reklama
O nie jestem sama powodzenia możemy założyć kółko wsparcia powodzeniaWypilam glukoze. Nie była zła. Teraz za to nie jest dobrze....
U
użytkownik 168678
Gość
Jeszcze pół godzinki i ostatnie pobranie. Zaraz po wypiciu trochę dziwnie się czułam, ale ogólnie nie było aż tak źle. Dobrze, że mam to za sobą. Trzymam kciuki za Ciebie :-)O nie jestem sama powodzenia możemy założyć kółko wsparcia powodzenia
U
użytkownik 168678
Gość
Wiem, że to trudne, ale postaraj się być dobrej myśli. Dobrze, że jesteś w szpitalu, bo wiesz co się dzieje i jesteś pod opieką lekarzy. Dasz radę!No i stało się trafiłam do szpitala.. Pojawił sie u mnie śluz z krwią, w pierwszym momencie myślałam że to czop śluzowy już wypadł bo nigdy nie widziałam czegoś tak gęstego i jeszcze ta krew.. Przez 4 godziny co chwilę miałam jakieś badania i niestety mały nie rośnie prawie wcale..Termin porodu przesunął się o prawie 3 tygodnie jest taka malutki. Szyjka od ostatniego usg 3 tyg temu poleciała centymetr. Dostaje coś na podtrzymanie i czekam na jakieś wiadomości ale narazie jestem załamana. Dlaczego on jest taki malutki..
Marciotek88
Fanka BB :)
Wionatq, wszystko będzie dobrze [emoji106] jesteś pod opieką więc nie denerwuj się bo to nie pomoga. Trzymamy wszyscy mocno kciuki :-*
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandrax
wionatq trzymam kciuki,
niech się okaże ze źle zmierzyli, ważne ze teraz jesteście pod opieką i wszystko dokładnie posprawdzają
niech się okaże ze źle zmierzyli, ważne ze teraz jesteście pod opieką i wszystko dokładnie posprawdzają
U
użytkownik 16
Gość
Wionatq i coś juz wiadomo co z maluszkiem? Strasznie mnie zmartwilas i mocno trzymam kciuki.
Dzisiaj się podłamałam. Wstałam rano z opuchnięta czerwona pochwa, wszystko mbie piecze. Jeb*** grzybica znowu wróciła a wizyte mam dopiero za tydzień. Ja się kur*** tego dziadostwa nie pozbede. Tak się zalamalam ze teraz siedzę i wyje!
Dzisiaj się podłamałam. Wstałam rano z opuchnięta czerwona pochwa, wszystko mbie piecze. Jeb*** grzybica znowu wróciła a wizyte mam dopiero za tydzień. Ja się kur*** tego dziadostwa nie pozbede. Tak się zalamalam ze teraz siedzę i wyje!
gaya11
Wionatq i coś juz wiadomo co z maluszkiem? Strasznie mnie zmartwilas i mocno trzymam kciuki.
Justynka nie rycz tylko idż do apteki po maść Clotrimazolum kosztuje coś koło 3zł i jest naprawdę dobra. Dziubek do góry będzie gut
U
użytkownik 16
Gość
reklama
Emkaa