reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Młodamama właśnie tylko lekarz na poprawę morfologii przepisał nie żelazo tylko szelazo. Taka głupia nazwa [emoji16]
Ja siedzę po wypiciu glukozy. Nie było źle. Wzięłam książkę, będę czytać [emoji4]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja siedzę po wypiciu glukozy. Nie było źle. Wzięłam książkę, będę czytać [emoji4]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama21
Fanka BB :)
Mnie tak zeszlej nocy meczylo...brzuch mega cisnal i bolal tak tępo do tego siku 7 razy i mlody jakos tak sie wiercil.. dobrze, ze dzis sie wyspalam.Hej dziewczyny, u mnie tez ciezka noc.Bole jak na okres, bol kregoslupa i dziecko strasznie sie wierciło.Jestem jakas slaba dzisiaj.Moze dotrwam jakos do czwartku na wizyte mam nadzieje tylko ze to nie skracajaca sie szyjka.
Heda
Ja z córą nie chodziłam na żaden kurs dla maluchów, ale jak ja wrzuciłam do wody to pływała... Małe dzieci się nie boją i kontakt z wodą jest dla nich naturalny.A jeszcze jedna sprawa,dawno mnie nie bylo wiec was troche pomolestuje.Czy planujecie chodzic na basen? jakis kurs dla maluszkow?Maz zarzeka sie,ze bedzie na takie cos chodzic kupil nawet jakis poradnik o plywaniu z bobasami i tam jest napisane ,ze tak od 3 miesiaca juz mozna zaczynac.Najlepiej nie zwlekac z takim kursem i zaczac przed ukonczeniem 1 roku zycia.Jakies doswiadczone mamy chodzily?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Heda
Powodzenie na wizycie. Trzymamy kciuki.Na morfo super sa kiwi[emoji4] paczkami jadlam w ciazy z corka u morfologia wrocila do normy..
Co do miesa to musi ono byc czerwone bo kurczak czy ryba to zbyt wiele zelaza nie maja..wolowinka, cielecinka za to sporo
Jak bierzecie zelazo to nie razem z magnezem bo sie nawzajem gryza i slabiej przyswajaja..ok 2h przerwy miedzy nimi..
Co do prania ubranek..teraz piore wszystko w naszym proszku i ukladam partiami by widziec ile.czego a w dzieciecym cos w kwietniu pod koniec zaczne dopiero [emoji4]
Dzis moj dzien..polowkowe..a tak pada deszcz jak na zlosc..mam nadzieje, ze po badaniu bede na tyle szczesliwa, ze bedzie mi to wszystko jedno
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
aanjaa
mlodamama, powodzenia. Nie stresuj sie, wszystko bedzie ok
Też mi sie kiepsko śpi. Niby nic mnie nie boli, ale tak jakby czuję każdy mięsień, nie mogę się przyzwyczaić do brzucha, jak się odwracam to ten ciężar mnie budzi za każdym razem poza tym siku, więc co se mocniej zasne to musze lecieć do wc
Też mi sie kiepsko śpi. Niby nic mnie nie boli, ale tak jakby czuję każdy mięsień, nie mogę się przyzwyczaić do brzucha, jak się odwracam to ten ciężar mnie budzi za każdym razem poza tym siku, więc co se mocniej zasne to musze lecieć do wc
mlodamama21
Ja to sie przewracam jak wieloryb juz [emoji23]mlodamama, powodzenia. Nie stresuj sie, wszystko bedzie ok
Też mi sie kiepsko śpi. Niby nic mnie nie boli, ale tak jakby czuję każdy mięsień, nie mogę się przyzwyczaić do brzucha, jak się odwracam to ten ciężar mnie budzi za każdym razem [emoji14] poza tym siku, więc co se mocniej zasne to musze lecieć do wc
Aleksandrax
My chodziliśmy, tylko nie pamiętam dokładnie ile synek miał dokładnie, jakoś ze 4 miesiące chyba. Musiał się z basenem trochę oswoić, na początku płakał, ale potem było fajnie. Mój nie umiał pływać sam z siebie, chodziliśmy z pół roku i teraz od czasu do czasu i nadal bym nie powiedziała że on pływa, choć nogami ładnie już rusza.A jeszcze jedna sprawa,dawno mnie nie bylo wiec was troche pomolestuje.Czy planujecie chodzic na basen? jakis kurs dla maluszkow?Maz zarzeka sie,ze bedzie na takie cos chodzic kupil nawet jakis poradnik o plywaniu z bobasami i tam jest napisane ,ze tak od 3 miesiaca juz mozna zaczynac.Najlepiej nie zwlekac z takim kursem i zaczac przed ukonczeniem 1 roku zycia.Jakies doswiadczone mamy chodzily?
Tak czy siak zajęcia były bardzo fajne i polecam.
Arya88
Hej.
Powodzenia na wizytach
Ja ze spaniem nie mam problemów, Marcelek trochę się przesunął z pęcherza i już kilka nocy nie musiałam wstawać do wc
Co do basenu to my bylismy z synkiem pierwszy raz w niedzielę, 3,5 roku ma hehe także nie doradzę
Powodzenia na wizytach
Ja ze spaniem nie mam problemów, Marcelek trochę się przesunął z pęcherza i już kilka nocy nie musiałam wstawać do wc
Co do basenu to my bylismy z synkiem pierwszy raz w niedzielę, 3,5 roku ma hehe także nie doradzę
reklama
Hej
Ktoras z was pisala ze ma 6cm wiecej w biuscie... Hmm ja mam 27!!! Wlasnie sie zmierzylam... Juz wiem od czego boli mnie kregoslug i gdzie sa kilogramy na +
Mi sie dobrze spi ale to chyba zasluga poduszki i tego ze wstaje w nocy do synka... Z resztą nigdy nie mialam problemow ze spaniem
Powodzenia na wizytach!
Ktoras z was pisala ze ma 6cm wiecej w biuscie... Hmm ja mam 27!!! Wlasnie sie zmierzylam... Juz wiem od czego boli mnie kregoslug i gdzie sa kilogramy na +
Mi sie dobrze spi ale to chyba zasluga poduszki i tego ze wstaje w nocy do synka... Z resztą nigdy nie mialam problemow ze spaniem
Powodzenia na wizytach!