reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Fajnie że rozumiecie moje frustracje, w końcu ktoś :D też bym zaczęła szybciej kupować ale jak się dowiedzieliśmy o ciąży to ruszyliśmy dalej z remontem. Ogólnie to 3 lata temu kupiliśmy stare mieszkanie do kapitalnego remontu i tak powoli robimy. Teraz całkiem koncepcja nam się zmieniła i nie dość że wyremontowalismy pokój i korytarz to jeszcze trzeba oba pokoje trochę inaczej wyposażyć. Ja jestem panikara i muszę mieć kontrolę nad sytuacją z tąd takie samopoczucie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja nie polecam ani wody utlenionej ani soli do plukania gardla. Jedno wysusza, a drugie podraznia. Wg mojej lekarki najlepiej plukac szalwia.[emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie jest najwazniejsze ze mi pomoglo ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Słuchajcie a Wasi Panowie będą przy porodzie? Ja wczoraj pytam się mojego , to on mi odp.że przecież zawsze będzie ze mną.To mu mówię,że dokładnie przy porodzie-a on " wiesz , chyba porody rodzinne jakoś wychodzą z mody " ... :) No i takim cudem dostałam olśnienia ,że "cisnę" bez chłopa. Chyba się biedak napatrzał na poprzednie porody i ma dość :) No cóż , zmuszać chłopa nie będę :)
Moj twierdzi ze bedzie. Ja mu mowie ze chcialabym zeby byl bo bedzie mi latwiej ale mamy umowe ze jak nie wytrzyma napiecia to wyjdzie ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

A u nas w weekend ma byc ladna pogoda - przyjezdzaja rodzice i idziemy do zoo :) czuje sie jak slon... :( dzis zobaczylam sie na zdjeciu jak siedze... jak ja wygladam... i mam troche dola...
Ogolnie mala dzis byla bardzo aktywna oj bardzo mnie walila po brzuchu... :) zaraz wskakujemy polezec w wannie :)
A jutro na SR :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Też tak chcę.... Wyjść jak będę miała dość[emoji3] [emoji12] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

010ikw7ip2lmrcv3.png
Co nie ? To sie nazywa wygoda ;) moj jakis delikatny nie jest ale sam mowil ze jego nie obrzydzi czy nie odrzuci jak COS zobaczy ale ze bedzie na tyle bezsilny ze mnie bedzie bolalo a on nje bedzie mogl mi ulzyc...a tak na setwio to go znam i wiem ze bedzie przy lozku od poczatku do konca... ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
A u nas w weekend ma byc ladna pogoda - przyjezdzaja rodzice i idziemy do zoo :) czuje sie jak slon... :( dzis zobaczylam sie na zdjeciu jak siedze... jak ja wygladam... i mam troche dola...
Ogolnie mala dzis byla bardzo aktywna oj bardzo mnie walila po brzuchu... :) zaraz wskakujemy polezec w wannie :)
A jutro na SR :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Jak się ogarne to wstawię wam moje zdjęcie to dopiero będzie słoń,[emoji23]
Ostatnio miałam.mniejszy brzuch w dniu porodu, a teraz to już się czuje jak balonik nadmuchany do granic możliwości, ciekawe czy brzuch może eksplodować jak balonik[emoji12]....

010ikw7ip2lmrcv3.png

Do góry