Monya81
Fanka BB :)
Nie denerwuj grubych ludzi ...
[emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie denerwuj grubych ludzi ...
Hipp mi uczulil dziecko tak ze bylismy z nia ba IPTak. W szpitalu dokarmiaja . U mnie daja enfamil i bebilon z tego co slyszalam.
Ja uzywalam przy synku Nan . Ale teraz bede uzywac hipp ponoc lepsze od nan [emoji4] bebiko ponoc gowno. Ale temat mlek to temat rzeka. W sumie to kazdemu paasuje inne. Trzeba probowac bo nie u kazdego dzieciatka sprawdzi sie dane mleczko. Ale mi pediatrzy i polozne odradzaly bebiko w kazdym badz razie.
Ojej[emoji52] byle nie zatrzymal sie wzrost plodu w macicy bo wtedy jedynie pozostaje urodzic..[emoji52]No i stało się trafiłam do szpitala.. Pojawił sie u mnie śluz z krwią, w pierwszym momencie myślałam że to czop śluzowy już wypadł bo nigdy nie widziałam czegoś tak gęstego i jeszcze ta krew.. Przez 4 godziny co chwilę miałam jakieś badania i niestety mały nie rośnie prawie wcale..Termin porodu przesunął się o prawie 3 tygodnie jest taka malutki. Szyjka od ostatniego usg 3 tyg temu poleciała centymetr. Dostaje coś na podtrzymanie i czekam na jakieś wiadomości ale narazie jestem załamana. Dlaczego on jest taki malutki..
Wspólczuję ci! Daj znać co mówią lekarze.No i stało się trafiłam do szpitala.. Pojawił sie u mnie śluz z krwią, w pierwszym momencie myślałam że to czop śluzowy już wypadł bo nigdy nie widziałam czegoś tak gęstego i jeszcze ta krew.. Przez 4 godziny co chwilę miałam jakieś badania i niestety mały nie rośnie prawie wcale..Termin porodu przesunął się o prawie 3 tygodnie jest taka malutki. Szyjka od ostatniego usg 3 tyg temu poleciała centymetr. Dostaje coś na podtrzymanie i czekam na jakieś wiadomości ale narazie jestem załamana. Dlaczego on jest taki malutki..
Judzia buzia w ciup i trzymaj mocno , nie puszczaj [emoji6]Wypilam glukoze. Nie była zła. Teraz za to nie jest dobrze....
Jestem w 28 tygodniu właściwie to w piątek już 29 się zaczyna a mały jest wg usg 25.. Nie wiem dokładnie ile waży i mierzy bo cała kartę i opis dostanę przy wypisie nie mówili mi o takich szczegółach niestety dowiedziałam się tylko tyle i że muszą badania robić. Teraz czekam na lekarzy przed chwilą odlaczyli mi ktg i tyle pocieszenia że mały cały czas ruchliwy.. Cała noc też położne do mnie co godzinę zagładaly i ogólnie to przychodzą sprawdzać tętno co pół godziny. Martwi mnie to ale on nic nie mówią i muszę czekać na lekarzy..