reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Natalia trzymam kciuki, nie martw się, zwykle dieta w zupełności wystarczy :)

Mój maluch ostatnio był główką na dole, ale czy ja wiem, czy już tak zostanie? Jeszcze ma miejsce do obrotow heh

7u223e3kwboc3bjp.png
Moja Pani doktor powiedziala ze na 90% mala tak zostanie bo jiz jej ciezej nedzie odplynac inaczej :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
U mnie 62. Boże kiedy to zlecialo! A gdzie czujesz kopniaki? Ja czuję je już powyżej pępka wiec może moja juz się przekręcila? Zobacze w czwartek na wizycie. Ciekawa jestem też ile waży.

Zwykle czuję że wypina się pleckami z prawego bądź lewego boku (więc daje rade kręcić się), a same kopniaki wtedy lecą w przeciwna stronę do wypiętych pleców. Bywa że czuję gilganie dosłownie tam z samiutkiego dołu, co przyznam że jest bardzo dziwne [emoji16]Co ona tam robi? Pewnie bywa, że jest tą głową u dołu, ale nie udaje mi się tego wyłapać, bo częściej czuje oberwanie na pęcherz, a nie w żebra. Ale nie panikuję, chociaż wolałabym przy jej szybkim przybieraniu na wadze, być pewna że siły natury działają poprawnie :p

A kiedy zleciało? Nie pytaj, ja tez nie wiem [emoji16]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

No właśnie ja juz w dole jej nie czuje. A nawet jeśli to bardzo rzadko. Musze uzbroić się w cierpliwość do czwartku. Ale szybko zleci. Poniedziałek i wtorek mam szkole rodzenia. Środa wolna, czwartek wizyta i po wizycie szkoła. Zleci mi ten tydzien

Moja sie jeszcze nie odwrocila ,A kopniaki wszedzie po bokach NAD pepkiem ,czasem uciska na pecherz .Polozna powiedziala,ze mala odwroci sie Pewnie za pare tygodni ,zobaczymy po swietach[emoji39]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Moja już się obróciła i myślę że raczej tak zostanie.
Czytałam o przypadkach że dziecko przed samym porodem się obróciło główka w dół ale to chyba bardzo nieliczne przypadki

Moja siostrzenica w trakcie porodu się przekręciła - akurat nie tak jak powinna i skończyło się cc u siostry

7u223e3kwboc3bjp.png

Dzięki dziewczyny [emoji4] dam znać jutro co powiedział lekarz.

Mój Mały już chyba się obrócił bo nie czuje już kopniakow na dole tylko tak jakby po skosie pod żebrami, ale to się okaże za tydzien na wizycie bo wtedy będzie usg

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Do góry