reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

I tak z ciekawosci - przy kp kiedy wraca miesiaczka ? Pytam bo moja kolezanka karmila syna, ktory ma rok i 4 msc i dopiero go odstawila i mowi ze chyba dostanie okresu.

p19u9jcg81ehxczt.png
Mi wrocila jeszcze w trakcie karmienia gdzies niecale 3-4 miesiace po porodzie.

U nas tez pochmurno i beznadziejnie...w dodatku moj mlody zalapal w pkolu jakis suchy kaszel i kaslal cala noc...

Jutro wizytuje [emoji6] rano w przychodni na NFZ po poludniu prywatnie USG.....

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Mi wrocila jeszcze w trakcie karmienia gdzies niecale 3-4 miesiace po porodzie.

U nas tez pochmurno i beznadziejnie...w dodatku moj mlody zalapal w pkolu jakis suchy kaszel i kaslal cala noc...

Jutro wizytuje [emoji6] rano w przychodni na NFZ po poludniu prywatnie USG.....

c55f3e3kq403a9og.png
Ja tez jutro usg. Na 9 :) bede pytala lekarza o wszystkooooo :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dokładnie nie pamiętam ale jak karmiłam to na pewno nie miałam, jakiś miesiąc tak +/- po odstawieniu od cyca dostałam.tak mi świta coś tam:)

Równo 2 lata temu miałam wywoływany poród, życzę nam wszystkim takiego, 2 godziny skurczy 4parte i klocuś 4100 przytulony do mnie to były tak niesamowite chwile tak cudowna euforia byłam tak bardzo dumna z siebie, że dałam radę...Rodziłam w ogromnym skupieniu i modliłam, tak bardzo bym chciała aby i teraz los był łaskawy...Dziwnie to się wspomina jak w czerwcu czeka mnie kolejny poród...A tamten miał być ostatnim

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Równo 2 lata temu miałam wywoływany poród, życzę nam wszystkim takiego, 2 godziny skurczy 4parte i klocuś 4100 przytulony do mnie to były tak niesamowite chwile tak cudowna euforia byłam tak bardzo dumna z siebie, że dałam radę...Rodziłam w ogromnym skupieniu i modliłam, tak bardzo bym chciała aby i teraz los był łaskawy...Dziwnie to się wspomina jak w czerwcu czeka mnie kolejny poród...A tamten miał być ostatnim

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj pierwszy tez mial byc ostatnim [emoji23] a juz 3 [emoji23]

Do góry