reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja miałam XL albo XXL do porodu a po L.

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Ja miałam tez chyba XXL i tak ładnie dopasowana była, a po porodzie wisiała hehe
Jedno mnie wkurza w tych rozmiarach 44plus - wszystko duże, a rękawki wąskie - i to nie tylko w ciążowych strojach, kurna czy ci producenci myślą, że jestem cała gruba a ramiona mam w rozmiarze "M"?!

Zawsze miałam ramiona dosyc ubite, ale nie mam ich jakos nieproporcjonalnie większych od reszty ciała - a wiele z tych koszul chociażby mi się wrzynało w rękawkach

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Ja kupilam L, ale mam jeszce zapas w brzuchu. Mam nadzieje, ze wystarczy.

Od paru dni na na sniadanie mam mega ochotw na platki mlekiem :)

Melduję się dobrą wredna jestem ale się uśmiałam przeczytałam parę postów wstecz i ooooo matko chyba macie nuda, albo ja się zestarzałam [emoji16] faktycznie chyba brak sexsu mi osobiście bardzo pomaga na nerwy [emoji16]...A tak u mnie to ok dzidzia właśnie mnie oklada ale jakaś mega delikatna jest w porównaniu z chłopakami moimi, kombinuję jakie łóżeczko kupić, jeszcze dostawka do wózka kosmetyki i wsio...Kiedy ja pokój ogarnę to nie wiem tyle do zrobienia w maju chyba będę prała i prasowała

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dla siebie nie mam nic...
Dziewczyny gdzie kupowalyscie body kopertowe ? Patrze na allegro ale sa takie brzydkie infantylne ;)z

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja mam głównie z H&M i są one głównie jednokolorowe bądź w jakieś delikatne paseczki :) o i w coccodrillo zwykle białe kupowałam i to były dość tanie bo bez wyprzedaży chyba 17 zł ;)

Też miałam chyba z 2 tygodnie takie mleczne że nawet do kanapki z pomidorem mleko piłam :D ale musimy słuchać swoich zachcianki bo już podświadomie mamy zachcianki na to czego potrzebuje organizm :)

reklama
Do góry