reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzien dobry:)
A my z mezem mamy dzisiaj wolne, wiec mamy plan kupic farbe, tapete itd bo w weekend robimy maly remoncik pokoju dla Poli ;D juz sie nie moge doczekac! Potem do IKEI po mebelki i łozeczko. No i wozki poogladac. A o 16 na szkole rodzenia- wiec dzisiaj dzien calkowicie poswiecony Tej Malutkiej z brzucha ;)

Milego dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Ja dziś wolne od pracy i na 13 lece na wizytę, jakos sie stresuje, lekarz ma dzis pooglądać serducho ,które nie dało sie ostatnio dobrze zobaczyć.

5djylbetecfse5n6.png

Dzień dobry piękne Panie w tym pięknym dniu!! Ja niedawno wstałam w końcu muszę poświętowac ten dzień ro chociaż porządnie się wyspałam :D liczyłam na śniadanie chociaż ale oczywiście się przeliczylam. Chyba mój partner nie wie co to dzień kobiet. W tym roku coś mu się zapomniało. Albo zapomniało że ja jestem kobieta bo wstałam i słyszałam jak się ubiera gdzieś w pośpiechu. I co się okazało? Jedzie mamusi kwiatka zawieźć i do pracy musi wskoczyć zamówienia zrobić. Normalnie tak mi miło że chyba się zbiorę do mamy pojade bo ma dziś urodziny a on niech siedzi sobie sam. A teraz chyba się pociesze sorbetem malinowym :D miłego dnia kobietki!

Ja sms dostałam z życzeniami hahah;)

Tak mi się wspomnialo jak robiłam zupę synkowi o tych gotowych w słoikach. Kiedyś mąż zbierał owoce w sadzie i przyjechała taka wielka ciężarówka z Gerbera bo mieli na owocki w słoiczku się zaopatrzyć. I wiecie że oni nie brali tych pięknych jak malowane jabłek i innych owocow z drzew świeżo zerwanych tylko te z pod drzewa. I to spady, nadgnite ,zwiedniete noo jak lecialo. Nie robię nikomu antyreklamy czy coś ale mnie skutecznie obrzydziło słoiczki:(
Ja zawsze gotowałam raz na 2tyg 5 roznych zupek ,pakowalam w słoiki i do zamrażarki.

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Ja sms dostałam z życzeniami hahah;)

Tak mi się wspomnialo jak robiłam zupę synkowi o tych gotowych w słoikach. Kiedyś mąż zbierał owoce w sadzie i przyjechała taka wielka ciężarówka z Gerbera bo mieli na owocki w słoiczku się zaopatrzyć. I wiecie że oni nie brali tych pięknych jak malowane jabłek i innych owocow z drzew świeżo zerwanych tylko te z pod drzewa. I to spady, nadgnite ,zwiedniete noo jak lecialo. Nie robię nikomu antyreklamy czy coś ale mnie skutecznie obrzydziło słoiczki:(
Ja zawsze gotowałam raz na 2tyg 5 roznych zupek ,pakowalam w słoiki i do zamrażarki.

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Ja tez mam plan ze bede tak robic:) nie lubie jesc gotowych rzeczy, wiec tym bardziej dla Dziecka bede sama robila zupki i przeciery:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Do góry