reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale jesteście cipki. [emoji14]

Jak już dyskusja zeszła na to kto w czym jest fachowcem i znawca to ja jako fachowiec w swojej dziedzinie obecnej powiem Wam, ze czasem sprawiacie wrażenie jakby jedyne co mogło Wam pomóc to duże murzyńskie dildo, niekoniecznie z wibracja :D [emoji14]

Luzik gluptasy! te starsze i zupełnie młode ; )
Ja tez ale byle nie murzyńskie bo wtedy to na pewno dziecko w glowke by bodło [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ale jesteście cipki. :p

Jak już dyskusja zeszła na to kto w czym jest fachowcem i znawca to ja jako fachowiec w swojej dziedzinie obecnej powiem Wam, ze czasem sprawiacie wrażenie jakby jedyne co mogło Wam pomóc to duże murzyńskie dildo, niekoniecznie z wibracja :D :p

Luzik gluptasy! te starsze i zupełnie młode ; )
w mojej kolekcji niestety brak wersji murzyńskiej ;) dawno nie zaglądałam do mojego sekretnego pudelka :oops: :rolleyes2:

Ok, doczytalam o deserze ;) zjadłabym, ale nie na mleku kokosowym heh

Jeju jak mnie brzuchol dzisiaj boli, a Marcel rozpycha się strasznie. Do tego tak nisko mnie kopie lub boksuje, że czuję w kroczu zaciskanie - jakby mi mięśnie kegla ćwiczył [emoji15]

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja "Język niemowląt" kupiłam za 19 zł w Świecie Książki[emoji16]

oar8ugpjafqeooh5.png

Nie wiem od czego zaczęła się dyskusja, ale chciałam Wam polecić książkę (która tez mi została polecona w momencie, kiedy przechodziliśmy kryzys, gdy Mała w nocy potrafiła budzić się co godzinę i dodam, że dzięki niej mamy przespane noce :)). Również T.Hogg Zaklinaczka dzieci. Majątku nie kosztuje, a z tego co widzę można dostać używane egzemplarze na Allegro.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Emkamat haha [emoji23]

Muszę poczytać jak to Chia się robi...jestem zacofana bo pierwsze słyszę [emoji1]

Edit
ejjj no wszystko fajno ale gdzie ja dostane nasiona Chia? [emoji19]

thgfikgneziy9g6d.png

Nie wiem od czego zaczęła się dyskusja, ale chciałam Wam polecić książkę (która tez mi została polecona w momencie, kiedy przechodziliśmy kryzys, gdy Mała w nocy potrafiła budzić się co godzinę i dodam, że dzięki niej mamy przespane noce :)). Również T.Hogg Zaklinaczka dzieci. Majątku nie kosztuje, a z tego co widzę można dostać używane egzemplarze na Allegro.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Chetnie sie skusze i kupie jako "zielona mama":) I jeszcze tą drugą Jezyk niemowląt.Na początek powinno wystarczyć;)

reklama
Muszę poczytać jak to Chia się robi...jestem zacofana bo pierwsze słyszę
emoji1.png
mam wielka puszkę z nasionami Chia , dawno nie robiłam . Wystarczy zalać łyżkę lub dwie np jogurtem , mlekiem , nawet sokiem zamieszać i odstawić na godzinkę . ja zwykle robiłam wieczorem i wkładałam do lodówki , na rano było gotowe :) a dodatki jak kto woli .

Do góry