reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry [emoji12]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Dzien dobry Nocne Marki w naszym malym zoo ;) mam wolne dzis - nie ide do pracy ale piore, sprzatam i prasuje. Dopiero oczy otworzylam. Moje dziecie kochane spi jeszcze ;) albo tak sobie plywa ze nie czuje ;) oby jej tak zostalo ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień Dobry kochane ale z was ranne ptaszki.Ja czekam w szpitalu na konsultację w sprawie cc pewnie mi zejdzie do południa.Przynajmniej w rejestracji weszłam bez kolejki bo jest osobny bilecik dla kobiet w ciąży:)

Dzień dobry [emoji6]
U mnie też nocka nie przespana [emoji21] chciałam dołączyć do zoo [emoji1] mogę być waleniem [emoji38] bo w końcu nomen omen od tego mój rozmiar się zmienił [emoji48]
Ja dzisiaj wizytuje [emoji4] ciekawe ile waży mój okruszek
Wyszło słońce i jest ślicznie [emoji274] miłego dzionka [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Dobra najpierw wam napiszę co u mnie i zaraz nadrobię czytanie. Byłam wczoraj u gin wiecie jak się denerwowałam. Dołączam do grona uziemionych...Dwa miesiące maksymalnie mam się ograniczać, mieszkam na 4 p bez windy a mogę chodzić góra do drugiego piętra więc leżę i kwiczę...Mam nawet odrobinę mi dźwigać. A teraz przyczyny mam tak rozwaloną piczke że mała może wylecieć to tak w skrócie, mam rodzić naturalnie bo jest tak szeroko że samo pójdzie i tu może lepiej niż jak ma się wąską psicine no chyba że coś się zmieni. Mam nadzieję że wie co robi. Jest mało mówna i ciągnęłam ja za język ale minę miała nie tęgą chyba się przerobiłam, no dwu latka też czasami nosiłam i się wszystko rozwarło ale szyjka ok więc narazie nie panikujemy. Teraz będę was czytać [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra najpierw wam napiszę co u mnie i zaraz nadrobię czytanie. Byłam wczoraj u gin wiecie jak się denerwowałam. Dołączam do grona uziemionych...Dwa miesiące maksymalnie mam się ograniczać, mieszkam na 4 p bez windy a mogę chodzić góra do drugiego piętra więc leżę i kwiczę...Mam nawet odrobinę mi dźwigać. A teraz przyczyny mam tak rozwaloną piczke że mała może wylecieć to tak w skrócie, mam rodzić naturalnie bo jest tak szeroko że samo pójdzie i tu może lepiej niż jak ma się wąską psicine no chyba że coś się zmieni. Mam nadzieję że wie co robi. Jest mało mówna i ciągnęłam ja za język ale minę miała nie tęgą chyba się przerobiłam, no dwu latka też czasami nosiłam i się wszystko rozwarło ale szyjka ok więc narazie nie panikujemy. Teraz będę was czytać [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Odpoczywaj ! :*bedzie dobrze :) a waska psicina mnie rozlozyla... [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
U mnie juz po obchodzie i badaniach i niestety nie puszczają mnie do domu :( mały coś się spieszy i znowu kroplowki mi dają przeciw skurczom i jutro spróbują odstawić kroplowki to jak się uda to może w poniedziałek wyjdę..

Do góry