reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
Masz 10 dni na odeslanie towaru..Dziewczyny muszę wam się wyzalic przyszła mi dziś paczka z rzeczami które ostatnio zamawiałam na allegro i masakra tylko z ręcznika dla małego jestem tak w pełni zadowolona. Koszula jest za duża o conajmniej 2 rozmiary jestem pewna że nie "dorosne" do niej a po za tym sięga za kolana a dekod aż pięć d szyję ma i wyglądam jak ciocia klamocia, smoczki maja inny kolor niż chciałam, grzechotka jakoś słabo wygląda, termometru to mi zapomnieli dać i w ogóle cała reszta też ma coś nie tak.. Jestem zła na siebie ze zamówiłam a nie kupiłam w sklepie. Normalnie popadłam w smuteczek
Ja mam ten materiał w puchacze i moim zdaniem nie nadaje się ma pościel dla dziecka. Jeżeli chodzi o pościel, poszycie kocyka to ja używam flaneli. Ale to tylko moja opinia [emoji6]Radziutka dziękuję za link są moje sówki Ciocia mi uszyje pościel dla maluszka i będę mieć taką wymarzoną
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama21
mlodamama21
A mnie mecza coraz czesciej takie twardnienia brzucha z takim dziwnym tepym uczuciem.. ja juz nwm co moze byc a co nie..a to moja 3 ciaza [emoji52] chyba nie da sie przywyknacHej.
Najlepszego z okazji dnia kobiet [emoji255]
Mnie od wczoraj boli podbrzusze, a raczej spojenie, łono? Sama nie wiem co dokładnie, ale rwie :/
Do tego nie mam apetytu, ostatnio jadłam wczoraj o 16:30...
reklama
emkamat10
Najlepszego kobietki!
Mnie dziś Syn obudził życzeniami i buziakiem, przy okazji zdradził, ze tata ma dla mnie prezent na dziś schowany
Później smignelismy do przedszkola i tak mały maraton bo trzeba było wszystkim kobietom od sprzataczek i kucharek po nauczycielki i koleżanki słodkości porozdawac i oczywiście każdej musiał złożyć życzenia ale teraz w końcu już w domu i lenistwo
Dostałam sms od kuriera, ze dziś dostarcza łóżeczko
Mnie dziś Syn obudził życzeniami i buziakiem, przy okazji zdradził, ze tata ma dla mnie prezent na dziś schowany
Później smignelismy do przedszkola i tak mały maraton bo trzeba było wszystkim kobietom od sprzataczek i kucharek po nauczycielki i koleżanki słodkości porozdawac i oczywiście każdej musiał złożyć życzenia ale teraz w końcu już w domu i lenistwo
Dostałam sms od kuriera, ze dziś dostarcza łóżeczko