reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
U mnie w rodzinie są 2 takie co mysla że laktacja jest zależna od ilości tkanki tłuszczowej w piersiach ,wiem że to głupie ale mam takie marzenie żeby karmić tylko cyckiem i żeby im mina zrzedła (one praktycznie nie karmiły) więc czytam dużo różnych poradników i oglądam filmiki na YT, żeby później nie gadać takich farmazonów.

Tak kiedyś słyszłam , że ten kto ma duże cycki może wykarmić pół wsi [emoji23][emoji16]

f2w3rjjgwqepia0h.png

U mnie na temat laktacji nikt nie rozmawiał ,ale nie ma się co przejmować "dobrymi doradcami"
Ja też chcę karmić piersią,będzie lato i o wiele wygodniej będzie wyciągnąć pierś spod bluzki niż szykować butelkę.

Ciekawi mnie tylko czy wszystko mi nie wycieknie do porodu bo czasem leje się ze mnie że ho ho. :D

Czy wszystkie macie wyciek siary?

Ja tak samo..
A teraz masz z gory cesarke czy bedziesz probowala sn? Rozmawialas o porodzie z lekarzem? Bo ja jeszcze nic nie ustalalam..

Bardzo zależy mi na vbac, czyli porodzie naturalnym po cesarce. Odpukać nie ma przeciwwskazań póki co, także lekarz jest jak najbardziej za taką opcją :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
U mnie też nic nie kapie.
Tylko biust mega mi urósł i pod jedną piersią zaczęły się dwa małe rozstępy... aż się boję co będzie dalej [emoji21] smaruję się od 4 miesiąca - Pharmaceris i olej lniany, ale to faktycznie zależy od skóry [emoji54]
Ale mąż powtarza, że jestem piękna!

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry