I ja wysłałam priv [emoji3]
reklama
cymera
Fanka BB :)
żeby dostać coś z sociala trzeba mieć uzbierane składki PRSI , ja mam działalność ponad rok dopiero i własnie się rozliczylam za 2016 , teraz pozostaje mi złożyć papiery i modlić się żeby mi to uznali .A social nie płaci na własnej działalności na zwolnieniu
Sasankaa
Z tego co mi mówiła babka to można ale szklanke max by nie rozrzedzać krwiDziewczyny czy przed badaniem glukozy można pić wodę czy też nie??
Bellax123!
ja piłam ale tak tylko parę łyków. Musiałam bo inaczej krew mi nie leci xd a teraz było ładnie pierwsze 3 probówkiDziewczyny czy przed badaniem glukozy można pić wodę czy też nie??
Wgl odebrałam wyniki morfologii i jest do dupy... tylko jeden wynik w normie;/ A tak to część ponad część poniżej normy ;( 1 marca wizyta to mi powie o co chodzi
Monya81
Dziewczyny czy przed badaniem glukozy można pić wodę czy też nie??
Przed pierwszym (na czczo) mozesz pić ile chcesz, pomiędzy kolejnymi maksymalnie szklankę.
motylek05
Ja tez morfologie w morfologii duzo nie mialam w normie i wyszło że anemia. Mam narazie dieta poprawic morfologie.ja piłam ale tak tylko parę łyków. Musiałam bo inaczej krew mi nie leci xd a teraz było ładnie pierwsze 3 probówki
Wgl odebrałam wyniki morfologii i jest do dupy... tylko jeden wynik w normie;/ A tak to część ponad część poniżej normy ;( 1 marca wizyta to mi powie o co chodzi
Bellax123!
anemie to miałam już wcześniej;(Ja tez morfologie w morfologii duzo nie mialam w normie i wyszło że anemia. Mam narazie dieta poprawic morfologie.
reklama
motylek05
Ja witaminy tez biore od początku ciąży. Miesiac wczesniej mialam idealna morfologie a ostatnio anemia mi wyszlaWysysają z Was te maluszki ja biore witaminy, zobaczymy 1 marca na wizycie jak morfo bedzie wyglądać.