reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale jesteście cipki. [emoji14]

Jak już dyskusja zeszła na to kto w czym jest fachowcem i znawca to ja jako fachowiec w swojej dziedzinie obecnej powiem Wam, ze czasem sprawiacie wrażenie jakby jedyne co mogło Wam pomóc to duże murzyńskie dildo, niekoniecznie z wibracja :D [emoji14]

Luzik gluptasy! te starsze i zupełnie młode ; )
Ja tez ale byle nie murzyńskie bo wtedy to na pewno dziecko w glowke by bodło [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ale jesteście cipki. :p

Jak już dyskusja zeszła na to kto w czym jest fachowcem i znawca to ja jako fachowiec w swojej dziedzinie obecnej powiem Wam, ze czasem sprawiacie wrażenie jakby jedyne co mogło Wam pomóc to duże murzyńskie dildo, niekoniecznie z wibracja :D :p

Luzik gluptasy! te starsze i zupełnie młode ; )
w mojej kolekcji niestety brak wersji murzyńskiej ;) dawno nie zaglądałam do mojego sekretnego pudelka :oops: :rolleyes2:

Ok, doczytalam o deserze ;) zjadłabym, ale nie na mleku kokosowym heh

Jeju jak mnie brzuchol dzisiaj boli, a Marcel rozpycha się strasznie. Do tego tak nisko mnie kopie lub boksuje, że czuję w kroczu zaciskanie - jakby mi mięśnie kegla ćwiczył [emoji15]

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja "Język niemowląt" kupiłam za 19 zł w Świecie Książki[emoji16]

oar8ugpjafqeooh5.png

Nie wiem od czego zaczęła się dyskusja, ale chciałam Wam polecić książkę (która tez mi została polecona w momencie, kiedy przechodziliśmy kryzys, gdy Mała w nocy potrafiła budzić się co godzinę i dodam, że dzięki niej mamy przespane noce :)). Również T.Hogg Zaklinaczka dzieci. Majątku nie kosztuje, a z tego co widzę można dostać używane egzemplarze na Allegro.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Emkamat haha [emoji23]

Muszę poczytać jak to Chia się robi...jestem zacofana bo pierwsze słyszę [emoji1]

Edit
ejjj no wszystko fajno ale gdzie ja dostane nasiona Chia? [emoji19]

thgfikgneziy9g6d.png

Nie wiem od czego zaczęła się dyskusja, ale chciałam Wam polecić książkę (która tez mi została polecona w momencie, kiedy przechodziliśmy kryzys, gdy Mała w nocy potrafiła budzić się co godzinę i dodam, że dzięki niej mamy przespane noce :)). Również T.Hogg Zaklinaczka dzieci. Majątku nie kosztuje, a z tego co widzę można dostać używane egzemplarze na Allegro.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Chetnie sie skusze i kupie jako "zielona mama":) I jeszcze tą drugą Jezyk niemowląt.Na początek powinno wystarczyć;)

reklama
Muszę poczytać jak to Chia się robi...jestem zacofana bo pierwsze słyszę
emoji1.png
mam wielka puszkę z nasionami Chia , dawno nie robiłam . Wystarczy zalać łyżkę lub dwie np jogurtem , mlekiem , nawet sokiem zamieszać i odstawić na godzinkę . ja zwykle robiłam wieczorem i wkładałam do lodówki , na rano było gotowe :) a dodatki jak kto woli .

Do góry