reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emkaa pisała, ze gemini nie najtańsze i porownalam rzeczy, które ja chce kupić i faktycznie tania nie jest. nie rozumiem fenomenu tej apteki
chyba chodzi o to że jest bardzo szeroki asortyment. I ja wole zapłacić np. 10 zł wiecej na zamówieniu a wszystko kupić w jednym miejscu

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Zalezy jakie produkty chcesz kupic, mi wyszlo taniej i zamowilam wszystko hurtem.
przykladowo podaje.. W rossmannie masz cene atoperal baby plus emulsja do ciala 400ml w cenie 35.99, a w gemini 17,79.. podklady higieniczne bella Ross 4.99 w gemini 3.69zl.. i duzo innych rzeczy taniej jak Ross.

wiadomo, ze na rynku jest tyle teraz sklepow, aptek ze kazdy kupuje tam gdzie mu odpowiada :)

Ja co miesiąc zamawiam w gemini i to co potrzebuję mają taniej. Duży wybor , zawsze na czas i dobrze zapakowane :)

Refleksja ranka - Zaczynają rodzić mamy kwietniowe już tylko majówki iiii MY .. [emoji33]

f2w3rjjgwqepia0h.png
Czesc juz pewnie w maju u nas zacznie [emoji2]. Ja np moge tak od dwudziestego ktoregos maja, dzidzia bedzie juz donoszona.

Co do ketonow w moczu, to moj gin mowil jak mialam w tamtej ciazy mowil, ze nawet jedzenie jablek przed snem moze zmienic wynik i wykazac wlasnie ciala ketonowe. Wiec przyczyn moze byc wiele.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co do tej reklamy, ktora ktoras wstawila, to nie widzialam, ale jak czytam Wasze komentarze, to juz mam mokre oczy wiec sobie oszczedze [emoji26]. Widzialam wczesniej jedna allegro z takim dziadkiem, ktory uczyl sie angielskiego i pojechal do wnuczki do Anglii chyba i tez co ja widzialam, to bardzo sie wzruszalam...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry