reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny a czy nospa coś na kręgosłup by dała? Natachałam się dzisiaj a teraz do kibla nie mogę dojść, ryczeć mi się chce [emoji25]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, no spa działa rozkurczowo także na kości nie podziała - chyba, że mięśnie pleców bolą. Lepiej połóż się i odpocznij

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Efta, to rzeczywiście powinien być wg tego średni. Ja mam 172 i 68 wazylam a mąż 184 i 87kg więc nie mógł być okruszkiem ;)i miał brzuszek i kość udowa zawsze 2 tyg do przodu

Mój miesiąc temu miał główkę większą o 2 tygodnie a teraz więcej niż 2 tygodnie.Brzuszek większy o tydzień a nóżki nie wiem bo nie patrzyłam akurat wtedy na monitor ale podobno mocne nogi ma więc pewnie też do przodu.
Zobaczymy na następnej wizycie jak to będzie.

Co do witamin(suplementów) to ja akurat nie jestem zwolennikiem. Dużo warzyw ,owoców ,koktajle i sałatki i dzieciaczki będą rosły zdrowiej niż po suplementach. Przynajmniej u mnie się to sprawdza ;)
4-5 zdrowych posiłków dziennie i dzieciaczki będą rosły a mamy nie za bardzo ;)

Mój miesiąc temu miał główkę większą o 2 tygodnie a teraz więcej niż 2 tygodnie.Brzuszek większy o tydzień a nóżki nie wiem bo nie patrzyłam akurat wtedy na monitor ale podobno mocne nogi ma więc pewnie też do przodu.
Zobaczymy na następnej wizycie jak to będzie.

Co do witamin(suplementów) to ja akurat nie jestem zwolennikiem. Dużo warzyw ,owoców ,koktajle i sałatki i dzieciaczki będą rosły zdrowiej niż po suplementach. Przynajmniej u mnie się to sprawdza ;)
4-5 zdrowych posiłków dziennie i dzieciaczki będą rosły a mamy nie za bardzo ;)

Uuu to tez klocek Ci się szykuje :D

No właśnie aż się obawiam.Mam nadzieję ,że będzie po prostu ciężki a nie duży bo inaczej nie dam rady urodzić :( chyba,że te wszystkie bóle to rozciągające się biodra i kanał rodny bo organizm czuje ,że będzie duże dziecię. Oj mamo aż się boję :O

reklama
Ja złożyłam zamówienie na dziecko nie większe niż 3kg :D mam nadzieję, ze posłucha ; )

Co do suplementacji to już jakoś w 20hbd odstawilam
Też bym chciała tak z 3-3.5 kg :D ale wezmę też i większe i mniejsze :D
mnie lekarz kazał brać witaminy ale ja w miarę zdrowo jem ,więc raz na kilka dni wezmę i tyle. Dziecko mi się bardzo dobrze rozwija ,więc nie będę Go karmić syntetykami.

Do góry