Dokladnie luzzz... jak sie karmi piersia szybko sie gubi kilogramy.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie. Beata - są dziewczyny, które bardzo mało jedzą i tak dużą im przybywa w ciąży. A poza tym z dwójka dzieci nie zauważysz kiedy wszystko spadnie.To jest okres na który tak do końca nie mamy wpływu trzeba trochę wyluzowac bo zwariujemy [emoji12]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Widocznie Twój organizm potrzebuje teraz więcej jedzenia. Dzidzia je z Tobą więc pomyśl sobie że ona pół i Ty pół i wyjdzie tyle co jadłaś wcześniej hehe ja sobie nie zalowalam w poprzedniej ciąży niczego i przytylam tylko 9 kg. Teraz też jem dużo i juz mam 2 kg na plusie więc podejrzewam, że więcej przytyje Ale trudno, najwyżej będziemy tak jak któraś z Was napisała- czerwcówki na diecieEmkaa jak sobie pomyślę ile soe nameczylam zeby schudnąć a teraz to wszystko sie wali bo nie potrafie sie opanowac to az mam lzy w oczach...
Ja znowu tak szpinak pochłaniam, opanować się nie mogę [emoji12]Nawet nie wiecie jakie mam napady głodu. Przez tydzień chodziły za mną buraczki . W niedziele zjadlam 5 talerzy zupy burakowej plus całą patelnie burczków zasmażanych. Teraz na widok a nawet samą myśl o burakach zbiera mnie na wymioty.
Ja też jestem rok po sleeve ;-) Schudłam 66 kg [emoji16]Beata to moja teoria o karmienou zostala obalona z drugiej strony jak czlowiek glodny no to nie ma co sie glodzic. Ja przed ciazs schudlam 31kg (okres 2 lat), ciezko bylo, jestem po operacji bariatrycznej. Teraz jak mysle ze z blizniakami przytyje to az mi zle.