reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

ktoś jakimś cudem zdobył numery do karty mojego męża i sobie wczoraj zaszalał na nasz koszt :wściekła/y: ponad 400 zł z konta poszło :( Kartę zablokowaliśmy wczoraj i czekamy na dochodzenie .Nie mamy pewności że bank nam kasę odda :(
Ja mialam podobnie z tym że była to karta firmowa i kwota ponad 2000zł. W moim przypadku był to wirus na koputerze który skradł dane. Sprawę trzeba zgłosić na policję a następnie do banku. Mi nie zwrócili całej kwoty ale za granicą z tego co wiem nie ma z tym problemu. Lepiej ustalić sobie limit na karcie aby w razie czego nie mogli ukraść za dużo!

reklama
Karta kredytowa , wystarczy podać nr karty i 3 cyfrowy kod który jest z tyłu karty i można robić zakupy online . Mam nadzieję że nam kasę zwrócą i złapią złodzieja , niestety nie spałam pól nocy z nerwów .
Wiesz co az brak slow !!!

p19u9jcg81ehxczt.png

To Twoja pierwsza ciaza? hm.. Mi w pierwszej ciazy nie proponowali takiej szczepionki, dostalam po porodzie odrazu... z tego co kojarze, pierwsze dziecko jest bezpieczne przy konflikcie, zawsze trzeba uwazac przy kolejnych ciazach. Ale moze przedzwon jeszcze jak masz mozliwosc do gin i sie podpytaj..

jest jeszcze taka str www na ktorej mozesz sprawdzic czy gdzies w Twojej okolicy nie ma dostepnej w aptece. lub podzwon po innych aptekach i sie spytaj czy nie maja na stanie.
Wlasnie czytalam i jesli nie mam przeciwcial to jest male prawdopodobienstwo konfliktu przy pierwszej ciazy. Ale chcialam zapobiegawczo w razie w... dzwonilam juz. Na zamowienie. Nie trzymaja tego leku w lodowkach... ja to mam zawsze po gorke

p19u9jcg81ehxczt.png

nic się nie stanie. Ja świadomie nie biorę. Robiłam odczyn 3 razy już i nie mam przeciwciał mimo konfliktu z M. wezmę po porodzie. Jakby mi wyszły przeciwciała to bym wzięła. Przy pierwszej ciąży dla mnie to chwyt marketingowy.
Ale jeśli bardzo ci zależy to zadzwoń do apteki i ich porządnie zjeb... zazwyczaj pomaga [emoji23] może w jakiejś innej mają na stanie.

w57vyx8dubspq12k.png
No wlasnie tez czytalam... alez oczywiscie ze ich zkebie jak do wieczora nie dostane sms ! Jeszcze jak zamawialam w srode to pani prosila mnie o lojalnosc zebym odebrala bo oni nie beda mogli tego zwrocic ! A gdzie jej lojalnosc ze zapewniala o 24/48 h ???

p19u9jcg81ehxczt.png

Wlasnie czytalam i jesli nie mam przeciwcial to jest male prawdopodobienstwo konfliktu przy pierwszej ciazy. Ale chcialam zapobiegawczo w razie w... dzwonilam juz. Na zamowienie. Nie trzymaja tego leku w lodowkach... ja to mam zawsze po gorke

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja dwa tygodnie przed planowana szczepionka zamowilam w aptece DOZ i pozniej przechowywali mi u siebie - jak to powiedzieli- w odpowiednich warunkach - dopoki nie odebralam :)

Spokojnie jest dopiero 12.00 może jeszcze dojdzie.
Ja jestem w trzeciej ciąży z niezgodnością i też nie wykupuje szczepionki ale to już kwestia indywidualna. Mój lekarz w ogóle uważa że jak przy pierwszym badaniu przeciwciał nie ma to już nie będzie bo dopiero w trakcie porodu dojdzie do kontaktu a wtedy już się nic nie poradzi tylko podają szczepionkę żeby zatrzymać.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry