reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heloł :)

Co do akupunktury to moja przyjaciółka mieszkająca w Niemczech miała taką opcję po skończonym 36 tyg. na rozluźnienie macicy - zdąrzyla odbyć jedną sesje bo odpłyneły jej wody i urodziła trochę przed terminem hehe u niej podziałało ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
70 dni do [emoji85]
A czy Wasze Maluszki już się obróciły? Naszej niestety się nie spieszy, na ostatnim usg (tydzień temu) głowa w gorze i ciagle czuje kopniaki w tym samym kierunku, wiec chyba bez zmian, chociaż teraz czytam że ma jeszcze dużo czasu...
1491156494-aaaaaa.jpeg

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sama jestem ciekawa czy moja się obróci ale u mnie 29 tc więc kupa czasu choć mam wrażenie że jest duża i różnie może być ostatnio bardzo daje mi popalić jak tylko pochodzę dłużej to tak się rozpycha i kopie jakby chciała wyskoczyć

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

70 dni do [emoji85]
A czy Wasze Maluszki już się obróciły? Naszej niestety się nie spieszy, na ostatnim usg (tydzień temu) głowa w gorze i ciagle czuje kopniaki w tym samym kierunku, wiec chyba bez zmian, chociaż teraz czytam że ma jeszcze dużo czasu...
1491156494-aaaaaa.jpeg

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
U mnie 62. Boże kiedy to zlecialo! A gdzie czujesz kopniaki? Ja czuję je już powyżej pępka wiec może moja juz się przekręcila? Zobacze w czwartek na wizycie. Ciekawa jestem też ile waży.

Natalia trzymam kciuki, nie martw się, zwykle dieta w zupełności wystarczy :)

Mój maluch ostatnio był główką na dole, ale czy ja wiem, czy już tak zostanie? Jeszcze ma miejsce do obrotow heh

7u223e3kwboc3bjp.png

Dziewczyny potrzebuje tylko podniesienia na duchu jednak jutro się wcisne do lekarza wcześniej, wszystko będzie dobrze prawda? Wystarczy dieta i będzie wszystko ok?

f2w3rjjgvkjhkndh.png
Będzie dobrze. Głowa do góry!

Natalia trzymam kciuki, nie martw się, zwykle dieta w zupełności wystarczy :)

Mój maluch ostatnio był główką na dole, ale czy ja wiem, czy już tak zostanie? Jeszcze ma miejsce do obrotow heh

7u223e3kwboc3bjp.png
Ja mam wrażenie ze mojej małej juz miejsca brakuje bo czasami tak się wypycha ze spod swetra widać!

Moja już się obróciła i myślę że raczej tak zostanie.
Czytałam o przypadkach że dziecko przed samym porodem się obróciło główka w dół ale to chyba bardzo nieliczne przypadki

reklama
70 dni do [emoji85]
1491156494-aaaaaa.jpeg

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Tak. Moja juz odwrocona. I czulam ze tak jest bo od pewnego czasu na dole nie czuje zadnych kopniakow za to po bokach i na gorze brzuh skacze jak szalony :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry