Mnie męczą strasznie wymioty, mdłości. Lekarz dal mi jakieś tabletki, kazał pić orsalit.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękujęWroniasta gratuluję szczęścia, jestem pełna podziwu że się nie dałaś.
Mam nadzieję, że jutro będę mogła się pochwalić moją fasolką ile ma.
Jutro pierwsza wizyta i trochę się denerwuję.
To moja pierwsza ciąża.
dzięki kochanaCzesc Mamusie !
Wroniasta, myslalam o Tobie i mialam nadzieje przeczytac dzis wlasnie taki post. Jestes bohaterka ! Oby dalej bez takich ekscesow !
Gratuluje wszystkim oczarowanym serduszkami
Witam cieplo nowe czerwcowki :d ciezko bedzie nadrobic- wlasciwie to na bierzaco tez jest ciezko gonic ^^ ale to dobry znak
Kasia, jestem pewna, ze serduszko juz bedzie na kolejnej wizycie) i juz czekam na fotke
Daktyl - mnie tez zastanawial brak objawow i teraz sie nasilily ;p dzis wyjatkowo nie wymiotowalam z rana i nie tesknie za tym (8t4dwg @, 7t4d wg usg) takze.. Ciesz sie po prostu
Milego wieczoru dziewczyny![]()
o kurde !!Witajcie mamusie
Planowany mój termin porodu to 14 czerwca.
Poanieważ pobolewał mnie mocno brzuch jak na okres, postanowiłam wcześniej niż zamierzałam pójść do lekarza. Badanie potwierdziło ciąże, a usg że to ciaża bliźniacza. No i wielki ogromny szok. Dodam , ze mam już 5 letniego synka![]()
Jedną podwójna mamy , ale słabo się udziela.Fajnie by bylo jakby jakas mamusia podwojna dolaczyla.
U mnie poki co odpycha mnie od jedzenia