reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
U mnie w rodzinie są 2 takie co mysla że laktacja jest zależna od ilości tkanki tłuszczowej w piersiach ,wiem że to głupie ale mam takie marzenie żeby karmić tylko cyckiem i żeby im mina zrzedła (one praktycznie nie karmiły) więc czytam dużo różnych poradników i oglądam filmiki na YT, żeby później nie gadać takich farmazonów.

Tak kiedyś słyszłam , że ten kto ma duże cycki może wykarmić pół wsi [emoji23][emoji16]

f2w3rjjgwqepia0h.png

U mnie na temat laktacji nikt nie rozmawiał ,ale nie ma się co przejmować "dobrymi doradcami"
Ja też chcę karmić piersią,będzie lato i o wiele wygodniej będzie wyciągnąć pierś spod bluzki niż szykować butelkę.

Ciekawi mnie tylko czy wszystko mi nie wycieknie do porodu bo czasem leje się ze mnie że ho ho. :D

Czy wszystkie macie wyciek siary?

Ja tak samo..
A teraz masz z gory cesarke czy bedziesz probowala sn? Rozmawialas o porodzie z lekarzem? Bo ja jeszcze nic nie ustalalam..

Bardzo zależy mi na vbac, czyli porodzie naturalnym po cesarce. Odpukać nie ma przeciwwskazań póki co, także lekarz jest jak najbardziej za taką opcją :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
U mnie też nic nie kapie.
Tylko biust mega mi urósł i pod jedną piersią zaczęły się dwa małe rozstępy... aż się boję co będzie dalej [emoji21] smaruję się od 4 miesiąca - Pharmaceris i olej lniany, ale to faktycznie zależy od skóry [emoji54]
Ale mąż powtarza, że jestem piękna!

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry