reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
A kto tu dzis idzie do szkoly rodzenia ? No kto ? Ooo chyba ja
Dziewczyny jak sie ubrac ? W sensie jeansy czy jakies wygodne dresy lub legginsy ?
Dziewczyny jak sie ubrac ? W sensie jeansy czy jakies wygodne dresy lub legginsy ?
Emkaa
Ja idę, ale jeszcze nie wiem o od kiedy [emoji6] mi się wydaje , że coś wygodnego najlepiej.A kto tu dzis idzie do szkoly rodzenia ? No kto ? Ooo chyba ja
Emkaa
Ja np. Kupuje w różnych miejscach. Wolę zaplacić w kilku mniej niż w jednym wiecej. Np. Ja zrobiłam zamówienie w blizejciebie.pl i tam za podkłady porodowe zaplaciłam 2.97 a w Gemini są za 3.69. Katarek 34.41 a w Gemini 47.79 itd. I tam jest darmowa wysyłka od jakiejś kwoty a ja wziełam pobraniem i była na drugi dzień ładnie zapakowana.
A kto tu dzis idzie do szkoly rodzenia ? No kto ? Ooo chyba ja
Ja zawsze noszę najwygodniejsze spodnie jakie mam bo przy relaksacji jest wygodniej i ogólnie cale spotkanie siedzimy na poduchach więc po co mam się stresowac że jeansy sa sztywne albo się ściągają itp
Dziewczyny ile bierzecie nospy przy spinaniu brzucha?
Staram się nie brać nic właściwe ale jak bardzo muszę to jednorazowo dwie normalne albo jedna forte ale ogólnie że szpitala miałam zalecenia 3xdziennie po jednej forte więc w razie w kryzysu moge więcej.
Ostatnia edycja:
Bellax123!
max. 3 dziennieDziewczyny ile bierzecie nospy przy spinaniu brzucha?
reklama