Kacprysiowo
Moderatorka
Dzień Dobry ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpoczywaj ! :*bedzie dobrze a waska psicina mnie rozlozyla... [emoji23]Dobra najpierw wam napiszę co u mnie i zaraz nadrobię czytanie. Byłam wczoraj u gin wiecie jak się denerwowałam. Dołączam do grona uziemionych...Dwa miesiące maksymalnie mam się ograniczać, mieszkam na 4 p bez windy a mogę chodzić góra do drugiego piętra więc leżę i kwiczę...Mam nawet odrobinę mi dźwigać. A teraz przyczyny mam tak rozwaloną piczke że mała może wylecieć to tak w skrócie, mam rodzić naturalnie bo jest tak szeroko że samo pójdzie i tu może lepiej niż jak ma się wąską psicine no chyba że coś się zmieni. Mam nadzieję że wie co robi. Jest mało mówna i ciągnęłam ja za język ale minę miała nie tęgą chyba się przerobiłam, no dwu latka też czasami nosiłam i się wszystko rozwarło ale szyjka ok więc narazie nie panikujemy. Teraz będę was czytać [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom