reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie denerwuj grubych ludzi ... ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

[emoji8]

reklama
Tak. W szpitalu dokarmiaja . U mnie daja enfamil i bebilon z tego co slyszalam.
Ja uzywalam przy synku Nan . Ale teraz bede uzywac hipp ponoc lepsze od nan [emoji4] bebiko ponoc gowno. Ale temat mlek to temat rzeka. W sumie to kazdemu paasuje inne. Trzeba probowac bo nie u kazdego dzieciatka sprawdzi sie dane mleczko. Ale mi pediatrzy i polozne odradzaly bebiko w kazdym badz razie.
Hipp mi uczulil dziecko tak ze bylismy z nia ba IP

No i stało się trafiłam do szpitala.. Pojawił sie u mnie śluz z krwią, w pierwszym momencie myślałam że to czop śluzowy już wypadł bo nigdy nie widziałam czegoś tak gęstego i jeszcze ta krew.. Przez 4 godziny co chwilę miałam jakieś badania i niestety mały nie rośnie prawie wcale..Termin porodu przesunął się o prawie 3 tygodnie jest taka malutki. Szyjka od ostatniego usg 3 tyg temu poleciała centymetr. Dostaje coś na podtrzymanie i czekam na jakieś wiadomości ale narazie jestem załamana. Dlaczego on jest taki malutki..
Ojej[emoji52] byle nie zatrzymal sie wzrost plodu w macicy bo wtedy jedynie pozostaje urodzic..[emoji52]

Kciuki mocno.trzymam[emoji110][emoji110][emoji110]

No i stało się trafiłam do szpitala.. Pojawił sie u mnie śluz z krwią, w pierwszym momencie myślałam że to czop śluzowy już wypadł bo nigdy nie widziałam czegoś tak gęstego i jeszcze ta krew.. Przez 4 godziny co chwilę miałam jakieś badania i niestety mały nie rośnie prawie wcale..Termin porodu przesunął się o prawie 3 tygodnie jest taka malutki. Szyjka od ostatniego usg 3 tyg temu poleciała centymetr. Dostaje coś na podtrzymanie i czekam na jakieś wiadomości ale narazie jestem załamana. Dlaczego on jest taki malutki..
Wspólczuję ci! Daj znać co mówią lekarze.

Witam[emoji4]
@Suelen trzymajcie się mocno i żadnych głupich pomysłów [emoji121][emoji121][emoji121]Jeszce trochę zostało - dasz radę [emoji6]
Dziewczynom po wizytach gratuluję dobrych wieści [emoji8]
Za dzisiejsze trzymam [emoji109][emoji109][emoji109]
@wionatq bądź dzielna. Ja też mam nadzieję że te różnice wynikają z innych sprzętów. Napisz proszę który to tydz i ile ma Malutki [emoji9] Tulkam mocno

16udskjopmtfyunf.png

Jestem w 28 tygodniu właściwie to w piątek już 29 się zaczyna a mały jest wg usg 25.. Nie wiem dokładnie ile waży i mierzy bo cała kartę i opis dostanę przy wypisie nie mówili mi o takich szczegółach niestety dowiedziałam się tylko tyle i że muszą badania robić. Teraz czekam na lekarzy przed chwilą odlaczyli mi ktg i tyle pocieszenia że mały cały czas ruchliwy.. Cała noc też położne do mnie co godzinę zagładaly i ogólnie to przychodzą sprawdzać tętno co pół godziny. Martwi mnie to ale on nic nie mówią i muszę czekać na lekarzy..

reklama
Jestem w 28 tygodniu właściwie to w piątek już 29 się zaczyna a mały jest wg usg 25.. Nie wiem dokładnie ile waży i mierzy bo cała kartę i opis dostanę przy wypisie nie mówili mi o takich szczegółach niestety dowiedziałam się tylko tyle i że muszą badania robić. Teraz czekam na lekarzy przed chwilą odlaczyli mi ktg i tyle pocieszenia że mały cały czas ruchliwy.. Cała noc też położne do mnie co godzinę zagładaly i ogólnie to przychodzą sprawdzać tętno co pół godziny. Martwi mnie to ale on nic nie mówią i muszę czekać na lekarzy..

Bardzo dobrze, że monitorują maluszka, wiem, że to męczące, ale zobacz taka opieka słaba zawsze była - teraz przynajmniej się przejęli i walczą o was :) trzymam mocno kciuki by wszystko się ułożyło, a malutki rósł [emoji1307]

7u223e3kwboc3bjp.png

Do góry