reklama
Marciotek88
Fanka BB :)
U mnie też zaczyna się 31 tydzień. I mały ani rusz, nie chce się odwrócić, cały czas kopie w szyjke i pęcherz.70 dni do [emoji85]
A czy Wasze Maluszki już się obróciły? Naszej niestety się nie spieszy, na ostatnim usg (tydzień temu) głowa w gorze i ciagle czuje kopniaki w tym samym kierunku, wiec chyba bez zmian, chociaż teraz czytam że ma jeszcze dużo czasu...
Coraz mniej czasu a on uparciuch ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandrax
Też mi już 30 leci, mój siedzi na głowie już od polowkowego, ma pewnie słaba orientację po mamie i pilnuje wyjścia żeby się nie zgubić [emoji14]
Dziś wreszcie mąż wyciągnął że strychu gondole i zamienilismy, jeszcze popiore pokrycie i wózek będzie gotowy
W środę mam wizytę u mojej gin, a w sobote usg 3 trymestr, już nie mogę się doczekać.
Dziś wreszcie mąż wyciągnął że strychu gondole i zamienilismy, jeszcze popiore pokrycie i wózek będzie gotowy
W środę mam wizytę u mojej gin, a w sobote usg 3 trymestr, już nie mogę się doczekać.
Zając Czerwcowy
Dziewczyny czy bedziecie zgadzaly sie na podanie domiesniowo zaraz po urodzeniu maluchowi witaminy K ? Pytam bo to jest nowe zalecenie od 2016 roku. Jakas mega dawka... to samo mozna podac dziecku doustnie a pozniej suplementowsc od 8 dnia do 3 msc bodajze. Jak to u Was wyglada ?
Bellax123!
Nasz mały już ślicznie od 6 tygodni przekręcony, tylko co mi po tym jak ja mam cc[emoji23] wolałabym żeby się tak nie ustawił bo mnie kopie po żebrach. Dziś rano czułam jak prostował girka i wpychał pod żebro[emoji33] ale to bolało...
Arya88
Dziewczyny czy bedziecie zgadzaly sie na podanie domiesniowo zaraz po urodzeniu maluchowi witaminy K ? Pytam bo to jest nowe zalecenie od 2016 roku. Jakas mega dawka... to samo mozna podac dziecku doustnie a pozniej suplementowsc od 8 dnia do 3 msc bodajze. Jak to u Was wyglada ?
Ja się nie zgodzę, w składzie jest aluminium chyba nawet [emoji33]
Sasankaa
Ja tak, osobiście nie widze w tym nic zlego.Dziewczyny czy bedziecie zgadzaly sie na podanie domiesniowo zaraz po urodzeniu maluchowi witaminy K ? Pytam bo to jest nowe zalecenie od 2016 roku. Jakas mega dawka... to samo mozna podac dziecku doustnie a pozniej suplementowsc od 8 dnia do 3 msc bodajze. Jak to u Was wyglada ?
Ostatnia edycja:
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Zając ja też się nie godze!! Będę podawać według starych wytycznych.
Saulen ciąża lubi uszy i zatoki wystarczy że raz w ciąży zalapiesz to będzie wracać, ku pocieszeniu mam to samo tyle ze raczej na tle grzybicznym albo bakteryjnym bo u mnie kwas borowy załatwia sprawę. Tak zalecił mi pani doktor.
Saulen ciąża lubi uszy i zatoki wystarczy że raz w ciąży zalapiesz to będzie wracać, ku pocieszeniu mam to samo tyle ze raczej na tle grzybicznym albo bakteryjnym bo u mnie kwas borowy załatwia sprawę. Tak zalecił mi pani doktor.