reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Jestem zdania, że najlepiej samemu ugotować i to jeszcze super jakby swoje warzywa z ogródka - wiadomo na pewno, że chemii w tym nie będzie.

Te gotowe sloiczki dawałam synkowi, ale wtedy jeszcze wierzyłam, że to samo zdrowie.... podobnie jak te kaszki z toną cukru... wiadomo, że od czasu do czasu można podać gotową zupkę (przy wyjeździe np. jest to praktyczne jak się nie ma swoich przetworów) - ale dodatków i cukru tam niestety jest sporo. Niby napisane, że bez cukru, ale serio nigdy nie miałam tak słodkiej marchewki po ugotowaniu jak ta ze słoiczka

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja będę robić ogródek, ziemniaków też chce trochę zasadzić.
Najgorsze w brew pozorom są nowalijki w sklepach

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Tak, nowalijki nie są zdrowe niestety, wszystko wciągają :/

My tradycyjnie ziemniaki, marchew, pomidory, cukinie, dynie, seler. Z zielonych to pietruszkę i koperek. W tym roku skromniej bo ja w ciąży za wiele nie zrobię, teściowa ma chore biodro, a mąż i tak został sam na posterunku jesli chodzi o pole namiotowe...

7u223e3kwboc3bjp.png

Wszystakiego najlepszego z okazji dnia kobiet dla wszystkich mamusiek i ksiezniczek w brzuszku [emoji255][emoji255][emoji255]

A ja dokladnie 6 lat temu zostalam mamusia wspanialego chlopczyka [emoji7] od tej pory kazdy dzien kobiet jest wyjatkowy [emoji6]

100 lat dla synka!
[emoji512][emoji320][emoji322][emoji324]

7u223e3kwboc3bjp.png

Jestem zdania, że najlepiej samemu ugotować i to jeszcze super jakby swoje warzywa z ogródka - wiadomo na pewno, że chemii w tym nie będzie.

Te gotowe sloiczki dawałam synkowi, ale wtedy jeszcze wierzyłam, że to samo zdrowie.... podobnie jak te kaszki z toną cukru... wiadomo, że od czasu do czasu można podać gotową zupkę (przy wyjeździe np. jest to praktyczne jak się nie ma swoich przetworów) - ale dodatków i cukru tam niestety jest sporo. Niby napisane, że bez cukru, ale serio nigdy nie miałam tak słodkiej marchewki po ugotowaniu jak ta ze słoiczka

7u223e3kwboc3bjp.png
Moj maz juz planuje jakie warzywa posadzi w ogrodku w dziadkow swouch dla Rozali. I bede gotowala i robila sloiki :) nie przepadam za gotowymi :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Tak, nowalijki nie są zdrowe niestety, wszystko wciągają :/

My tradycyjnie ziemniaki, marchew, pomidory, cukinie, dynie, seler. Z zielonych to pietruszkę i koperek. W tym roku skromniej bo ja w ciąży za wiele nie zrobię, teściowa ma chore biodro, a mąż i tak został sam na posterunku jesli chodzi o pole namiotowe...

7u223e3kwboc3bjp.png
My duuuzo pomidorow, papryke, marchewka, por, seler, cukinia, dynia, brokułek...borowki, maliny. Pomidory juz wsiane kielkuja niedlugo pikowanko :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry