reklama
camel
Fanka BB :)
Podnosi zelazo wiec chyba ok.Co sądzicie o piciu naparu z pokrzywy bądź świeżo wyciśniętego soku z pokrzywy?
Kacprysiowo
Moderatorka
Sylwka sok jest rewelacyjny cudownie podnosi poziom żelaza ale zawsze w towarzystwie soku z cytryny, ja pewnie też zaraz zacznę bo w wynikach mam duży spadek hemoglobiny jak nigdy.
Wionatq Ty tam siedź i przynajmniej pewnie się będziesz czuć. Póki co, ale trzymam kciuki za rychłe uspokojenie i przyjazd do domu.
Rybcia, dbaj o siebie. Niech latorosl jeszcze posiedzi.
Za resztę też oczywiście ściskam.
Troszkę mnie to wszystko przeraża, ale przeciezmusi się unormalizowac.
Gemina jak Twoje swędzenie??
Wionatq Ty tam siedź i przynajmniej pewnie się będziesz czuć. Póki co, ale trzymam kciuki za rychłe uspokojenie i przyjazd do domu.
Rybcia, dbaj o siebie. Niech latorosl jeszcze posiedzi.
Za resztę też oczywiście ściskam.
Troszkę mnie to wszystko przeraża, ale przeciezmusi się unormalizowac.
Gemina jak Twoje swędzenie??
Zając Czerwcowy
Dziewczyny czy was tez tak swedza... brodawki ? Zadrapie sie od wczoraj...
Mnie swedza co jakiś czas i jak już swedza to w nocy mnie zalewaDziewczyny czy was tez tak swedza... brodawki ? Zadrapie sie od wczoraj...
Ja mam wizyte we wtorek i z jednej strony bardzo sie ciesze a z drugiej mam stracha ze bedzie coś nie tak.Mialam 4tyg.przerwy od ostatniej wizyty i jednak na tym etapie to juz sporo czasu.W środe usg III trymestru to wtedy juz bedzie wieksza pewnosc bo jednak moj gin nie ma tak dobrego aparatu jak ten od usg prenatalnego.Dziewczyny u mnie upał 23C i piekne słońce prawie jak lato Idziemy z męzem na lody
Niestety tak Nawet maz mi powiedzial co ja jestem taka zadrapana...Dziewczyny czy was tez tak swedza... brodawki ? Zadrapie sie od wczoraj...
Seite
Ehh poszłam po wyniki badań i okazało się, że jednego brakuję. Oczywiście oni nie wiedzą jak to możliwe, jak się do poniedziałku nie znajdzie to muszę powtórzyć :/ Miałam iść we wtorek do lekarza i teraz nie wiem czy iść. U nas też ciepło, byłyśmy na spacerku z dziewczynami. Nie mam żadnej letniej kurtki, która mogę zasnąć, brzuch mi przeszkadza Nie wiem czy inwestowac na te dwa miesiące
reklama
Dziewczyny a czy nospa coś na kręgosłup by dała? Natachałam się dzisiaj a teraz do kibla nie mogę dojść, ryczeć mi się chce [emoji25]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom