reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wczoraj razem z mężem założyliśmy mojego bloga o szyciu [emoji38] zapraszam Was do obserwowania i polubienia! [emoji4]

Link do: Domowa Wytwornia

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Piękne [emoji7] przepraszam że nie polubie ale nie mam fb [emoji17]
@Heda to u Ciebie podobnie dziś jak u mnie [emoji20] Brzuch boli jak na @ , spina się mocno, nie wiem co się dzieje [emoji53] wzięłam magnez, nospę i pijam herbate z melisą. No i leżę, albo siedzę. Mam nadzieję że przejdzie... zaczynam myśleć poważnie o spakowaniu torby do szpitala. Nie to żebym rodziła ale tak w razie W [emoji6]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Zając legginsy,bo będą też ćwiczenia ;)

Justyna tak to te kody tylko,że my mamy taki myk,że możesz je zsumować :) zaraz Ci wyślę,bo dopiero do domu dotarłam. Tylko widziałam,że Becia pisała,że już tylko dwa wchodzą,więc musisz zapytać które ;)
Spoko juz wiem co i jak. Becia mi napisala

Zając legginsy,bo będą też ćwiczenia ;)

Justyna tak to te kody tylko,że my mamy taki myk,że możesz je zsumować :) zaraz Ci wyślę,bo dopiero do domu dotarłam. Tylko widziałam,że Becia pisała,że już tylko dwa wchodzą,więc musisz zapytać które ;)
Ale oni nie realizuja tych zamowien...wielszosc przelewow wrocili na konta

Ja mam Fride. Szczerze mówiąc boję sie tego Katarka może gdy będę potrzebowała spróbuję na zwykłe czyszczenie noska Frida i woda morska da radę :)
Ja miałam frida , ale trzeba się było zasapać, żeby wyczyścić nos plus u nas córka miała ok 2 lata jak jej ciagnełam wiec potrzebne były dwie osoby- jedna do trzymania dziecka [emoji23] druga do ciągnięcia. Katarek myślę , że ułatwia sprawę.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ja mam Fride. Szczerze mówiąc boję sie tego Katarka może gdy będę potrzebowała spróbuję na zwykłe czyszczenie noska Frida i woda morska da radę :)
Nie bojcie sie katarka, jest swietny, tez mialam opory, ale czysci nosek w sekunde i dziecko sie nie denerwuje. Frida szczerze jest malo higieniczna, na samym konu fridy jest zaokraglenie ktore nie zawsze daje sie dobrze wyczyscic, i zalecane jest zmienic filtr po kazdym uzyciu. Chyba bym na filtry zbankrutowala. My mamy katarek i fride. Katarek jest rewelacyjny gdy naprawde dziecko ma katar i infekcje. Frida poreczniejsza gdy chce sie dziecku wyciagnac tylko zaschnieta kozuche.ale z reka na sercu katarek polecam, i od razu kupic sobie do niego szczotke do czyszczenia wezyka. Zarowno we fridzie jak i katarku nie ma w zestawie a lubi zbierac sie tam plesn.

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Do góry