melomanka
Fanka BB :)
No wiadomo, ze to najwazniejsze [emoji4] . Ja raz plukalam woda z woda utleniona i mialam takie drapanie w gardle jak nigdy. Ale kazdy organizm inny, najlepiej sprobowac na sobie co pomaga. W kazdym razie u mnie te dwa sposoby sie nie sprawdzaja.A ja nie polecam ani wody utlenionej ani soli do plukania gardla. Jedno wysusza, a drugie podraznia. Wg mojej lekarki najlepiej plukac szalwia.[emoji6]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dolaczam do grona zdolowanych. Wszystko mnie tak wkurza, ze szok... Nie wiem, czy to hormony, czy niedobor magnezu...ale chvialabym zeby juz minelo[emoji33]
Arya no widzisz, już lepsze wieści [emoji4] napewno będzie ładnie przybieral. Trzymam kciuki [emoji110]
Gaya tak, mój będzie przy porodzie. jakoś z nim wydaje mi się że mniej będzie bolało hihi. Był przy pierwszym, i oboje twierdzimy że to najpiękniejsze chwile w życiu [emoji2]
Ja sobie pomału prasuje. Miałam poczekać z prasowaniem do końca kwietnia ale po tym co wczoraj powiedział lekarz wolę mieć gotowe wcześniej [emoji4]
to wszystko zalezy, czasem jest tak ze jak sie jest w ciazy powinno sie unikac farb i przejsc na naturalne farby jak: Link do: Farby roślinne – alternatywa dla kobiet w ciąży, ktore nie beda szkodzic dziecku. ja przeszlam na henne
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom