reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
moj tez odwrócony glowa na dol, ale mimo ze na dole glowa to i tak czuje gmeranie w pęcherzu, jak prostuje plecy to w pęcherz i dupka obok pepka wypchnięta;)

70 dni do [emoji85]
A czy Wasze Maluszki już się obróciły? Naszej niestety się nie spieszy, na ostatnim usg (tydzień temu) głowa w gorze i ciagle czuje kopniaki w tym samym kierunku, wiec chyba bez zmian, chociaż teraz czytam że ma jeszcze dużo czasu...
1491156494-aaaaaa.jpeg

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
U mnie też zaczyna się 31 tydzień. I mały ani rusz, nie chce się odwrócić, cały czas kopie w szyjke i pęcherz.
Coraz mniej czasu a on uparciuch ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Też mi już 30 leci, mój siedzi na głowie już od polowkowego, ma pewnie słaba orientację po mamie i pilnuje wyjścia żeby się nie zgubić [emoji14]
Dziś wreszcie mąż wyciągnął że strychu gondole i zamienilismy, jeszcze popiore pokrycie i wózek będzie gotowy :)
W środę mam wizytę u mojej gin, a w sobote usg 3 trymestr, już nie mogę się doczekać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Dziewczyny czy bedziecie zgadzaly sie na podanie domiesniowo zaraz po urodzeniu maluchowi witaminy K ? Pytam bo to jest nowe zalecenie od 2016 roku. Jakas mega dawka... to samo mozna podac dziecku doustnie a pozniej suplementowsc od 8 dnia do 3 msc bodajze. Jak to u Was wyglada ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Nasz mały już ślicznie od 6 tygodni przekręcony, tylko co mi po tym jak ja mam cc[emoji23] wolałabym żeby się tak nie ustawił bo mnie kopie po żebrach. Dziś rano czułam jak prostował girka i wpychał pod żebro[emoji33] ale to bolało...

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny czy bedziecie zgadzaly sie na podanie domiesniowo zaraz po urodzeniu maluchowi witaminy K ? Pytam bo to jest nowe zalecenie od 2016 roku. Jakas mega dawka... to samo mozna podac dziecku doustnie a pozniej suplementowsc od 8 dnia do 3 msc bodajze. Jak to u Was wyglada ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja się nie zgodzę, w składzie jest aluminium chyba nawet [emoji33]

7u223e3kwboc3bjp.png

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja tak, osobiście nie widze w tym nic zlego.

Ostatnia edycja:
reklama
Zając ja też się nie godze!! Będę podawać według starych wytycznych.
Saulen ciąża lubi uszy i zatoki wystarczy że raz w ciąży zalapiesz to będzie wracać, ku pocieszeniu mam to samo tyle ze raczej na tle grzybicznym albo bakteryjnym bo u mnie kwas borowy załatwia sprawę. Tak zalecił mi pani doktor.

Do góry