reklama
Hahaha to prawda w zyciu by mi się nie chciało grzebać w ziemiiWarzywniaku fajny ,tylko obrabiać nie ma komu
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Aleksandrax
Fanka BB :)
U nas ogródek wspólny z moimi rodzicami i są głównie kwiatki. Ale od zeszłego roku wprowadziliśmy zioła, pomidorki koktajlowe i cukinię może coś się uda dorzucić jeszcze w tym roku. Próbowałam posadzić okrę ale mi nie wzeszła
Jak ja uwielbiam pomidory takie prosto z krzaka! Zazdroszczę, że macie ich dużo. Ja nie mam ogródka ale babcia jest dobra babcia i dla całej rodziny hoduje owoce warzywa zielenine. Zawsze kto może to idzie pomoc to sadzić to podlewać. Babcia też zwierzątka swoje ma wiec zawsze mam też super eko jajkaMy duuuzo pomidorow, papryke, marchewka, por, seler, cukinia, dynia, brokułek...borowki, maliny. Pomidory juz wsiane kielkuja niedlugo pikowanko
Emkaa
Moja mama ma ogródek i full warzyw , ja sama będę gotowała i taki super okres , bo zaraz po lecie pierwsze zacznę wprowadzać. A co do słodkiej marchewki to ze sklepu faktycznie jest czasem jak tektura a ta z własnego ogródka jest bardzo słodka - albo moja mama taką odmianę sadzi
Arya88
Jak kobieta ma czas to na serio warto samemu gotować.
Zając z owoców to mamy maliny, winogrona, jeżyny, truskawki, agrest, jabłka, gruszki, śliwki, porzeczki - jest tego trochę
A, jeszcze wisnie i czeresnie (to u cioci w ogrodzie, ale owocu jest mnóstwo, że i dla siebie możemy zbierać)
Zając z owoców to mamy maliny, winogrona, jeżyny, truskawki, agrest, jabłka, gruszki, śliwki, porzeczki - jest tego trochę
A, jeszcze wisnie i czeresnie (to u cioci w ogrodzie, ale owocu jest mnóstwo, że i dla siebie możemy zbierać)
reklama
Zając Czerwcowy
Oj mamy namiot 10 m na 8 i w sezonie cala rodzina doslownie zazera sie pomidorami do tego przetwory. Uwielbiam.Jak ja uwielbiam pomidory takie prosto z krzaka! Zazdroszczę, że macie ich dużo. Ja nie mam ogródka ale babcia jest dobra babcia i dla całej rodziny hoduje owoce warzywa zielenine. Zawsze kto może to idzie pomoc to sadzić to podlewać. Babcia też zwierzątka swoje ma wiec zawsze mam też super eko jajka