reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Wroniasta gratuluję szczęścia, jestem pełna podziwu że się nie dałaś.
Mam nadzieję, że jutro będę mogła się pochwalić moją fasolką ile ma.
Jutro pierwsza wizyta i trochę się denerwuję.
To moja pierwsza ciąża.
dziękuję :) i koniecznie napisz jutro na forum, pochwal się ! trzymam kciuki ! :)

Chciałabym się jako nowa twarz w wątku, serdecznie z wami przywitać i dołączyć do grona szczęśliwych oczekujących :) po półrocznych staraniach w końcu się udało, przybliżony termin na 22.06 czyli same początki. W domu na dzidziula czeka niecierpliwa 3.5latka. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie grypa żołądkowa, która poczęstowała nas jej koleżanka :/ mam nadzieje, ze szybko przejdzie bo jest nieciekawie

Czesc Mamusie ! :)

Wroniasta, myslalam o Tobie i mialam nadzieje przeczytac dzis wlasnie taki post. Jestes bohaterka ! Oby dalej bez takich ekscesow !
Gratuluje wszystkim oczarowanym serduszkami :)
Witam cieplo nowe czerwcowki :d ciezko bedzie nadrobic- wlasciwie to na bierzaco tez jest ciezko gonic ^^ ale to dobry znak :)
Kasia, jestem pewna, ze serduszko juz bedzie na kolejnej wizycie :)) i juz czekam na fotke :)

Daktyl - mnie tez zastanawial brak objawow i teraz sie nasilily ;p dzis wyjatkowo nie wymiotowalam z rana i nie tesknie za tym (8t4dwg @, 7t4d wg usg) takze.. Ciesz sie po prostu :)

Milego wieczoru dziewczyny :)
dzięki kochana :)

Witajcie mamusie:)

Planowany mój termin porodu to 14 czerwca.
Poanieważ pobolewał mnie mocno brzuch jak na okres, postanowiłam wcześniej niż zamierzałam pójść do lekarza. Badanie potwierdziło ciąże, a usg że to ciaża bliźniacza. No i wielki ogromny szok. Dodam , ze mam już 5 letniego synka :)
o kurde !! :) podwójne gratulacje ! :)

Witam nowe mamusie i gratuluję Suelen blizniakow, na pewno dacie radę, ja w rodzinie mam 4letnie bliźniaczki i są niesamowite!

Ja dziś z racji pozytywnych wieści ze środka brzuszka dopuściłam biednego męża do siebie bo już mi to szkoda było, tyle czasu w celibacie :D co myślicie dziewczyny o orgazmie w ciąży? Niby dr mówi że zastrzeżeń do współżycia nie ma, ale czy orgazm też nie zaszkodzi bobo...?

Witam wszystkie nowe mamusie [emoji3] super ze jest nas juz tyle [emoji7]
Wizytujacym ogromne gratulacje a mamusi blizniakow podwojne ;) ciekawe czy to beda jedyne blizniaki czy jeszcze sie jakies ujawnia ;)
Macie moze jakies sposoby na napady glodu?? Jestem przerazona... Nigdy az tak nie mialam... Nagle zaczyna mnie ssac i najesc sie nie moge! Maskra :/

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Do góry