reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii :( szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki :( leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki :(

O mato,bidulo zawsze cos .Trzymam mocno kciuki zeby dzieciaczki jeszcze posiedzialy w brzuszku .Sciskam mocno❤❤❤

reklama
Ide do nowej poloznej,tylko jest maly problem ta wczesniejsza co mi nie pasowala ma gabinet naprzeciwko tej nowej i bedzie wtopa jak mnie pozna :p

U mnie też są wahania. Np. jak się nie wyspie cukier wysoki, i u mnie szalej cukier po zestawieniu białej mąki że słodkim, ostatnio pierogi z jagodami i śmietaną a cukier 180[emoji52]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A mierzysz glukometrem? A jak u Ciebie z cukrem na czczo? Ja tez ostatnio sie nie wysypialam i taki wysoki mi wyszedl, przez weeekend pospalam porzadnie i od razu lepszy na czczo. Choc gin twierdzi, ze to nie od niewsyspania, intuicja mowi mi co innego. Starszak ostatnio w nocy szaleje i choodze jak zombie. Bylam wczoraj na wizycie i gin kazal raz w tyg kontrolowac cukier na czczo. Poza tym z malutka wszytko okey :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Suelen dopiero doczytalam... przykro mi, ze musisz przez to przechodzic, ale zobaczysz, wszystko bedzie dobrze! Lez, lez i jeszcze raz lez, a dziewczynki niech jeszcze troche w brzuchu mamy posiedza. Trzymaj sie kochana :*

Suelen, trzymajcie sie. :* Synek - choć jest mały -na pewno w miare rozumie sytuacje. Ma tate, który świetnie sobie poradzi. Stres jest ostatnią rzeczą, której teraz potrzebujesz więc spokój, spokój i jeszcze raz spokój :)

Cymera - powiem Ci, że ja bym nie wytrzymała w takiej niewiedzy :D W 12 tygodniu brała mnie cholera jak mi nie chcieli powiedzieć na prenatalnych, bo "nie byli pewni". A co dopiero do tej pory :p

suelen również trzymam kciuki żeby bylo wszystko dobrze żebyście dotrwały jak najdłużej, jesteś dzielna i dalej sie nie załamuj!!

mogę iść wcześniej prywatnie ale to znowu będzie jeden z tych ginekologów który mi tak namieszał z ta płcią. A ta wizytę w kwietniu mam w szpitalu , może mi tam powiedzą jaka płeć .
Cymera, to może zrób sobie niespodziankę i poczekaj do porodu :D

reklama
A mierzysz glukometrem? A jak u Ciebie z cukrem na czczo? Ja tez ostatnio sie nie wysypialam i taki wysoki mi wyszedl, przez weeekend pospalam porzadnie i od razu lepszy na czczo. Choc gin twierdzi, ze to nie od niewsyspania, intuicja mowi mi co innego. Starszak ostatnio w nocy szaleje i choodze jak zombie. Bylam wczoraj na wizycie i gin kazal raz w tyg kontrolowac cukier na czczo. Poza tym z malutka wszytko okey :)

Mierzę 4 razy dziennie, mój diabetolog twierdzi że od nie wyspania i stresu cukier skacze. U mnie jak śpię 6-7 godzin cukier ok 99 a jak się ładnie wyspie najlepiej do 9 to cukier ok. 84 więc spora różnica. Lekarka kazała mi zwrócić uwagę na to co jem na kolację, najlepiej by był to posiłek wysoko białkowy i najlepiej bez węglowodanów.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry