reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
moj tez odwrócony glowa na dol, ale mimo ze na dole glowa to i tak czuje gmeranie w pęcherzu, jak prostuje plecy to w pęcherz i dupka obok pepka wypchnięta;)

70 dni do [emoji85]
A czy Wasze Maluszki już się obróciły? Naszej niestety się nie spieszy, na ostatnim usg (tydzień temu) głowa w gorze i ciagle czuje kopniaki w tym samym kierunku, wiec chyba bez zmian, chociaż teraz czytam że ma jeszcze dużo czasu...
1491156494-aaaaaa.jpeg

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
U mnie też zaczyna się 31 tydzień. I mały ani rusz, nie chce się odwrócić, cały czas kopie w szyjke i pęcherz.
Coraz mniej czasu a on uparciuch ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Też mi już 30 leci, mój siedzi na głowie już od polowkowego, ma pewnie słaba orientację po mamie i pilnuje wyjścia żeby się nie zgubić [emoji14]
Dziś wreszcie mąż wyciągnął że strychu gondole i zamienilismy, jeszcze popiore pokrycie i wózek będzie gotowy :)
W środę mam wizytę u mojej gin, a w sobote usg 3 trymestr, już nie mogę się doczekać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Dziewczyny czy bedziecie zgadzaly sie na podanie domiesniowo zaraz po urodzeniu maluchowi witaminy K ? Pytam bo to jest nowe zalecenie od 2016 roku. Jakas mega dawka... to samo mozna podac dziecku doustnie a pozniej suplementowsc od 8 dnia do 3 msc bodajze. Jak to u Was wyglada ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Nasz mały już ślicznie od 6 tygodni przekręcony, tylko co mi po tym jak ja mam cc[emoji23] wolałabym żeby się tak nie ustawił bo mnie kopie po żebrach. Dziś rano czułam jak prostował girka i wpychał pod żebro[emoji33] ale to bolało...

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny czy bedziecie zgadzaly sie na podanie domiesniowo zaraz po urodzeniu maluchowi witaminy K ? Pytam bo to jest nowe zalecenie od 2016 roku. Jakas mega dawka... to samo mozna podac dziecku doustnie a pozniej suplementowsc od 8 dnia do 3 msc bodajze. Jak to u Was wyglada ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja się nie zgodzę, w składzie jest aluminium chyba nawet [emoji33]

7u223e3kwboc3bjp.png

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja tak, osobiście nie widze w tym nic zlego.

Ostatnia edycja:
reklama
Zając ja też się nie godze!! Będę podawać według starych wytycznych.
Saulen ciąża lubi uszy i zatoki wystarczy że raz w ciąży zalapiesz to będzie wracać, ku pocieszeniu mam to samo tyle ze raczej na tle grzybicznym albo bakteryjnym bo u mnie kwas borowy załatwia sprawę. Tak zalecił mi pani doktor.

Do góry