reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Fajnie że rozumiecie moje frustracje, w końcu ktoś :D też bym zaczęła szybciej kupować ale jak się dowiedzieliśmy o ciąży to ruszyliśmy dalej z remontem. Ogólnie to 3 lata temu kupiliśmy stare mieszkanie do kapitalnego remontu i tak powoli robimy. Teraz całkiem koncepcja nam się zmieniła i nie dość że wyremontowalismy pokój i korytarz to jeszcze trzeba oba pokoje trochę inaczej wyposażyć. Ja jestem panikara i muszę mieć kontrolę nad sytuacją z tąd takie samopoczucie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja nie polecam ani wody utlenionej ani soli do plukania gardla. Jedno wysusza, a drugie podraznia. Wg mojej lekarki najlepiej plukac szalwia.[emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie jest najwazniejsze ze mi pomoglo ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Słuchajcie a Wasi Panowie będą przy porodzie? Ja wczoraj pytam się mojego , to on mi odp.że przecież zawsze będzie ze mną.To mu mówię,że dokładnie przy porodzie-a on " wiesz , chyba porody rodzinne jakoś wychodzą z mody " ... :) No i takim cudem dostałam olśnienia ,że "cisnę" bez chłopa. Chyba się biedak napatrzał na poprzednie porody i ma dość :) No cóż , zmuszać chłopa nie będę :)
Moj twierdzi ze bedzie. Ja mu mowie ze chcialabym zeby byl bo bedzie mi latwiej ale mamy umowe ze jak nie wytrzyma napiecia to wyjdzie ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

A u nas w weekend ma byc ladna pogoda - przyjezdzaja rodzice i idziemy do zoo :) czuje sie jak slon... :( dzis zobaczylam sie na zdjeciu jak siedze... jak ja wygladam... i mam troche dola...
Ogolnie mala dzis byla bardzo aktywna oj bardzo mnie walila po brzuchu... :) zaraz wskakujemy polezec w wannie :)
A jutro na SR :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Też tak chcę.... Wyjść jak będę miała dość[emoji3] [emoji12] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

010ikw7ip2lmrcv3.png
Co nie ? To sie nazywa wygoda ;) moj jakis delikatny nie jest ale sam mowil ze jego nie obrzydzi czy nie odrzuci jak COS zobaczy ale ze bedzie na tyle bezsilny ze mnie bedzie bolalo a on nje bedzie mogl mi ulzyc...a tak na setwio to go znam i wiem ze bedzie przy lozku od poczatku do konca... ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
A u nas w weekend ma byc ladna pogoda - przyjezdzaja rodzice i idziemy do zoo :) czuje sie jak slon... :( dzis zobaczylam sie na zdjeciu jak siedze... jak ja wygladam... i mam troche dola...
Ogolnie mala dzis byla bardzo aktywna oj bardzo mnie walila po brzuchu... :) zaraz wskakujemy polezec w wannie :)
A jutro na SR :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Jak się ogarne to wstawię wam moje zdjęcie to dopiero będzie słoń,[emoji23]
Ostatnio miałam.mniejszy brzuch w dniu porodu, a teraz to już się czuje jak balonik nadmuchany do granic możliwości, ciekawe czy brzuch może eksplodować jak balonik[emoji12]....

010ikw7ip2lmrcv3.png

Do góry