rudziutka38
Fanka BB :)
suelen tort cudny . Ja jutro idę na glukozę :/ Już mi zapowiedziano, że żadnej cytryny nie pozwolą dodać liczę, że przetrwam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu nie możesz mieć cytryny ? Ja bym sobie gdzieś ukradkiem wcisla bo bez to myślałam ze zwrócęsuelen tort cudny . Ja jutro idę na glukozę :/ Już mi zapowiedziano, że żadnej cytryny nie pozwolą dodać liczę, że przetrwam.
Ja najpierw w swojej koszuli a później dali mi taką szpitalna z flizeliny Tylko ja ja źle ubralam bo rozcięciem do karmienia na plecy haha, to musialam rozerwac z przodu. Tą swoją tylko trochę ubrudziałam więc spokojnie mąż dopral w domu w sumie miałam 3 do szpitala100 dni do porodu, więzadła mnie chyba ciągną bo jak się ruszę czasem to jakby ktoś sztylet wbił w bok.
Zaczynam powoli uzupełniać braki w wyprawce, w sumie więcej brakuje dla mnie niż dla dziecka. Wczoraj zamówiłam sobie dwie koszule do karmienia i cienki szlafrok.
W czym planujecie rodzic? Ja chyba w jednej z tych koszul od razu. Przy pierwszym porodzie nic mi się nie zniszczyło, jak to sugerują w internetach, że bedzie do śmieci.
Suelen cieszę się ze u Was dobrze, pozwolili ci już wstawać?
Ja bede rodziła jednej z tych co kupilam do karmienia, ona wyglada jak zwykła tylko w dekolcie jest rozciagliwa bo jest gumka wszyta kupilam specialnie ciemniesza na porodowke ogolnie i tak ja zadzieraja po same cycki wiec ubrudzic aż tak sie nie ubrudzi aż tak i mam zamiar ja później w domu nosic100 dni do porodu, więzadła mnie chyba ciągną bo jak się ruszę czasem to jakby ktoś sztylet wbił w bok.
Zaczynam powoli uzupełniać braki w wyprawce, w sumie więcej brakuje dla mnie niż dla dziecka. Wczoraj zamówiłam sobie dwie koszule do karmienia i cienki szlafrok.
W czym planujecie rodzic? Ja chyba w jednej z tych koszul od razu. Przy pierwszym porodzie nic mi się nie zniszczyło, jak to sugerują w internetach, że bedzie do śmieci.
Suelen cieszę się ze u Was dobrze, pozwolili ci już wstawać?