reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczynki,przypomnijcie jak sie nazywa ta polecona apteka internetowa? Zaczynam kompletowac torbe☺.Pytanie do mam- czy to prawda,ze niemowlaki maja czesto afty ?

A kto tu dzis idzie do szkoly rodzenia ? No kto ? Ooo chyba ja :) ;)
Dziewczyny jak sie ubrac ;) ? W sensie jeansy czy jakies wygodne dresy lub legginsy ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja np. Kupuje w różnych miejscach. Wolę zaplacić w kilku mniej niż w jednym wiecej. Np. Ja zrobiłam zamówienie w blizejciebie.pl i tam za podkłady porodowe zaplaciłam 2.97 a w Gemini są za 3.69. Katarek 34.41 a w Gemini 47.79 itd. I tam jest darmowa wysyłka od jakiejś kwoty a ja wziełam pobraniem i była na drugi dzień ładnie zapakowana.

f2w3rjjgwqepia0h.png

A kto tu dzis idzie do szkoly rodzenia ? No kto ? Ooo chyba ja :) ;)
Dziewczyny jak sie ubrac ;) ? W sensie jeansy czy jakies wygodne dresy lub legginsy ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja zawsze noszę najwygodniejsze spodnie jakie mam bo przy relaksacji jest wygodniej i ogólnie cale spotkanie siedzimy na poduchach więc po co mam się stresowac że jeansy sa sztywne albo się ściągają itp ;)

Dziewczyny ile bierzecie nospy przy spinaniu brzucha?

f2w3rjjgwqepia0h.png

Staram się nie brać nic właściwe ale jak bardzo muszę to jednorazowo dwie normalne albo jedna forte ;) ale ogólnie że szpitala miałam zalecenia 3xdziennie po jednej forte więc w razie w kryzysu moge więcej.

Ostatnia edycja:
reklama
Zając legginsy,bo będą też ćwiczenia ;)

Justyna tak to te kody tylko,że my mamy taki myk,że możesz je zsumować :) zaraz Ci wyślę,bo dopiero do domu dotarłam. Tylko widziałam,że Becia pisała,że już tylko dwa wchodzą,więc musisz zapytać które ;)

Do góry