Powiem Ci, że ekspertem nie jestem, ale wydaje mi się, że materiał normalny. Nie wydaje się szmaciany.[emoji7] [emoji7] [emoji7] a materiałowo jak ?
reklama
To ja Mam straszną ochote na serki
O fazę serkow homogenizowanych truskawkowym miałam przed faza mleczna haha
Bodziaków kopertowych nie lubiłam, ale jeśli chodzi o jakość to zawsze chwaliłam H&M - tylko bez promocji jednak drogie te ubranka mają
Ja w 2-pakach kupowałam po 40 max 60 zł. Czyli za jedne wychodziło mi 20-30 i wolę dać 20 niż 15 za jakieś złej jakości. Nie mówi że nie można tańszych kupić dobrych bo wiem że można i też sama kupuje ale kopertowe jest trudniej kupić niż zwykle. Jak znajdowałam je w zwykłych sklepach i chciałam materiał sprawdzić i lekko naciagalam a one już nie wracały do początkowego rozmiaru i kształtu
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja mam aktualnie faze dżemorową a nigdy nie jadlamO fazę serkow homogenizowanych truskawkowym miałam przed faza mleczna haha
Zając Czerwcowy
To moze ja sie jednak bez sensu upieram przy tych kopertowych... wiekszosc mowi ze musze miec. A ja sobie nie wyobrazam tych malutkich rozalkowych rączek wyginac. Chyba latwiej mi bedzie nakladac za glowke i raczki do gory... poza tym zawsze moge dokupic...Bodziaków kopertowych nie lubiłam, ale jeśli chodzi o jakość to zawsze chwaliłam H&M - tylko bez promocji jednak drogie te ubranka mają
Sasankaa
Miałam i szczerze wolę zwykle. Ale właśnie na Allegro te są śliczne 6305018595, w szczególności szare w chmurki [emoji7]To moze ja sie jednak bez sensu upieram przy tych kopertowych... wiekszosc mowi ze musze miec. A ja sobie nie wyobrazam tych malutkich rozalkowych rączek wyginac. Chyba latwiej mi bedzie nakladac za glowke i raczki do gory... poza tym zawsze moge dokupic...
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Miałam i szczerze wolę zwykle. Ale właśnie na Allegro te są śliczne 6305018595, w szczególności szare w chmurki [emoji7]
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Te w słoniki są śliczne. Jakoś ostatnio mam fazę słoniowa
reklama
Arya88
To moze ja sie jednak bez sensu upieram przy tych kopertowych... wiekszosc mowi ze musze miec. A ja sobie nie wyobrazam tych malutkich rozalkowych rączek wyginac. Chyba latwiej mi bedzie nakladac za glowke i raczki do gory... poza tym zawsze moge dokupic...
W praktyce zobaczysz jak ci wygodniej.
Ja ich nie lubiłam, do składania mniej wygodne i do prasowania też gorzej hehe
U mnie królowały pajace, zwykle body i półśpiochy