reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
U nas tez piekna pogoda. Maz tez sprzata ostatnio, mi juz ciezko sie schylac, zginac, zwlaszcza jak sie napodnosze mojego dwulatka [emoji6] . Jeszcze dwa miesiace... niby malo, ale jakos tak duzo, zwlaszcza jak widze w jakim rozmiarze jest moj brzuch [emoji12] strach sie bac co bedzie pozniej

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Zając niech Cię potem dziady apteczne szukają w polu!!

Gemina kurcze to będę czekać na info, rozumiem że Aspat alat bilirubine też zrobisz??
Tą resztę zrobię tylko jeśli kwasy będą podwyższone. Podobno tylko one są niebezpieczne dla dziecka, a Alat i Aspat i tak mogą być w normie przy cholestazie. Zgłupieć z tym można [emoji6]
W pon robię bad, wyniki będą w pt i jak wyjdzie źle to w pt tą resztę zrobię.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoraś z Was miała pierwszą ciążę obumarłą? Cy lekarz w drugiej ciąży dał jakieś leki od samego początku? Zaszłam teraz w ciążę po ciąży obumarłej i z wizytą czekam do 7 tygodnia, żeby zobaczyć na usg. Nie wiem czy dobrze robię? Będę wdzięczna za odpowiedzi.

Gemina widzisz skrajnie mówią skrajnie piszą, ale mój dok też mówił że kluczowe są kwasy, bo one są zagrożeniem, choć raz usłyszałam od innego lekarza że wyznacznikiem ale nie wiem czego bo on dziwny był i pieprzyl trzy po trzy. Niby teorie są takie ze jak wątroba źle pracuje jest uszkodzona itd to już transminazy pokażą. Nie wiem, ja czekam też na kwasy do poniedziałku i nie chce zło wróżyć ale coś mnie się wydaje że płacz bedzie.

Asus mojej bratowej obumarla w 8 tc, przy kolejnej nic nie dostała.

reklama
Do góry