozalka. Widzialam pipke - dwa razy sprawdzal rozwija sie prawidlowo. Brzuszek, glowka, serduszko wszystko w porzadku. Serduszko nam sie chowalo za zeberkami ale uchwycil prawidlowa ilosc wod plodowych. wazy 1868 g ! Jest o tydzien wieksza niz powinna byc w tym wieku lekarz powiedzial ze duza dziewczyna i ze 56 i 3 kg to nie bedzie raczej ups jak ja ja urodze i wg tego usg termin na 14.06 - w urodziny mojego Taty
Sasankaa
Jak masz mieć wątpliwości i sie zadręczać to może idź na badanie, ale jeśli do tej pory jest wszystko było dobrze to na pewno tak nadal jest. Jak byś w ciągu kilku dni zauważyła nagły przyrost brzucha to na pewno idź do gina. Będzie dobrze nie martw sięSassanka dziękuję ze mi to napisałaś, tłumacze sobie ze w tamtej ciąży też tak miałam i chyba taki mój urok. Tym bardziej że mieszcze się w normie.
Anusiek1508
Nie wiem co to oznacza ale czasami nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..Już naprawdę zostało niewiele dasz radę Suelen❤
U
użytkownik 168678
Gość
Zając gratulacje super, że mała już taka duża mnie to bardzo uspokaja, jak słyszę,że dzidzia rośnie. Tłumaczę sobie, że im większa tym silniejsza ))
Wizytuje dopiero 26 kwietnia i nie mogę się doczekać......
Suelen te święta w szpitalu, ale kolejne już w domu z dziewczynami. Ściskam i życzę wszystkiego dobrego.
Suelen te święta w szpitalu, ale kolejne już w domu z dziewczynami. Ściskam i życzę wszystkiego dobrego.
reklama
Zając Czerwcowy
Taka mała pyza i ludzik miszlęZając gratulacje super, że mała już taka duża mnie to bardzo uspokaja, jak słyszę,że dzidzia rośnie. Tłumaczę sobie, że im większa tym silniejsza ))