reklama
Marciotek88
Fanka BB :)
Można zamówić własne zdjęcie, grafikę na opłatku :-)Wow Suelen, ale z Ciebie zdolniacha!
Jak zrobiłaś ten obrazek na górze?
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Gemmina
Cofnęłaś? Może gin nie każe Ci powtarzać, już jakieś dziewczyny pisały, że są zwolnione z tego badania.Nie dałam rady
Trzymaj się, kochana!
Arya88
Dzień dobry
Co do "konfliktu" to dla mnie śmieszne, że po takiej wymianie zdań obrazy i wypisywanie z forum - ale co kto lubi
Co do glukozy to Umówilam się wczoraj z teściową na 22 marca i będę piła, na szczęście na spokojnie w domu [emoji4]
Co do "konfliktu" to dla mnie śmieszne, że po takiej wymianie zdań obrazy i wypisywanie z forum - ale co kto lubi
Co do glukozy to Umówilam się wczoraj z teściową na 22 marca i będę piła, na szczęście na spokojnie w domu [emoji4]
Aaaa mi zostalo 95 dni- przegapilam studniowke
Ja w srode zaczynam zajecia w szkole rodzenia, w weekend mamy plan pomalowac pokoik, a potem musze zrobic liste rzeczy do ogarniecie bo mam tylko ubranka(i to nie wszystkie) i NIC wiecej
A i glukoza mnie czeka w srode- juz sie boje !
Udanego dnia!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Ja w srode zaczynam zajecia w szkole rodzenia, w weekend mamy plan pomalowac pokoik, a potem musze zrobic liste rzeczy do ogarniecie bo mam tylko ubranka(i to nie wszystkie) i NIC wiecej
A i glukoza mnie czeka w srode- juz sie boje !
Udanego dnia!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Cofnęłaś? Może gin nie każe Ci powtarzać, już jakieś dziewczyny pisały, że są zwolnione z tego badania.
Trzymaj się, kochana!
Tak. Po prostu mój organizm dostał takiego szoku, mały też zaczął wariowac. Do tej pory nie mogę dojść do siebie. Bałam się do domu wracac bo cały czas miałam czarno przed oczami. Pół godziny walczylam i nie wiem czy kiedykolwiek będę w stanie to przyswoić więc lepiej żeby mi odpuścił..
Zając Czerwcowy
Koniecznie pokaz pozniej !Jadę dzis na sesję brzuchowa- trzymajcie kciuki żeby udało się zrobić zdjęcia bez miny srajacego kota
Anulka.
Nie szalej mi tu [emoji12] Forum nie ma ograniczeń i wszyscy się zmieszczą [emoji4] Możecie pisać obie- niekoniecznie wyznawać sobie miłość [emoji48]Co po niektorych komenatarzach to mam wrazenie ze bellax jednak powinna wrocic a ja zniknac i byloby po problemie..nie czuje sie malo wartosciowa osoba bo oj wiele w zyciu przeszlam i nie bedzie mnie nikt obrazal..nie mam nic do Twojego wieku bo sama bralam slub majac 18 ale jakis szacunek do starszych i uwierz doswiadoczonych osob mysle sie nalezy..
Mysle,,ze bedziesz ok mama i dacie sobie rade nie z jednym takim dzidziusiem..
Ja widzisz stracilam mame majac 16/17 lat a zaraz po jej smierci tata zachorowal i ja sie opiekowalam i utrzymywalam wszystko..nie mowiac o tym, ze udawanie dzielnej podczas raka mamy bylo najciezsza sprawa w moim zyciu..jako jedyna z calego rodzenstwa zajmowalam.sie tata roslinka ktora sie stal po udarze, konczac LO i zdajac mature oraz pracujac..wiec moze jestem opryskliwa, obrazalska w ciazy ale nie malo wartosciowa..bo daje imnym ludziom cale swoje serce i caly swoj czas..
Buziaki dziewczynki i 3majcie sie..bede zagladala na Fb jak bedziecie rodzily[emoji6] grupa tam zostaje jedynie adminow jakis wybrac bedzie trzeba..
Ja wracam ze slaska zaraz i ide z moja astmatyczka zapisac sie do pulmonologa..
@wionatq u mnie też się nie utrzymała i nie muszę powtarzać [emoji6] bądź dobrej myśli, a doszłam do siebie dopiero po kilku godzinach, więc trzymaj się
@Suelen już chciałam do Ciebie pisać. Dobrze że jesteście [emoji8]
A propos bliźniaków @Heda haloooo
reklama