reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Co do kupki [emoji12] to ja odkąd na diecie to mam regularne wyróżnienie dzień w dzień no lepiej jak przed ciąża [emoji16]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Czyli tylko ja mam tych wód sporo.
Gratuluję Zając.
Saulen przytulam.
Spokojnie,ja mialm dużo wód, moja mama też we wszystkich 3 ciążach miała i poród przebiegał normalnie a dzidzie zdrowe. Teraz też mam duży brzuch i mega ruchliwą dzidzie więc podejrzewam że jest podobnie, dopytam gina na wizycie. Jak lekarz nic Ci na to nie powiedzial, to widać nie jest ich aż tak dużo żeby zagrażały ciąży.

Sassanka dziękuję ze mi to napisałaś, tłumacze sobie ze w tamtej ciąży też tak miałam i chyba taki mój urok. Tym bardziej że mieszcze się w normie.
Zastanawiam się czy nie polecieć jeszcze do kogoś na badanie prenatalne 3 trymestru.
Najgorzej sobie coś wbić w łeb i się zadreczac.....
Młody wygląda zupełnie ok, wszystko na miejscu zresztą jak w poprzedniej ciąży tylko te wody :-(

Rozalka dalej jest Rozalka. Widzialam pipke - dwa razy sprawdzal ;) rozwija sie prawidlowo. Brzuszek, glowka, serduszko wszystko w porzadku. Serduszko nam sie chowalo za zeberkami ale uchwycil :) prawidlowa ilosc wod plodowych. wazy 1868 g ! Jest o tydzien wieksza niz powinna byc w tym wieku :) lekarz powiedzial ze duza dziewczyna :) i ze 56 i 3 kg to nie bedzie raczej ;) ups jak ja ja urodze ;) i wg tego usg termin na 14.06 - w urodziny mojego Taty :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Świetne wiadomości

Sassanka dziękuję ze mi to napisałaś, tłumacze sobie ze w tamtej ciąży też tak miałam i chyba taki mój urok. Tym bardziej że mieszcze się w normie.
Zastanawiam się czy nie polecieć jeszcze do kogoś na badanie prenatalne 3 trymestru.
Najgorzej sobie coś wbić w łeb i się zadreczac.....
Młody wygląda zupełnie ok, wszystko na miejscu zresztą jak w poprzedniej ciąży tylko te wody :-(
Jak masz mieć wątpliwości i sie zadręczać to może idź na badanie, ale jeśli do tej pory jest wszystko było dobrze to na pewno tak nadal jest. Jak byś w ciągu kilku dni zauważyła nagły przyrost brzucha to na pewno idź do gina. Będzie dobrze nie martw się :)

Zając gratulacje ;) super, że mała już taka duża :) mnie to bardzo uspokaja, jak słyszę,że dzidzia rośnie. Tłumaczę sobie, że im większa tym silniejsza :)))
Wizytuje dopiero 26 kwietnia i nie mogę się doczekać......

Suelen te święta w szpitalu, ale kolejne już w domu z dziewczynami. Ściskam i życzę wszystkiego dobrego.

reklama
Zając gratulacje ;) super, że mała już taka duża :) mnie to bardzo uspokaja, jak słyszę,że dzidzia rośnie. Tłumaczę sobie, że im większa tym silniejsza :)))
Wizytuje dopiero 26 kwietnia i nie mogę się doczekać......

Suelen te święta w szpitalu, ale kolejne już w domu z dziewczynami. Ściskam i życzę wszystkiego dobrego.
Taka mała pyza i ludzik miszlę ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry