reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka ale u nas po porodzie daja... :) chodzi mi teraz o ta ciaze bardziej.

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Moja też przez 4 tyg urosła 1 kg [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Czuję po ruchach ,że jest już duży. A lekarz przedwczoraj stwierdził,że będzie silny bo nogi to ma fest :D ja tam nie słyszałam co mówił bo się zapatrzyłam na monitor ,ale mąż mi wczoraj dopiero powiedział,że mówił o mocnych kościach udowych,grubych. :D ciekawe czy będzie grubasek :D

Ja ogólnie już przywykam ale tak nadal mi dziwnie że moje dziecko od waszych odbiega ponad pół kg. Ale trudno żeby w ogóle się rozwijal i będzie dobrze :)

reklama
wionatq a ja mam ciągle nadzieję,że mój nie dobije do 4 kg. Jestem drobna i byłoby mi bardzo ciężko o ile w ogóle dałabym radę urodzić sn.:( A nie chcę cesarki. Tyle,że mój mąż miał 3900g więc obawiam się tego iż będzie waga po tatusiu. A to dużo jak na pierwsze dziecko,tym bardziej ,że częściej późniejsze dzieci rodzą się większe.
Wolałabym by miał wagę taką mniej więcej 3000-3200. To by mi odpowiadało,ale przecież tego nie zaplanuje :D
Dlatego narazie się ciesz,że Twoje dzidzi jest z tych mniejszych. Tycie dopiero się zaczyna a my już tu z takimi wagami.Ważne ,żeby prawidłowo się rozwijało.;)

Wczoraj poprosiłam mojego bąbla ,żeby się obrócił bo inaczej tatuś nie będzie mógł być przy porodzie. I wiecie co? za godzinę już był ułożony główką w dół :D
być może jak poproszę o średnią wagę to też tak zrobi :D

Do góry