reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Oczywiście kurier musiał przyjść akurat jak byłam na wizycie,ja to mam szczęście.:oo: ;) no nic to czeka mnie wyprawa na pocztę i stanie w milionowej kolejce ahh :D

reklama
I tak z ciekawosci - przy kp kiedy wraca miesiaczka ? Pytam bo moja kolezanka karmila syna, ktory ma rok i 4 msc i dopiero go odstawila i mowi ze chyba dostanie okresu.

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja bardzo szybko po porodzie dostalam okres bo ok. 2 miesiace minely jak dostałam. Tylko że okres był nieregularnie. Ale duzo moich znajomych karmiacych piersią dostaje po ok.pół roku po po porodzie

5djylbetecfse5n6.png

I tak z ciekawosci - przy kp kiedy wraca miesiaczka ? Pytam bo moja kolezanka karmila syna, ktory ma rok i 4 msc i dopiero go odstawila i mowi ze chyba dostanie okresu.

p19u9jcg81ehxczt.png
Różnie bywa. Niektore kobiety dostaja niedlugo po porodzie. Ja dostalam po roku karmienia. Mam znajoma, ktora dopier jak odstawila dziecko ( chyba po.2,5 roku) dostala okres.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ktoś pisał o braku energii ...ja też tak mam :( niemam siły niewiem czy to przez prace ktorej w ostatnich dniach mam bardzo dużo czy przez ciąże,a może przez wszystko ,ale tak mi.sie nic niechce ....
A ja odliczam dni w pracy,! Jeszcze 2 .... z jednej.strony sie ciesze bo bede w domu ,odpoczwala i te dni nie beda w biegu żeby wszystko ogarnąć i wszedzie zdążyć,a z drugiej strony płakać mi.sie chce ,bardzo lubie swoja prace,lubię moje klientki ,lubie to że zawsze na bieżąco jestem co u nich słychać itp....matko jak tego.bedzie mi brakowało :( nommm, ale czas na zmiany .

5djylbetecfse5n6.png

A co do jedzenia w czasie porodu to ja mialam ze soba kasztanki ( te czekoladki), ale nawet jednej nie bylam w stanie zjesc, bo mialam straszniw sucho w ustach i ciezko bylo. Za to po porodzie bylam baaardzzo glodna. Chcialam wyslac meza choc po jakas bulke do sklepu, ale byla niedziela, 5 rano i wszystko zamkniete. [emoji17]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas na czas porodu nie można nic jeść. Woda tylko , :/ mnie trzymali bez jedzenia caly dzień, wieczorem mialam wywolywany poród i dobrze ze szybko poszło bo bym im tam chyba padła :D

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Tak czytam o tym jedzeniu w trakcie czy po porodzie i stwierdzam, że odnalazłam plus mojej cesarki - ból po był tak okropny, że w ogóle nie czułam się głodna przez cały pobyt w szpitalu potem [emoji23][emoji23][emoji23]

74703e3kkwoaumma.png

Do góry