reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja juz po usg. Bobasek zostaje dziewczynka. [emoji4][emoji7][emoji177][emoji173]
Maluszek ułożony główką do dołu, niestety twarza byla odwrócona i nie dało sie zrobic fajnego zdjęcia :/ lekarz przez ułożenie i ruchliwość mojego dziecka miał problem z pomierzeniem wszystkiego. Troszke mu zajęło zanim wszystko dokladnie posprawdzal. Serducho musi jeszcze raz na następnej wizycie sprawdzic bo niestety nie dało sie dokladnie sprawdzić :/
moja kruszynka waży 430 g :)

5djylbetecfse5n6.png

Cymera, to może zrób sobie niespodziankę i poczekaj do porodu :D
ja bym sobie chętnie zrobiła już niespodziankę , ale jest jakaś dziwna presja z tymi rzeczami dla niemowlaka . Wszystko to co ładne teraz i w super promocji jest albo typowo dla chłopczyka albo dla dziewczynki . Nie chodzi mi o same kolory ale o połączenie koloru plus jakiś motyw . Przykład smoczek dla dziecka , myślę sobie niech będzie zielony ale na nim np samochodzik , a drugi żółty z jakąś mini calineczką .Ostatnio widziałam ładny sweterek kolor neutralny szary już mam go w ręce , już się cieszę a z tyłu na plecach napis ( My Baby Boy ):( .Jak będzie okazja to zapytam o pleć wcześniej a jak nie to będzie niespodzianka ;)

Cymera zgadzam się, że mało jest ubrań i akcesoriów unisex. Szkoda

Mój synek miał smoczek z lovi, zielony z małpką, czerwony z napisem i love mummy (albo cos z mummy hehe) i drugi niebieski z daddy - one takie uniwersalne były, na pewno te dwa pierwsze

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry