reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Irlandzka glukoza wymiata jest żółta, chłodna i mocno cytrynowa mogłabym ją pić do obiadu haha teraz dwa pobrania i na śniadanko [emoji16]

34bwqqmzdk6t9kh8.png

reklama
No i stało się trafiłam do szpitala.. Pojawił sie u mnie śluz z krwią, w pierwszym momencie myślałam że to czop śluzowy już wypadł bo nigdy nie widziałam czegoś tak gęstego i jeszcze ta krew.. Przez 4 godziny co chwilę miałam jakieś badania i niestety mały nie rośnie prawie wcale..Termin porodu przesunął się o prawie 3 tygodnie jest taka malutki. Szyjka od ostatniego usg 3 tyg temu poleciała centymetr. Dostaje coś na podtrzymanie i czekam na jakieś wiadomości ale narazie jestem załamana. Dlaczego on jest taki malutki..
Wiem, że to trudne, ale postaraj się być dobrej myśli. Dobrze, że jesteś w szpitalu, bo wiesz co się dzieje i jesteś pod opieką lekarzy. Dasz radę!

wionatq trzymam kciuki,
niech się okaże ze źle zmierzyli, ważne ze teraz jesteście pod opieką i wszystko dokładnie posprawdzają

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Wionatq i coś juz wiadomo co z maluszkiem? Strasznie mnie zmartwilas i mocno trzymam kciuki.
Dzisiaj się podłamałam. Wstałam rano z opuchnięta czerwona pochwa, wszystko mbie piecze. Jeb*** grzybica znowu wróciła a wizyte mam dopiero za tydzień. Ja się kur*** tego dziadostwa nie pozbede. Tak się zalamalam ze teraz siedzę i wyje!

Wionatq i coś juz wiadomo co z maluszkiem? Strasznie mnie zmartwilas i mocno trzymam kciuki.
Dzisiaj się podłamałam. Wstałam rano z opuchnięta czerwona pochwa, wszystko mbie piecze. Jeb*** grzybica znowu wróciła a wizyte mam dopiero za tydzień. Ja się kur*** tego dziadostwa nie pozbede. Tak się zalamalam ze teraz siedzę i wyje!

Justynka nie rycz tylko idż do apteki po maść Clotrimazolum kosztuje coś koło 3zł i jest naprawdę dobra.:) Dziubek do góry będzie gut :)

Justynka nie rycz tylko idż do apteki po maść Clotrimazolum kosztuje coś koło 3zł i jest naprawdę dobra.:) Dziubek do góry będzie gut :)
Mam tą maść. Mam nawet pimafucin trochę mocniejszy i tym się smaruje. Podłamałam się bo już myślałam że po 7 miesiącach zmagań z tym cholerstwem wkoncu się wyleczylam.

reklama
Mam tą maść. Mam nawet pimafucin trochę mocniejszy i tym się smaruje. Podłamałam się bo już myślałam że po 7 miesiącach zmagań z tym cholerstwem wkoncu się wyleczylam.

Biedna [emoji8] może powinnaś cukier ograniczyć to podobno pomaga przy takich zmaganiach.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Do góry