reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka ale u nas po porodzie daja... :) chodzi mi teraz o ta ciaze bardziej.

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Moja też przez 4 tyg urosła 1 kg [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Czuję po ruchach ,że jest już duży. A lekarz przedwczoraj stwierdził,że będzie silny bo nogi to ma fest :D ja tam nie słyszałam co mówił bo się zapatrzyłam na monitor ,ale mąż mi wczoraj dopiero powiedział,że mówił o mocnych kościach udowych,grubych. :D ciekawe czy będzie grubasek :D

Ja ogólnie już przywykam ale tak nadal mi dziwnie że moje dziecko od waszych odbiega ponad pół kg. Ale trudno żeby w ogóle się rozwijal i będzie dobrze :)

reklama
wionatq a ja mam ciągle nadzieję,że mój nie dobije do 4 kg. Jestem drobna i byłoby mi bardzo ciężko o ile w ogóle dałabym radę urodzić sn.:( A nie chcę cesarki. Tyle,że mój mąż miał 3900g więc obawiam się tego iż będzie waga po tatusiu. A to dużo jak na pierwsze dziecko,tym bardziej ,że częściej późniejsze dzieci rodzą się większe.
Wolałabym by miał wagę taką mniej więcej 3000-3200. To by mi odpowiadało,ale przecież tego nie zaplanuje :D
Dlatego narazie się ciesz,że Twoje dzidzi jest z tych mniejszych. Tycie dopiero się zaczyna a my już tu z takimi wagami.Ważne ,żeby prawidłowo się rozwijało.;)

Wczoraj poprosiłam mojego bąbla ,żeby się obrócił bo inaczej tatuś nie będzie mógł być przy porodzie. I wiecie co? za godzinę już był ułożony główką w dół :D
być może jak poproszę o średnią wagę to też tak zrobi :D

Do góry