reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

1492086131-aaaaaa.jpeg

Bryczka nam uciekla [emoji849],jedziemy do tesciowki na Swieta [emoji51]z domowych wypiekow Zrobilam salatke ,bo tez nie w formie ostatnio[emoji52]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czytam to (tego bloga) i oczom nie wierzę, karmienie jako środek antykoncepcji [emoji16]WTF, a mamy XXI wiek... w takie rzeczy wierzą panie z poradni przedmałżeńskiej.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Nie twierdzę że hafija wie wszystko ale czasem napisze coś mądrego.
Może nie tyle antykoncepcja co dla mnie przedłużenie braku okresu, którego osobiście nie cierpię mieć tym bardziej że co miesiąc zwijam się z bólu dzięki tylozgieciu macicy :(

Sassanka też mam silne tylozgiecie ale okres mam tylko trochę bolacy w pierwszy dzień. Chociaż nie wiem jak jest teraz bo nie zdążyłam się zastanowić i zaszłam w ciążę.
Na jedną karmienie piersią podziała i faktycznie okresu mieć nie będzie a na drugą nie, jak np na mnie. Mam koleżankę która półtora roku karmila i okresu nie dostała.

Sassanka też mam silne tylozgiecie ale okres mam tylko trochę bolacy w pierwszy dzień. Chociaż nie wiem jak jest teraz bo nie zdążyłam się zastanowić i zaszłam w ciążę.
Na jedną karmienie piersią podziała i faktycznie okresu mieć nie będzie a na drugą nie, jak np na mnie. Mam koleżankę która półtora roku karmila i okresu nie dostała.
U mnie po porodzie przez parę pierwszych miesięcy to była istna masakra :/ x razy gorzej niż normalnie

Mnie dobija pogoda dziewczyny...zimno i ponuro jak w listopadzie. W święta będę w domu prać ubranka, prasować i przygotowywać walizkę. Planów w tym roku brak:/

Przecież kobieta może być płodna podczas karmienia piersią zanim dostanie tego pierwszego okresu po :) Brak okresu nie jest więc wyznacznikiem okresu niepłodności.

Ja też mam macicę w tyłozgięciu, ale na szczęście miesiączkę przechodzę bezbolesnie ;)

reklama
Spadek energii był wczoraj, dziś mnie nosi. Mała śpi, obiad zrobiony, a teraz wybieram który kolor [emoji7]A mój Biedak wróci z pracy i będzie wałkował sobie...

1492088332-aaaaaa.jpeg

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Do góry