reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

1488726217-aaaaaa.jpeg
a potem się dziwię że mi tyłek rośnie [emoji41]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jezuuuu jak to za mna chodzi !

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
A u ciebie w szkole nie było chociaż jedengo takiego "artysty", który nie wiadomo co tam robił? [emoji23][emoji23][emoji23] jak nie no to pozazdrościć. Bo ja na każdym dotychczasowym szczeblu swojej edukacji trafiałam na chociaż jednego takiego "ustawionego" z plecami szerszymi niż Pudzianowski.

w57vyx8dubspq12k.png
Ja chodziłam do super liceum byłam w najlepszej klasie, a polonistka nam się taka trafiła no masakra. Przez pierwsze dwa lata nie prowadziła zajęć tylko plotkowala i opowiadała różne historyjki, jak to ona ujęła uczyła nas życia. Po 45 minutach zatrzymywała nas na przerwie wpisywałyśmy temat lekcji do zeszytów i mówiła nam ile linijek wolnego mamy zostawić potem innego dnia nam dyktowała notatki z zeszytu z poprzedniego rocznika :-) Miałyśmy ogromne opóźnienia bałyśmy się o maturę, bardzo dużo przeszłyśmy z dyrekcją aby ją zmienić. W końcu jako dowód miałyśmy nagrania z lekcji i te nasze nieszczęsne zeszyty. Zmienili nam nauczycielkę na super wymagającą dzięki temu zdałam mature, ale tą poprzednią przydzielono innej klasie mimo że nie prowadziła zajęć.

0d1y3e3kgrmge34s.png

reklama
Do góry