reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

którą jeszcze boli spojenie łonowe ? mnie boli od paru dni .Wczoraj niosłam kubki do kuchni a że miałam ręce zajęte drzwi otwarłam nogą , tak je lekko kopnęłam i myślałam że padnę z bólu .:(

reklama
Jesteśmy po wizycie fotki wstawie w odpowiednim wątku. Ale mój mały słoń już nie jest słoniem. 29t2d ok. 1355g czyli normalnie;) Od paru dni czułam jak mi coś wypuchał tak z boku brzucha. wiedziałam że to nie stopy bo czułam jak kopał po żebrach. i dziś mi dr. powiedział co to jest. Dupcia ! [emoji1][emoji1][emoji1]

w57vyx8dubspq12k.png

Ja rodzilam bez znieczulenia, mialam tylko gaz. Oczywiscie w trakcie bardzo chcialam znieczulenie, ale chyba bylo juz za pozno, nie wiem, polozna zlala moj krzyk w kazdym razie [emoji6] Teraz licze na to, ze pojdzie szybciej i jakos to bedzie.
Ja jestem na L4 od drugiej wizyty, przeszlam na zwolnienie od razu z wychowawczego. Ale ja nie lubie swojej pracy i w ogole nie bylo mi szkoda. Po macierzysnkim chcialabym znalezc inna prace.
Moj gin kaze liczyc ruchy trzy razy dziennie po godzinie. A ja w zasadzie licze po swojemu.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

którą jeszcze boli spojenie łonowe ? mnie boli od paru dni .Wczoraj niosłam kubki do kuchni a że miałam ręce zajęte drzwi otwarłam nogą , tak je lekko kopnęłam i myślałam że padnę z bólu .:(
Mnie boli spojenie. Najgorzej było w nocy , bo nie mogłam się przekrecić. Pomogło spanie na tej dużej poduszce. Więc się z nią przeprosiłam. Teraz już jest lepiej, ale jak pochodzę dużo w dzień to ból się nasila. Nie mogę wtedy nawet nogi podnieść do góry [emoji16]

Odnośnie ruchów to mi lekarz jeszcze nie zalecił, ale będę miała teraz 2 wizyty w tygodniu więc może coś wspomnieni. Tak czy siak mój maluszek tak się wierci, że nie będę musiała się z tym spinać :)

f2w3rjjgwqepia0h.png

a jak tam u was z rozstępami ? ja przytyłam sporo 11 kg i narazie moja skóra dzielnie poddaje się rozciąganiu bez rozstępów, zobaczymy ile taki stan się utrzyma .

Dziwnie mnie dzisiaj kość ogonowa boli. Zazwyczaj nie narzekam na nic a dzisiaj siedzieć nie mogę bo mam wrażenie ze zaraz mi się w dupie coś złamie [emoji15]

a jak tam u was z rozstępami ? ja przytyłam sporo 11 kg i narazie moja skóra dzielnie poddaje się rozciąganiu bez rozstępów, zobaczymy ile taki stan się utrzyma .
Narazie brak, ale poprzednio popękałam na dwa tyg przed porodem, więc nie nastawiam się na to że uda się uniknąć całkowicie [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Mnie boli spojenie. Najgorzej było w nocy , bo nie mogłam się przekrecić. Pomogło spanie na tej dużej poduszce. Więc się z nią przeprosiłam. Teraz już jest lepiej, ale jak pochodzę dużo w dzień to ból się nasila. Nie mogę wtedy nawet nogi podnieść do góry [emoji16]

Odnośnie ruchów to mi lekarz jeszcze nie zalecił, ale będę miała teraz 2 wizyty w tygodniu więc może coś wspomnieni. Tak czy siak mój maluszek tak się wierci, że nie będę musiała się z tym spinać :)

f2w3rjjgwqepia0h.png
Ja mam we wtorek wizyte wiec zobaczymy czy kaze mi liczyc. Moj dzidziutek ma raz turno aktywne dni a po nich dzien leniucha... dzis sie niby wierci ale rzadko. W mamusie taki stroniacy od aktywnosci ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry