reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja nie polecam ani wody utlenionej ani soli do plukania gardla. Jedno wysusza, a drugie podraznia. Wg mojej lekarki najlepiej plukac szalwia.[emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No wiadomo, ze to najwazniejsze [emoji4] . Ja raz plukalam woda z woda utleniona i mialam takie drapanie w gardle jak nigdy. Ale kazdy organizm inny, najlepiej sprobowac na sobie co pomaga. W kazdym razie u mnie te dwa sposoby sie nie sprawdzaja.

Dolaczam do grona zdolowanych. Wszystko mnie tak wkurza, ze szok... Nie wiem, czy to hormony, czy niedobor magnezu...ale chvialabym zeby juz minelo[emoji33]
Arya no widzisz, już lepsze wieści [emoji4] napewno będzie ładnie przybieral. Trzymam kciuki [emoji110]

Gaya tak, mój będzie przy porodzie. jakoś z nim wydaje mi się że mniej będzie bolało hihi. Był przy pierwszym, i oboje twierdzimy że to najpiękniejsze chwile w życiu [emoji2]

Ja sobie pomału prasuje. Miałam poczekać z prasowaniem do końca kwietnia ale po tym co wczoraj powiedział lekarz wolę mieć gotowe wcześniej [emoji4]

thgfikgneziy9g6d.png

to wszystko zalezy, czasem jest tak ze jak sie jest w ciazy powinno sie unikac farb i przejsc na naturalne farby jak: Link do: Farby roślinne – alternatywa dla kobiet w ciąży, ktore nie beda szkodzic dziecku. ja przeszlam na henne ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak się ogarne to wstawię wam moje zdjęcie to dopiero będzie słoń,[emoji23]
Ostatnio miałam.mniejszy brzuch w dniu porodu, a teraz to już się czuje jak balonik nadmuchany do granic możliwości, ciekawe czy brzuch może eksplodować jak balonik[emoji12]....

010ikw7ip2lmrcv3.png
Może, dołem! [emoji23]
A ja mam na dodatek opryszczke na pół twarzy, tak mnie swędzi że mam ochotę ją zdrapać [emoji21]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka ja też ostatnio tak mialam ze wszystkie te wyprawkowe sprawy mnie przerosly. Najgorsze jest to ze mieszkanie odbierzemy pewnie dopiero w połowie maja czyli Justynke na 4 piętro będą wciągać dzwigiem. Myślałam że wyrobimy się z kredytem do końca kwietnia i maj będziemy mieli na jakieś małe urządzenie takich najważniejszych rzeczy a tu doopa.

Kochana jak tak powchodzisz na te 4 piętro to szybciej urodzisz ;),
Ja większość kupowałam online ale wraz radocha była. Dzisiaj przyszła pana z hm i zawiodłam się bo rozmiar 62 a mega duże mi się te body wydają[emoji15] no ale cóż. Jakościowo są fajne wiec je zostawię. Dzisiaj drugie prawko ciuchów zrobiłam. Wczoraj pralam pościel kocyki i pieluszki a dzisian wszystko uprasowalam i jakie było moje zdziwienie jak raptem więcej miejsca po uprasowaniu mi się w szafce zrobilo[emoji4]

62 H&m to tak na 4 miesiąc będą dobre ;) chwal się zakupami.
Slon. Wieloryb... brakuje hipci ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja mogę być muminkiem [emoji23]
Ja jestem Hipcia ;-)

Właśnie się poklociliscie z mężem, o, nie potrafi sobie radzić z krytyka!!
Jak każdy facet;)

f2w3rjjgwqepia0h.png

reklama
Do góry