reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

I tak z ciekawosci - przy kp kiedy wraca miesiaczka ? Pytam bo moja kolezanka karmila syna, ktory ma rok i 4 msc i dopiero go odstawila i mowi ze chyba dostanie okresu.

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja dostałam okres dopiero jak skończyłam karmić, ale to bardzo indywidualne jest. Jedna dostanie niemal od razu, druga po pół roku, jeszcze inna 2 lata nie będzie miała (przy karmieniu oczywiście)

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Dziewczyny co polecacie na cellulit w ciąży bo już nie mogę patrzeć na swoje uda i pośladki. Jak sądzicie przysiady są bezpieczne w ciąży bo raczej od mojej ginekolog się tego nie dowiem

Trochę dziwne macie tam zasady w tym szpitalu a połówkowego też nie miałaś? U położnej nnigdy nie ma USG ale jak byłam na tym w 12 tygodniu to pani od USG umawiała mnie od razu na kolejne i teraz będę miała 3 za dwa tygodnie
w szpitalu miałam robione 3 razy usg w 7 , 10 ,13 tyg ciąży .Wczoraj miałam wizytę i byłam przekonana że po prawie 5 miesiącach idę na usg ale się myliłam .Badania prenatalne robiłam prywatnie w 14 i w 22 tygodniu .A ty Ile miałaś wizyt w szpitalu z usg ?

Ja karmiłam ok 6 miesięcy a okresu nie miałam przez rok. I jeszcze bym nie miała , ale poszłam do ginka i pomimo, że wszytko było ok zdecydowałam się na wywołanie. Dla mnie to był taki komfort psychiczny :D po wpadce :D jest okres nie ma ciąży :D

f2w3rjjgwqepia0h.png

3 mam kciuki za jutrzejsze wizyty [emoji6]
Rybcia- ja teraz planuje tako poród:D oczywiście tylko mniejsze dziecko ;)

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ta Hafija to mam wrażenie że wszystkie rozumy pozjadala. Oczywiście jej nie atakuje poprostu jej przekaż do mnie nie przemawia.
U mnie okres wrócił po około 8 miesięcy i zaraz byłam w ciąży.
Co do cellulitu, ja nawet mam na plecach (!!:-()
Nie sądzę żeby dało się coś z tym zrobić, bo to woda która zatrzymuje się tak strasznie podczas ciąży robi swoje. Pamiętam swoje nogi i stopy po cc, skóra była tak napięta od wody że aż błyszczala.

Cześć dziewczyny, ja ostatnio mało się udzielam ale podczytuje i za wszystkie mocno trzymam kciuki:)
My już jesteśmy po usg 3 trymestru i wszystko jest ok, to co wyszło na połówkowy i miało się wchłonąć do 30 tc to się wchłonęło więc mega ulga:) Dzidzia zdrowa wczoraj na kontrolnej wizycie ważyła już 2200:) Siedzi sobie miednicowo i już raczej się nie odwróci dlatego dzisiaj jadę zapisać się na cc na 31 maja.

reklama
Cześć dziewczyny, ja ostatnio mało się udzielam ale podczytuje i za wszystkie mocno trzymam kciuki:)
My już jesteśmy po usg 3 trymestru i wszystko jest ok, to co wyszło na połówkowy i miało się wchłonąć do 30 tc to się wchłonęło więc mega ulga:) Dzidzia zdrowa wczoraj na kontrolnej wizycie ważyła już 2200:) Siedzi sobie miednicowo i już raczej się nie odwróci dlatego dzisiaj jadę zapisać się na cc na 31 maja.

Na Moje urodziny [emoji12],to bedziemy swietowac podwojnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry