reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też miałam bardzo obniżoną morfologię i gin polecił mi preparat SZELAZO podobno po tym wróci wszystko do normy.

To dobrze że można pić wodę, jakoś przeżyję ta glukoze [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
anemie to miałam już wcześniej;(

w57vyx8dubspq12k.png
A dostałeś jakieś zalecenia co do anemi czy żelazo mialas brac ?

5djylbetecfse5n6.png

Hej dziewczynki,ja juz wrocilam z Polski fajnie bylo,nakupowalam troche ubranek i dostalam duzo po siostrze i kuzynce tak ze musialam pakowac waccum zeby do torby zmiescic haha .W koncu skorzystalam z przywileju i wepchalam sie pierwsza do samolotu.Teraz czeka mnie pranie i prasowanie chociaz nie wiem ,czy nie za wczesnie.A tak w ogole to dopadla mnie zgaga ehh oby nie do konca ciazy.

norma 3 do 140, tylko dziwne że w 60 min nic się u mnie nie zmienilo. Myślę że to przez to że pierwsze 2 pobrane z żyły a trzeci z palca, może inna dokładność i dlatego tak ?

w57vyx8dubspq12k.png
ja miałam w pierwszej ciąży ten trzeci nawet o 1 pkt wyższe, ale najważniejsze jest drugie czy do 140 a trzecie jak dużo nie wzrosło to tez ok

reklama
A z tym zusem to chyba problemy urzedowe wszedzie .Ja w Norwegii tez mialam problemy no moze nie czekalam pare miesiecy tylko 2 tyg.opoznienia ,ale ja juz sie stresowalam i dzwonilam wyjasniac o co chodzi to mi powiedzieli ,ze ja nic nie moge zrobic, moj pracodawca czegos nie dopelnil ,albo do nich to nie dotarlo i takie czekanie wnerwiajace.Bo nic nie jest zarejestrowane i sprawa w powietrzu .Pracodawca twierdzi,ze papiery wyslane dawno i takie tam odbijanie pileczki.

Do góry