reklama
Monya81
Fanka BB :)
Jestem w 28 tygodniu właściwie to w piątek już 29 się zaczyna a mały jest wg usg 25.. Nie wiem dokładnie ile waży i mierzy bo cała kartę i opis dostanę przy wypisie nie mówili mi o takich szczegółach niestety dowiedziałam się tylko tyle i że muszą badania robić. Teraz czekam na lekarzy przed chwilą odlaczyli mi ktg i tyle pocieszenia że mały cały czas ruchliwy.. Cała noc też położne do mnie co godzinę zagładaly i ogólnie to przychodzą sprawdzać tętno co pół godziny. Martwi mnie to ale on nic nie mówią i muszę czekać na lekarzy..
Lekarze wiedzą co robią. Jesteście pod ich opieką, to dobrze. Synek jak nie u Ciebie w brzuchu to bedzie rósł na zewnątrz.
Trzymam kciuki.
Ostatnia edycja:
Kacprysiowo
Moderatorka
Wionatqu znam dziewczyne która urodziła w 34 tc 1.5kg chłopca dopiero chwilę przed rozwiązaniem dowiedziała się że miała zle przepływy, czy oni Ci je sprawdzali??
Różnica może wynikać z ręki lekarza, wszystkie tu wiemy że wystarczy inaczej zaznaczyć obwód główki lub brzuszka i wychodzi co innego. To się tyczy każdej części ciałka.
Dobrze ze o Was tam dbają, trzymaj się kochana!!
Gemina dziękuję za linka, czytałam go kiedyś. Ta cholestaza to do końca nie wiadomo co i jak, tak sobie myślę że ja chyba spróbuję te swoją wątrobę jakoś wspomóc. A wyniki zrobię na kolejną wizytę a mam ją 5, zrobię transminazy i bilirubine. A z kwasami się wstrzymam. A Ty coś czynisz w tym kierunku.
Bellax jeszcze Ci nie gratulowalam, więc gratuluję zuch dziewczyna!!
Różnica może wynikać z ręki lekarza, wszystkie tu wiemy że wystarczy inaczej zaznaczyć obwód główki lub brzuszka i wychodzi co innego. To się tyczy każdej części ciałka.
Dobrze ze o Was tam dbają, trzymaj się kochana!!
Gemina dziękuję za linka, czytałam go kiedyś. Ta cholestaza to do końca nie wiadomo co i jak, tak sobie myślę że ja chyba spróbuję te swoją wątrobę jakoś wspomóc. A wyniki zrobię na kolejną wizytę a mam ją 5, zrobię transminazy i bilirubine. A z kwasami się wstrzymam. A Ty coś czynisz w tym kierunku.
Bellax jeszcze Ci nie gratulowalam, więc gratuluję zuch dziewczyna!!
Kacprysiowo
Moderatorka
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę, moglibyście kliknąć w linka, dla Nas to istotne bo każda odsłona pcha Nas na przód, wiem że to nie tematyczne, ale pliss....
www.izolacjenatryskowe24.pl
www.izolacjenatryskowe24.pl
*Vanilia*
Moderatorka
Wionatq dobrze ze jesteś pod opieką lekarzy. Na pewno będzie wszystko dobrze [emoji8] Kochana to nic nie znaczy że jest trochę mniejszy. Może poprostu będzie drobniutki. Moja Karola w 31 tygodniu według Usg była na 28-29 tydzień. Urodziła się zupełnie zdrowa tylko malutka bo 2700 g. Spokojnie
Przeczytałam przed chwilą, u mnie w mieście dziewczyna udusiła poduszką swojego 5 miesięcznego synka.....Boże. Jaką trzeba mieć, depresję, problemy, zaburzenia żeby zrobić coś takiego [emoji22]
Przeczytałam przed chwilą, u mnie w mieście dziewczyna udusiła poduszką swojego 5 miesięcznego synka.....Boże. Jaką trzeba mieć, depresję, problemy, zaburzenia żeby zrobić coś takiego [emoji22]
Nie wiem pewnie Bartek wróci po mnie ale nie raz widziałam laski na lotnisku z niemowlakiem i 2-3latkiem będziesz musiała zobaczyć jakie będzie czy spokojne czy rozdarte czego nikomu nie życzę [emoji13] My wybieramy social na pierwszy rzut a potem w sierpniu normalny urlop mamą przylatuje na tydzień lub dwa więc nie będę sama przez ten pierwszy miesiącwiem słyszałam problem jest tylko taki ze mój maż nie chce wybrać całego urlopu + tacierzyński , bo musimy mieć zakładkę w razie W kilka dni, no i na święta + chrzciny w Polsce . A jak ty wrócisz z polski ? sama ? gadałam z moim on mnie chętnie puści ale się boi ze sobie nieporadze sama
rudziutka38
Dziękuję wam za wsparcie. Dobrze ze wy chociaż jesteście bo jestem sama na pustej sali i czekam jak na skazanie..
Trzymaj się zobaczysz wszystko będzie dobrze.
Arya88
Wionatq dobrze ze jesteś pod opieką lekarzy. Na pewno będzie wszystko dobrze [emoji8] Kochana to nic nie znaczy że jest trochę mniejszy. Może poprostu będzie drobniutki. Moja Karola w 31 tygodniu według Usg była na 28-29 tydzień. Urodziła się zupełnie zdrowa tylko malutka bo 2700 g. Spokojnie
Straszna tragedia
reklama
Trzymaj się Kochana i bądź dobrej myśli jesteśmy myślami z TobąNo i stało się trafiłam do szpitala.. Pojawił sie u mnie śluz z krwią, w pierwszym momencie myślałam że to czop śluzowy już wypadł bo nigdy nie widziałam czegoś tak gęstego i jeszcze ta krew.. Przez 4 godziny co chwilę miałam jakieś badania i niestety mały nie rośnie prawie wcale..Termin porodu przesunął się o prawie 3 tygodnie jest taka malutki. Szyjka od ostatniego usg 3 tyg temu poleciała centymetr. Dostaje coś na podtrzymanie i czekam na jakieś wiadomości ale narazie jestem załamana. Dlaczego on jest taki malutki..