reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
To jest okres na który tak do końca nie mamy wpływu trzeba trochę wyluzowac bo zwariujemy [emoji12]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie. Beata - są dziewczyny, które bardzo mało jedzą i tak dużą im przybywa w ciąży. A poza tym z dwójka dzieci nie zauważysz kiedy wszystko spadnie.

3jgxugpjvb0m6657.png

Emkaa jak sobie pomyślę ile soe nameczylam zeby schudnąć a teraz to wszystko sie wali bo nie potrafie sie opanowac to az mam lzy w oczach...

oar8s65gmlqg37sx.png
Widocznie Twój organizm potrzebuje teraz więcej jedzenia. Dzidzia je z Tobą więc pomyśl sobie że ona pół i Ty pół i wyjdzie tyle co jadłaś wcześniej hehe :) ja sobie nie zalowalam w poprzedniej ciąży niczego i przytylam tylko 9 kg. Teraz też jem dużo i juz mam 2 kg na plusie więc podejrzewam, że więcej przytyje Ale trudno, najwyżej będziemy tak jak któraś z Was napisała- czerwcówki na diecie :D

Daktyl ja tez zamulam i jem[emoji14]
Madziarra problem w tym ze ja w pierwszej ciazy przytylam 23 kg... Fakt ze startowalam z 10kg więcej mnie tylko trochę pociesza[emoji14]
Suelen syna "karmiłam" 3 tyg... Cudzyslow bo tylko probowalam... Mie mialam pokarmu... Mialam strasznie poranione sutki wrecz do zywego miesa bo on byl glodny... Teraz tez nie nastawiam się na karmienie jakies super

oar8s65gmlqg37sx.png

Ja 20 [emoji38] szybko spadło. 10 kg od razu po porodzie. Tyle samo ile przytyłam rok po [emoji14]siedzenie w domu mi nie sprzyjało.

Ja nie cierpiałam karmienia piersią(wyrodna matka[emoji23]) , karmiłam 4 miesiące. Ciągle mokra bluzka, nie wygodne wkładki, bolace sutki i ludzie , którzy nie rozumieją , że nie mam ochoty jak się gapią w moje cycki. Teraz nastawiam się, że będę karmiła dłużej . Zobaczymy [emoji4]

3jgxugpjvb0m6657.png

Ja w pierwszej ciaży przytyłam 27 kg [emoji4] ale normalnie głód mnie budził o 5 rano i musiałam i koniec bo inaczej aż mi się ręce trzęsły jak przestałam karmić piersią po 4 miesiącach waga wróciła do normy.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Beata to moja teoria o karmienou zostala obalona ;) z drugiej strony jak czlowiek glodny no to nie ma co sie glodzic. Ja przed ciazs schudlam 31kg (okres 2 lat), ciezko bylo, jestem po operacji bariatrycznej. Teraz jak mysle ze z blizniakami przytyje to az mi zle.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet nie wiecie jakie mam napady głodu. Przez tydzień chodziły za mną buraczki . W niedziele zjadlam 5 talerzy zupy burakowej plus całą patelnie burczków zasmażanych. Teraz na widok a nawet samą myśl o burakach zbiera mnie na wymioty.

3jgxugpjvb0m6657.png
Ja znowu tak szpinak pochłaniam, opanować się nie mogę [emoji12]

f2w33e3kejrv901t.png

reklama
Beata to moja teoria o karmienou zostala obalona ;) z drugiej strony jak czlowiek glodny no to nie ma co sie glodzic. Ja przed ciazs schudlam 31kg (okres 2 lat), ciezko bylo, jestem po operacji bariatrycznej. Teraz jak mysle ze z blizniakami przytyje to az mi zle.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem rok po sleeve ;-) Schudłam 66 kg [emoji16]

hchy3e3kmkdysf2e.png

Do góry