reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczyny, u mnie tez ciezka noc.Bole jak na okres, bol kregoslupa i dziecko strasznie sie wierciło.Jestem jakas slaba dzisiaj.Moze dotrwam jakos do czwartku na wizyte mam nadzieje tylko ze to nie skracajaca sie szyjka.

reklama
Hej dziewczyny, u mnie tez ciezka noc.Bole jak na okres, bol kregoslupa i dziecko strasznie sie wierciło.Jestem jakas slaba dzisiaj.Moze dotrwam jakos do czwartku na wizyte mam nadzieje tylko ze to nie skracajaca sie szyjka.
Mnie tak zeszlej nocy meczylo...brzuch mega cisnal i bolal tak tępo do tego siku 7 razy i mlody jakos tak sie wiercil.. dobrze, ze dzis sie wyspalam.

A jeszcze jedna sprawa,dawno mnie nie bylo wiec was troche pomolestuje.Czy planujecie chodzic na basen? jakis kurs dla maluszkow?Maz zarzeka sie,ze bedzie na takie cos chodzic kupil nawet jakis poradnik o plywaniu z bobasami i tam jest napisane ,ze tak od 3 miesiaca juz mozna zaczynac.Najlepiej nie zwlekac z takim kursem i zaczac przed ukonczeniem 1 roku zycia.Jakies doswiadczone mamy chodzily?
Ja z córą nie chodziłam na żaden kurs dla maluchów, ale jak ja wrzuciłam do wody to pływała... Małe dzieci się nie boją i kontakt z wodą jest dla nich naturalny.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Na morfo super sa kiwi[emoji4] paczkami jadlam w ciazy z corka u morfologia wrocila do normy..

Co do miesa to musi ono byc czerwone bo kurczak czy ryba to zbyt wiele zelaza nie maja..wolowinka, cielecinka za to sporo

Jak bierzecie zelazo to nie razem z magnezem bo sie nawzajem gryza i slabiej przyswajaja..ok 2h przerwy miedzy nimi..

Co do prania ubranek..teraz piore wszystko w naszym proszku i ukladam partiami by widziec ile.czego a w dzieciecym cos w kwietniu pod koniec zaczne dopiero [emoji4]

Dzis moj dzien..polowkowe..a tak pada deszcz jak na zlosc..mam nadzieje, ze po badaniu bede na tyle szczesliwa, ze bedzie mi to wszystko jedno

Powodzenie na wizycie. Trzymamy kciuki.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

mlodamama, powodzenia. Nie stresuj sie, wszystko bedzie ok :D

Też mi sie kiepsko śpi. Niby nic mnie nie boli, ale tak jakby czuję każdy mięsień, nie mogę się przyzwyczaić do brzucha, jak się odwracam to ten ciężar mnie budzi za każdym razem :p poza tym siku, więc co se mocniej zasne to musze lecieć do wc :p

mlodamama, powodzenia. Nie stresuj sie, wszystko bedzie ok :D

Też mi sie kiepsko śpi. Niby nic mnie nie boli, ale tak jakby czuję każdy mięsień, nie mogę się przyzwyczaić do brzucha, jak się odwracam to ten ciężar mnie budzi za każdym razem [emoji14] poza tym siku, więc co se mocniej zasne to musze lecieć do wc :p
Ja to sie przewracam jak wieloryb juz [emoji23]

A jeszcze jedna sprawa,dawno mnie nie bylo wiec was troche pomolestuje.Czy planujecie chodzic na basen? jakis kurs dla maluszkow?Maz zarzeka sie,ze bedzie na takie cos chodzic kupil nawet jakis poradnik o plywaniu z bobasami i tam jest napisane ,ze tak od 3 miesiaca juz mozna zaczynac.Najlepiej nie zwlekac z takim kursem i zaczac przed ukonczeniem 1 roku zycia.Jakies doswiadczone mamy chodzily?
My chodziliśmy, tylko nie pamiętam dokładnie ile synek miał dokładnie, jakoś ze 4 miesiące chyba. Musiał się z basenem trochę oswoić, na początku płakał, ale potem było fajnie. Mój nie umiał pływać sam z siebie, chodziliśmy z pół roku i teraz od czasu do czasu i nadal bym nie powiedziała że on pływa, choć nogami ładnie już rusza.
Tak czy siak zajęcia były bardzo fajne i polecam.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Hej.

Powodzenia na wizytach :)

Ja ze spaniem nie mam problemów, Marcelek trochę się przesunął z pęcherza i już kilka nocy nie musiałam wstawać do wc :)

Co do basenu to my bylismy z synkiem pierwszy raz w niedzielę, 3,5 roku ma hehe także nie doradzę :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Hej
Ktoras z was pisala ze ma 6cm wiecej w biuscie... Hmm ja mam 27!!! Wlasnie sie zmierzylam... Juz wiem od czego boli mnie kregoslug i gdzie sa kilogramy na +
Mi sie dobrze spi ale to chyba zasluga poduszki i tego ze wstaje w nocy do synka... Z resztą nigdy nie mialam problemow ze spaniem ;)

Powodzenia na wizytach!

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry