reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry [emoji12]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Dzien dobry Nocne Marki w naszym malym zoo ;) mam wolne dzis - nie ide do pracy ale piore, sprzatam i prasuje. Dopiero oczy otworzylam. Moje dziecie kochane spi jeszcze ;) albo tak sobie plywa ze nie czuje ;) oby jej tak zostalo ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień Dobry kochane ale z was ranne ptaszki.Ja czekam w szpitalu na konsultację w sprawie cc pewnie mi zejdzie do południa.Przynajmniej w rejestracji weszłam bez kolejki bo jest osobny bilecik dla kobiet w ciąży:)

Dzień dobry [emoji6]
U mnie też nocka nie przespana [emoji21] chciałam dołączyć do zoo [emoji1] mogę być waleniem [emoji38] bo w końcu nomen omen od tego mój rozmiar się zmienił [emoji48]
Ja dzisiaj wizytuje [emoji4] ciekawe ile waży mój okruszek
Wyszło słońce i jest ślicznie [emoji274] miłego dzionka [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Dobra najpierw wam napiszę co u mnie i zaraz nadrobię czytanie. Byłam wczoraj u gin wiecie jak się denerwowałam. Dołączam do grona uziemionych...Dwa miesiące maksymalnie mam się ograniczać, mieszkam na 4 p bez windy a mogę chodzić góra do drugiego piętra więc leżę i kwiczę...Mam nawet odrobinę mi dźwigać. A teraz przyczyny mam tak rozwaloną piczke że mała może wylecieć to tak w skrócie, mam rodzić naturalnie bo jest tak szeroko że samo pójdzie i tu może lepiej niż jak ma się wąską psicine no chyba że coś się zmieni. Mam nadzieję że wie co robi. Jest mało mówna i ciągnęłam ja za język ale minę miała nie tęgą chyba się przerobiłam, no dwu latka też czasami nosiłam i się wszystko rozwarło ale szyjka ok więc narazie nie panikujemy. Teraz będę was czytać [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra najpierw wam napiszę co u mnie i zaraz nadrobię czytanie. Byłam wczoraj u gin wiecie jak się denerwowałam. Dołączam do grona uziemionych...Dwa miesiące maksymalnie mam się ograniczać, mieszkam na 4 p bez windy a mogę chodzić góra do drugiego piętra więc leżę i kwiczę...Mam nawet odrobinę mi dźwigać. A teraz przyczyny mam tak rozwaloną piczke że mała może wylecieć to tak w skrócie, mam rodzić naturalnie bo jest tak szeroko że samo pójdzie i tu może lepiej niż jak ma się wąską psicine no chyba że coś się zmieni. Mam nadzieję że wie co robi. Jest mało mówna i ciągnęłam ja za język ale minę miała nie tęgą chyba się przerobiłam, no dwu latka też czasami nosiłam i się wszystko rozwarło ale szyjka ok więc narazie nie panikujemy. Teraz będę was czytać [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Odpoczywaj ! :*bedzie dobrze :) a waska psicina mnie rozlozyla... [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
U mnie juz po obchodzie i badaniach i niestety nie puszczają mnie do domu :( mały coś się spieszy i znowu kroplowki mi dają przeciw skurczom i jutro spróbują odstawić kroplowki to jak się uda to może w poniedziałek wyjdę..

Do góry