reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie wiem od czego zaczęła się dyskusja, ale chciałam Wam polecić książkę (która tez mi została polecona w momencie, kiedy przechodziliśmy kryzys, gdy Mała w nocy potrafiła budzić się co godzinę i dodam, że dzięki niej mamy przespane noce :)). Również T.Hogg Zaklinaczka dzieci. Majątku nie kosztuje, a z tego co widzę można dostać używane egzemplarze na Allegro.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
A co to za metoda?

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Emkamat haha [emoji23]

Muszę poczytać jak to Chia się robi...jestem zacofana bo pierwsze słyszę [emoji1]

Edit
ejjj no wszystko fajno ale gdzie ja dostane nasiona Chia? [emoji19]

thgfikgneziy9g6d.png

Nie zeby sobie robila reklame :p ale jak juz padlo to pytanie to Zapraszam na www.krukam.pl - sprzedajemy z mezem zdrowa zywnosc ;)) w tym nasiona chia ^^

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Hej dziewczyny. Odpoczywalam przez caly tydzien, a jutro znow do pracy, na wlasne zyczenie ;-)
Zapisalam sie na warsztaty Bezpieczny malych i Mamo to ja...Bylyscie moze na tych warsztatach? Warto sie wybrac? :-) Buziaki dla Was

A co to za metoda?

5djylbetecfse5n6.png

Spotkałam się z wieloma poradami dot. tego jak osiągnąć przespaną noc. Generalnie ciężko streścić cała ideologię pani Hogg w jednym poście, ale w wielkim skrócie napisze że NIE opiera się ona na zostawianiu płaczącego dziecka w łóżku (o zgrozo). Dlatego wolę polecić książkę niżeli ją Wam streszczać :) Książka to nie tylko opis tego o z czym my osobiście mieliśmy problem, lecz opis wielu przypadków z którymi pewnie każdy z nas się spotkał lub spotka.

Przyznam się bez bicia, że gdy jako początkująca matka słyszałam coś w rodzaju "kup sobie książkę to się dowiesz" budziło we mnie odrazę i bawiło. Dopiero jak przyszło do "problemu" wolałam sięgnąć po polecony poradnik niż czytać mamuśki na forach :) dlatego może Zaklinaczka dzieci to nie pozycja, która należy czytać jak typowa książkę, ale może warto zapoznać się z nią i mieć jakieś rzeczy na uwadze.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Nie zeby sobie robila reklame [emoji14] ale jak juz padlo to pytanie to Zapraszam na www.krukam.pl - sprzedajemy z mezem zdrowa zywnosc ;)) w tym nasiona chia ^^

No wiesz co, czemu tak późno! Z nieba mi spadasz, 100g agaru za 15 zeta :D
W Auchan 10g kosztuje 10zł.
Już i siostrze podeslalam.

A chia też muszę zrobić, zapomniałam ze je mam, tylko dżemor dobry kupię.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

No wiesz co, czemu tak późno! Z nieba mi spadasz, 100g agaru za 15 zeta :D
W Auchan 10g kosztuje 10zł.
Już i siostrze podeslalam.

A chia też muszę zrobić, zapomniałam ze je mam, tylko dżemor dobry kupię.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

No to sie ciesze;) nie chcialam zeby wyszlo ze sie reklamuje;) jezeli zlozycie zamowienie to napisz mi na priv, to dopilnuje zeby szybciutko poszlo ;)

reklama
My byliśmy dziś na kulkach,u babci i na zakupach to synek padł jak mucha ;)

Ja miałam 21 lat jak urodziłam i też się trochę nasluchalam ale ja mam to gdzieś, @Bellax123 olej to bo widać że masz łeb na karku i na pewno dobrze zajmiesz się dzieckiem. Mam nadzieję że jeszcze zajzysz na forum.

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Do góry