reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mowilas, ze chodzisz do jakiejs super szkoly..widać nauczyciele chyba sami powinni popracowac nad soba a dopiero potem nad Wami

A u ciebie w szkole nie było chociaż jedengo takiego "artysty", który nie wiadomo co tam robił? [emoji23][emoji23][emoji23] jak nie no to pozazdrościć. Bo ja na każdym dotychczasowym szczeblu swojej edukacji trafiałam na chociaż jednego takiego "ustawionego" z plecami szerszymi niż Pudzianowski.

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
A u ciebie w szkole nie było chociaż jedengo takiego "artysty", który nie wiadomo co tam robił? [emoji23][emoji23][emoji23] jak nie no to pozazdrościć. Bo ja na każdym dotychczasowym szczeblu swojej edukacji trafiałam na chociaż jednego takiego "ustawionego" z plecami szerszymi niż Pudzianowski.

w57vyx8dubspq12k.png
W LO nie przypominam sobie takiej osoby..

W LO nie przypominam sobie takiej osoby..

ulżyło ci juz czy jeszcze chwila? Bo nikt nie będzie wchodził na forum żeby się denerwować i nie będzie to miało nic wspólnego z obrażaniem sie. Jak sobie nie przypominasz to super, ufam że Ty ukończyłaś najlepszą szkołę w Polsce i Uniwersytet Warszawski na profilu Kosmetyka, gdzie byli sami wybitni profesorowie

w57vyx8dubspq12k.png

ulżyło ci juz czy jeszcze chwila? Bo nikt nie będzie wchodził na forum żeby się denerwować i nie będzie to miało nic wspólnego z obrażaniem sie. Jak sobie nie przypominasz to super, ufam że Ty ukończyłaś najlepszą szkołę w Polsce i Uniwersytet Warszawski na profilu Kosmetyka, gdzie byli sami wybitni profesorowie

w57vyx8dubspq12k.png
Chcialam Ci przypomniec, ze nawet nie jestes dorosla wiec nie zycze sobie bys podnosila glos na mnie..

Chcialam Ci przypomniec, ze nawet nie jestes dorosla wiec nie zycze sobie bys podnosila glos na mnie..

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Zostawię ciebie i twoje komplesy bez komentarza.

Cześć dziewczyny, pewnie będę was podczytywać ale od pewnego czasu jest parę osób które zdecydowanie bardziej powodują że nie chce mi się tu wchodzić niż jest chęci by to robić. Fajne jesteście babki, ale założenie przed tym jak weszłam w waszą społeczność było takie: tylko do czasu aż ktoś mi wypomni mój wiek. Ja w realnym życiu wysłuchuje się tego na tyle często że nie potrzebuje kolejnej dawki jadu tutaj [emoji52] I tak uważam że już jestem i będę lepszą mamą niż co nie którzy, więc nie uważałam że należy się wam więcej szacunku niż dostawałam w zamian, bo nie czułam się gorsza, może mylnie.
Suelen i Madzien trzymam za was mocne ekstra kciuki bo z tego co się orientuję póki co jest u was najgorzej. Wszystkie Dacie radę[emoji8]

pełnoletnia będę za 20 kilka dni, nie sądzę żebym wtedy stala się bardziej wartościową osobą. Pa [emoji8]

w57vyx8dubspq12k.png

Hej robaczki! Nie rusze już dzisiaj ani ręką ani nogą... I dalej mi duszno [emoji19]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj ja dzis tez nie rusze niczym. Zafundowalam dzidziutkowi taka karuzele ze hoho. Troche robilismy z mezem na dzialce. W sensie on robik a ja chodzilm zbieralam patyczki wrzucalam do ogniska. Mimo to ledwo zyje a moje dziecko chyba jest ululane do jutra rana [emoji6]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry