reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też miałam bardzo obniżoną morfologię i gin polecił mi preparat SZELAZO podobno po tym wróci wszystko do normy.

To dobrze że można pić wodę, jakoś przeżyję ta glukoze [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
anemie to miałam już wcześniej;(

w57vyx8dubspq12k.png
A dostałeś jakieś zalecenia co do anemi czy żelazo mialas brac ?

5djylbetecfse5n6.png

Hej dziewczynki,ja juz wrocilam z Polski fajnie bylo,nakupowalam troche ubranek i dostalam duzo po siostrze i kuzynce tak ze musialam pakowac waccum zeby do torby zmiescic haha .W koncu skorzystalam z przywileju i wepchalam sie pierwsza do samolotu.Teraz czeka mnie pranie i prasowanie chociaz nie wiem ,czy nie za wczesnie.A tak w ogole to dopadla mnie zgaga ehh oby nie do konca ciazy.

norma 3 do 140, tylko dziwne że w 60 min nic się u mnie nie zmienilo. Myślę że to przez to że pierwsze 2 pobrane z żyły a trzeci z palca, może inna dokładność i dlatego tak ?

w57vyx8dubspq12k.png
ja miałam w pierwszej ciąży ten trzeci nawet o 1 pkt wyższe, ale najważniejsze jest drugie czy do 140 a trzecie jak dużo nie wzrosło to tez ok

reklama
A z tym zusem to chyba problemy urzedowe wszedzie .Ja w Norwegii tez mialam problemy no moze nie czekalam pare miesiecy tylko 2 tyg.opoznienia ,ale ja juz sie stresowalam i dzwonilam wyjasniac o co chodzi to mi powiedzieli ,ze ja nic nie moge zrobic, moj pracodawca czegos nie dopelnil ,albo do nich to nie dotarlo i takie czekanie wnerwiajace.Bo nic nie jest zarejestrowane i sprawa w powietrzu .Pracodawca twierdzi,ze papiery wyslane dawno i takie tam odbijanie pileczki.

Do góry