reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Co sądzicie o piciu naparu z pokrzywy bądź świeżo wyciśniętego soku z pokrzywy?
Podnosi zelazo wiec chyba ok.

c55f3e3kq403a9og.png

Sylwka sok jest rewelacyjny cudownie podnosi poziom żelaza ale zawsze w towarzystwie soku z cytryny, ja pewnie też zaraz zacznę bo w wynikach mam duży spadek hemoglobiny jak nigdy.

Wionatq Ty tam siedź i przynajmniej pewnie się będziesz czuć. Póki co, ale trzymam kciuki za rychłe uspokojenie i przyjazd do domu.
Rybcia, dbaj o siebie. Niech latorosl jeszcze posiedzi.
Za resztę też oczywiście ściskam.

Troszkę mnie to wszystko przeraża, ale przeciezmusi się unormalizowac.

Gemina jak Twoje swędzenie??

Ja mam wizyte we wtorek i z jednej strony bardzo sie ciesze a z drugiej mam stracha ze bedzie coś nie tak.Mialam 4tyg.przerwy od ostatniej wizyty i jednak na tym etapie to juz sporo czasu.W środe usg III trymestru to wtedy juz bedzie wieksza pewnosc bo jednak moj gin nie ma tak dobrego aparatu jak ten od usg prenatalnego.Dziewczyny u mnie upał 23C i piekne słońce prawie jak lato:) Idziemy z męzem na lody:)

Ehh poszłam po wyniki badań i okazało się, że jednego brakuję. Oczywiście oni nie wiedzą jak to możliwe, jak się do poniedziałku nie znajdzie to muszę powtórzyć :/ Miałam iść we wtorek do lekarza i teraz nie wiem czy iść. U nas też ciepło, byłyśmy na spacerku z dziewczynami. Nie mam żadnej letniej kurtki, która mogę zasnąć, brzuch mi przeszkadza ;) Nie wiem czy inwestowac na te dwa miesiące

Efta, to rzeczywiście powinien być wg tego średni. Ja mam 172 i 68 wazylam a mąż 184 i 87kg więc nie mógł być okruszkiem ;)i miał brzuszek i kość udowa zawsze 2 tyg do przodu

reklama
Do góry