reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja trę ziemniaki na drobnej tarce. Dodaje ze dwa jajka. Smaże boczek albo kiełbaski i dodaje do ziemniaków razem z tym olejem z patelni co się wytopi. Oczywiście idzie jeszcze cebula i czosnek. Przyprawy do smaku. I tyle. Do pieca i jak się ładnie zrumieni wyciągam. Zazwyczaj z godzinę półtorej na 170 stopni. Zalezy jak wielki robie. U mnie to się blacharz nazywa.

Moj tata jeszcze blache slonina wyklada :)

p19u9jcg81ehxczt.png
 
reklama
reklama
Do góry