Mnie męczą strasznie wymioty, mdłości. Lekarz dal mi jakieś tabletki, kazał pić orsalit.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję i koniecznie napisz jutro na forum, pochwal się ! trzymam kciuki !Wroniasta gratuluję szczęścia, jestem pełna podziwu że się nie dałaś.
Mam nadzieję, że jutro będę mogła się pochwalić moją fasolką ile ma.
Jutro pierwsza wizyta i trochę się denerwuję.
To moja pierwsza ciąża.
dzięki kochanaCzesc Mamusie !
Wroniasta, myslalam o Tobie i mialam nadzieje przeczytac dzis wlasnie taki post. Jestes bohaterka ! Oby dalej bez takich ekscesow !
Gratuluje wszystkim oczarowanym serduszkami
Witam cieplo nowe czerwcowki :d ciezko bedzie nadrobic- wlasciwie to na bierzaco tez jest ciezko gonic ^^ ale to dobry znak
Kasia, jestem pewna, ze serduszko juz bedzie na kolejnej wizycie ) i juz czekam na fotke
Daktyl - mnie tez zastanawial brak objawow i teraz sie nasilily ;p dzis wyjatkowo nie wymiotowalam z rana i nie tesknie za tym (8t4dwg @, 7t4d wg usg) takze.. Ciesz sie po prostu
Milego wieczoru dziewczyny
o kurde !! podwójne gratulacje !Witajcie mamusie
Planowany mój termin porodu to 14 czerwca.
Poanieważ pobolewał mnie mocno brzuch jak na okres, postanowiłam wcześniej niż zamierzałam pójść do lekarza. Badanie potwierdziło ciąże, a usg że to ciaża bliźniacza. No i wielki ogromny szok. Dodam , ze mam już 5 letniego synka
Jedną podwójna mamy , ale słabo się udziela.Fajnie by bylo jakby jakas mamusia podwojna dolaczyla.
U mnie poki co odpycha mnie od jedzenia