reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

ktoś jakimś cudem zdobył numery do karty mojego męża i sobie wczoraj zaszalał na nasz koszt :wściekła/y: ponad 400 zł z konta poszło :( Kartę zablokowaliśmy wczoraj i czekamy na dochodzenie .Nie mamy pewności że bank nam kasę odda :(
Nie wiedziałam że z samym tylko nr karty można coś zrobic

reklama
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj zaszalalam i spałam do 8, bo w przedszkolu strajkują ;) Ja już nic nie mówię o wchodzeniu po schodach. Mieszkam na trzecim piętrze bez windy, wozkarni nie ma w piwnicy (stary blok), a wózek muszę wciągać, bo przeszkadza starym jak z boku na klatce stoi.
Jak Ty pospalas tyle z 2 latkiem?:D mój przylazl już o 6:30 do mnie:p

Ojoj odpoczywaj :*
A co dokładnie Ci się działo,że się denerwowałaś przed wizytą?
Wiesz o tym jak na szpitalu powiedzieli że mi ta tylna ściana pochwy wypada to bałam się że gin na szpital mnie weźmie a ja ogólnie boję się szpitali jeszcze tęsknota za dziećmi i miałam ciągle wrażenie że brzuch mi ciągnie w dół, ciągle czuję takie dziwne coś w środku, nie boli ale nie fajne uczucie ale grunt że malutka z USG zdrowa teraz czas dla niej i dla mnie-mam wczasy tak sobie tłumaczę w sumie to zasłużyłam sobie [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

ktoś jakimś cudem zdobył numery do karty mojego męża i sobie wczoraj zaszalał na nasz koszt :wściekła/y: ponad 400 zł z konta poszło :( Kartę zablokowaliśmy wczoraj i czekamy na dochodzenie .Nie mamy pewności że bank nam kasę odda :(
Współczuję mi w sierpniu tak całą kartę wyczyscili a na kasę czekałam trochę ponad 2 tygodnie powodzenia

34bwqqmzdk6t9kh8.png

A ja sie chce pozalic... zamawialam w srode zastrzyk rhophylac z immunoglobuliny... pani w aptece powiedziala ze czas realizacji to 24h... teraz mija 48h i nic. Zadnego info ze moge go odebrac... a dzis najpozniej jutro powinnam go wziac... co bedzie jak nie wezme... bede miala wyrzuty sumienia w razie co :(

p19u9jcg81ehxczt.png

Nie wiedziałam że z samym tylko nr karty można coś zrobic
Karta kredytowa , wystarczy podać nr karty i 3 cyfrowy kod który jest z tyłu karty i można robić zakupy online . Mam nadzieję że nam kasę zwrócą i złapią złodzieja , niestety nie spałam pól nocy z nerwów .

A ja sie chce pozalic... zamawialam w srode zastrzyk rhophylac z immunoglobuliny... pani w aptece powiedziala ze czas realizacji to 24h... teraz mija 48h i nic. Zadnego info ze moge go odebrac... a dzis najpozniej jutro powinnam go wziac... co bedzie jak nie wezme... bede miala wyrzuty sumienia w razie co :(

p19u9jcg81ehxczt.png
To Twoja pierwsza ciaza? hm.. Mi w pierwszej ciazy nie proponowali takiej szczepionki, dostalam po porodzie odrazu... z tego co kojarze, pierwsze dziecko jest bezpieczne przy konflikcie, zawsze trzeba uwazac przy kolejnych ciazach. Ale moze przedzwon jeszcze jak masz mozliwosc do gin i sie podpytaj..

jest jeszcze taka str www na ktorej mozesz sprawdzic czy gdzies w Twojej okolicy nie ma dostepnej w aptece. lub podzwon po innych aptekach i sie spytaj czy nie maja na stanie.

reklama

p19u9jcg81ehxczt.png
nic się nie stanie. Ja świadomie nie biorę. Robiłam odczyn 3 razy już i nie mam przeciwciał mimo konfliktu z M. wezmę po porodzie. Jakby mi wyszły przeciwciała to bym wzięła. Przy pierwszej ciąży dla mnie to chwyt marketingowy.
Ale jeśli bardzo ci zależy to zadzwoń do apteki i ich porządnie zjeb... zazwyczaj pomaga [emoji23] może w jakiejś innej mają na stanie.

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry