reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzien dobry:)
A my z mezem mamy dzisiaj wolne, wiec mamy plan kupic farbe, tapete itd bo w weekend robimy maly remoncik pokoju dla Poli ;D juz sie nie moge doczekac! Potem do IKEI po mebelki i łozeczko. No i wozki poogladac. A o 16 na szkole rodzenia- wiec dzisiaj dzien calkowicie poswiecony Tej Malutkiej z brzucha ;)

Milego dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Ja dziś wolne od pracy i na 13 lece na wizytę, jakos sie stresuje, lekarz ma dzis pooglądać serducho ,które nie dało sie ostatnio dobrze zobaczyć.

5djylbetecfse5n6.png

Dzień dobry piękne Panie w tym pięknym dniu!! Ja niedawno wstałam w końcu muszę poświętowac ten dzień ro chociaż porządnie się wyspałam :D liczyłam na śniadanie chociaż ale oczywiście się przeliczylam. Chyba mój partner nie wie co to dzień kobiet. W tym roku coś mu się zapomniało. Albo zapomniało że ja jestem kobieta bo wstałam i słyszałam jak się ubiera gdzieś w pośpiechu. I co się okazało? Jedzie mamusi kwiatka zawieźć i do pracy musi wskoczyć zamówienia zrobić. Normalnie tak mi miło że chyba się zbiorę do mamy pojade bo ma dziś urodziny a on niech siedzi sobie sam. A teraz chyba się pociesze sorbetem malinowym :D miłego dnia kobietki!

Ja sms dostałam z życzeniami hahah;)

Tak mi się wspomnialo jak robiłam zupę synkowi o tych gotowych w słoikach. Kiedyś mąż zbierał owoce w sadzie i przyjechała taka wielka ciężarówka z Gerbera bo mieli na owocki w słoiczku się zaopatrzyć. I wiecie że oni nie brali tych pięknych jak malowane jabłek i innych owocow z drzew świeżo zerwanych tylko te z pod drzewa. I to spady, nadgnite ,zwiedniete noo jak lecialo. Nie robię nikomu antyreklamy czy coś ale mnie skutecznie obrzydziło słoiczki:(
Ja zawsze gotowałam raz na 2tyg 5 roznych zupek ,pakowalam w słoiki i do zamrażarki.

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Ja sms dostałam z życzeniami hahah;)

Tak mi się wspomnialo jak robiłam zupę synkowi o tych gotowych w słoikach. Kiedyś mąż zbierał owoce w sadzie i przyjechała taka wielka ciężarówka z Gerbera bo mieli na owocki w słoiczku się zaopatrzyć. I wiecie że oni nie brali tych pięknych jak malowane jabłek i innych owocow z drzew świeżo zerwanych tylko te z pod drzewa. I to spady, nadgnite ,zwiedniete noo jak lecialo. Nie robię nikomu antyreklamy czy coś ale mnie skutecznie obrzydziło słoiczki:(
Ja zawsze gotowałam raz na 2tyg 5 roznych zupek ,pakowalam w słoiki i do zamrażarki.

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Ja tez mam plan ze bede tak robic:) nie lubie jesc gotowych rzeczy, wiec tym bardziej dla Dziecka bede sama robila zupki i przeciery:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Do góry