reklama
motylek05
Fanka BB :)
Ja bardzo szybko po porodzie dostalam okres bo ok. 2 miesiace minely jak dostałam. Tylko że okres był nieregularnie. Ale duzo moich znajomych karmiacych piersią dostaje po ok.pół roku po po porodzieI tak z ciekawosci - przy kp kiedy wraca miesiaczka ? Pytam bo moja kolezanka karmila syna, ktory ma rok i 4 msc i dopiero go odstawila i mowi ze chyba dostanie okresu.
melomanka
Różnie bywa. Niektore kobiety dostaja niedlugo po porodzie. Ja dostalam po roku karmienia. Mam znajoma, ktora dopier jak odstawila dziecko ( chyba po.2,5 roku) dostala okres.I tak z ciekawosci - przy kp kiedy wraca miesiaczka ? Pytam bo moja kolezanka karmila syna, ktory ma rok i 4 msc i dopiero go odstawila i mowi ze chyba dostanie okresu.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
Ktoś pisał o braku energii ...ja też tak mam niemam siły niewiem czy to przez prace ktorej w ostatnich dniach mam bardzo dużo czy przez ciąże,a może przez wszystko ,ale tak mi.sie nic niechce ....
A ja odliczam dni w pracy,! Jeszcze 2 .... z jednej.strony sie ciesze bo bede w domu ,odpoczwala i te dni nie beda w biegu żeby wszystko ogarnąć i wszedzie zdążyć,a z drugiej strony płakać mi.sie chce ,bardzo lubie swoja prace,lubię moje klientki ,lubie to że zawsze na bieżąco jestem co u nich słychać itp....matko jak tego.bedzie mi brakowało nommm, ale czas na zmiany .
A ja odliczam dni w pracy,! Jeszcze 2 .... z jednej.strony sie ciesze bo bede w domu ,odpoczwala i te dni nie beda w biegu żeby wszystko ogarnąć i wszedzie zdążyć,a z drugiej strony płakać mi.sie chce ,bardzo lubie swoja prace,lubię moje klientki ,lubie to że zawsze na bieżąco jestem co u nich słychać itp....matko jak tego.bedzie mi brakowało nommm, ale czas na zmiany .
melomanka
To tez he he [emoji12]Dziewczyny nie zwalajcie na ciąże tego,że jesteście nieznośne tylko się przyznajcie że tak już macie hihihi żarcik kosmonaucik :*
Bryczka nam uciekla [emoji849],jedziemy do tesciowki na Swieta [emoji51]z domowych wypiekow Zrobilam salatke ,bo tez nie w formie ostatnio[emoji52]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
melomanka
A co do jedzenia w czasie porodu to ja mialam ze soba kasztanki ( te czekoladki), ale nawet jednej nie bylam w stanie zjesc, bo mialam straszniw sucho w ustach i ciezko bylo. Za to po porodzie bylam baaardzzo glodna. Chcialam wyslac meza choc po jakas bulke do sklepu, ale byla niedziela, 5 rano i wszystko zamkniete. [emoji17]
reklama